Neće first party dolaziti na PC, kao što vidimo na primeru Demon Souls. Samo third party za koje su platili konzolnu ekskluzivnost. Series S će imati probleme zbog malo rama, to potpisujem. Ne vidim što bi iko kupio za samo 100 dolara manje konzolu sa 6gb rama manje, ssd manji za 300GB i preko duplo sporiji GPU. Plus ništa od novih igara na launchu uz taj čuveni Gamepass... koji bi kao trebao da bude prednost. Kupiš Gamepass i opet moraš kupiti Cyberpank ili Assassins Creed ako si u tome...S obzirom na to da PS5 neće imati ekskluzive, već će Sony-eve igre biti dostupne i na PC-u, izgleda da je vreme da se pređe u XBOX tabor. Serija S će čudo da napravi.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
PS5 console with DualSense wireless controller
Extra controller
Pulse 3D headset
DualSense charging station
HD camera
Media remote
$790
Ja sam ubeđen posle onoga sinoć da dolazi i Demons Souls posle nekog vremena, a da je jedina greška to što je to objavljeno pre vremena. 😉Neće first party dolaziti na PC, kao što vidimo na primeru Demon Souls. Samo third party za koje su platili konzolnu ekskluzivnost. Series S će imati probleme zbog malo rama, to potpisujem. Ne vidim što bi iko kupio za samo 100 dolara manje konzolu sa 6gb rama manje, ssd manji za 300GB i preko duplo sporiji GPU. Plus ništa od novih igara na launchu uz taj čuveni Gamepass... koji bi kao trebao da bude prednost. Kupiš Gamepass i opet moraš kupiti Cyberpank ili Assassins Creed ako si u tome...
Sent from my M2002J9G using Tapatalk
Igraće se PS4 bar još godinu dana, izlazi još igara.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Zavisi od trzista, ali sam u poslednje vreme u EU vidjao da su diskovi bili jeftiniji za neke jace naslove (RDR2,Spidey itd).
Kupis, odigras i kasnije preprodas, digitalnu ne mozes da preprodas sem ako nemas nalog za to.
70e ce biti u startu igre, diskovima ce brze padati cena, dok digitalnim malo teze.
Jedan mi je clan rekao to je R* njihovim igrama ne pada cena i posle nekoliko godina... Posle 6 meseci od izlaska igra je bila za ~35e dostupna, pre 6 za 20e, sad vec za 15e moze da se nabavi disk... Toliko o tome...
Mene uopšte ne brine što nema sta novo da se igra pošto ni staro nisam igrao. Ako ga uzmem sa ps+ cu imati da se naigram.
Taman dok prednjem neke sa spiska počeće da izlaze nove zanimljive igre.
I moći ću da se fokusiram na jedan dva naslova istovremeno. Ovako na pc "nabavim" sve i svašta a na kraju ništa ne odigram do kraja. Kad budem morao da platim 70eur za igru ima i da je predjem.
Da, zaboravljate na game sharing. Ne sećam se kad sam kupio igru po punoj ceni - ili čekam neki deal ili share.
Kako fizičke igre mogu da budu malo jeftinije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari