Serviseri ima progledaju, samo tako. Aktivacija google 5 do 10 eur. Call now [emoji6]
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Taj rad. Nekom smrkne, nekom svane [emoji23]Na kakvu aktivaciju Googla mislis? Haha Ono, ako ostanemo bez istog tj GMS?
Svako ima prava na konentar ovde. Mislim da si svestan da ljudi i dan danas kupuju Huawei sa GMS iz neznanja za situaciju sa Google. Isto tako neko ko je kupio Huawei sa GMS u zadnjih par meseci ne bi rado izdvojio opet novac za drugi pristojan telefon. Ipak zivimo na balkanu i plate nam pokrivaju osnovne potrebe i nesto preko toga, bar vecini. A i nisu svi napredni korisnici pa da znaju sve sto bi trebalo o Huawei ili nekom drugom proizvodjacu. Ja sam npr Android imao u malom prstu a sada i najosnovnije stvari ponekad ne znam. I nije me stid da pitam. Bio sam dugo na IOS-u. I nije to panika Brico jednostavno zelja da ne dodje do bespotrebnog troska. Bar ja ne bih voleo da dajem lovu opet.
Taj rad. Nekom smrkne, nekom svane [emoji23]
@Brico Moras priznati, HMS jos uvek nije dobar. Viber ume da zeza i na GMS pa to da ne uzimamo u obzir toliko, ali na HMS dosta apk ne radi ok (Whatsapp, mail klijenti, notifikacije...). Bilo je upozorenja za gubitak GMS ali niko nije zeleo da se ta prica rasiri. Ali posteno pricano, niko me nije terao da uzimam telefone Huawei u par zadnjih meseci. Svesno sam isao na rizik. Bive to ok, ostace nama GMS. Bez brige.
Uzimajući u obzir koliko je star HMS je odličan.
BTW Viber...zeza i na ženinom Samsungu...kad netko zove samo se čuje zvono,niti se možeš javiti, niti prekinuti niti piše tko je zvao...ista stvar na prijateljevom iPhone X. Viber je jednostavno smeće i ovdje u Austriji to koriste samo Balkanci...ja ne znam niti jednog Austrijanca ili Njemca koji koristi Viber...svi na WA.
Kako ti znaš da je bilo upozorenja ako se priča nije raširila? [emoji848]
Huawei P40Pro+ & Tapatalk
Uzimajući u obzir koliko je star HMS je odličan.
BTW Viber...zeza i na ženinom Samsungu...kad netko zove samo se čuje zvono,niti se možeš javiti, niti prekinuti niti piše tko je zvao...ista stvar na prijateljevom iPhone X. Viber je jednostavno smeće i ovdje u Austriji to koriste samo balkanci...ja ne znam niti jednog austrijanca ili njemca koji koristi Viber...svi na WA.
Kako ti znaš da je bilo upozorenja ako se priča nije raširila? [emoji848]
Huawei P40Pro+ & Tapatalk
Isto druže...Jesam li ja nešto opasno propustio (loše protumačio) ili Trampova zabrana utiče na to da i ovo ne mogu (bar ne direktno sa play-a) da instaliram na P30 pro:
Company of Heroes
21.6.13-21Meni je u GP uopste nema! Nego koja vam je verzija Play Store, meni je zaglavio na 21.6.13 verziji i ni da makne iako su izasle nove verzije Play store odavno. Deluje mi sumnjivo pa zato pitam. Kao da ne dobijam vise update Play store.
21.6.13-21
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Pa skini odande i instaliraj
Sent from my P30 using Tapatalk
I na Samsungu je ista verzija ako je za utehu [emoji23].Meni je u GP uopste nema! Nego koja vam je verzija Play Store, meni je zaglavio na 21.6.13 verziji i ni da makne iako su izasle nove verzije Play store odavno. Deluje mi sumnjivo pa zato pitam. Kao da ne dobijam vise update Play store.
I na Samsungu je ista verzija ako je za utehu [emoji23].
Jeste i na samsungu je ista verzija,vidi na apk mirror ima li novija ali moguce i da je pocelo ono sto ie najavljivano sto se tice huawei telefona posto nisu uspeli da obnove licencu ni za starije modele
Evo sad sam video ,na n10 plus je ta verzija a flesovao sam ga pre 5 dana najnovijim fw-omIma na mirror-u, pure, Huawei Central izbacuje vec po 2 put obavestenje o novoj verziji PS ali nikako da se azurira. Znam da retko kada imamo najnoviju verziju ali malo mi bilo cudno jer odavno je objavljena verzija nakon ove koje imamo. Ali ako je tako i na Samsungu onda nema problema dobicemo. Samo sam izneo ono sto sam zapazio.
Evo sad sam video ,na n10 plus je ta verzija a flesovao sam ga pre 5 dana najnovijim fw-om
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari