Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ako se always on pali zbog pokazivanja sata, onda ga j... Omasili smo poentu. Meni je to super stvar i kad je vec prisutna sto ju ne bih koristio, kao i ostale opcije. Neko plati sat papreno, a ugasi mu sve funkcije i nosi ga kao da i nije pametni, e to je vec za zapitati se. Ja onako gledam razliku u trajanju baterije zbog sebe.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koji sat bi preporučili do 200€, a da može da se javi sa njega i da se sinhronizuje sa Samsung ili Xiaomi telefonom. Znači da ne mora da se vadi telefon iz džepa, već da se može pričati preko sata. Hr funkcije totalno nebitne. I naravno sa što boljom baterijom. Poželjno manji sat.

Послато са Mi 10 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Skoro svaki može da uradi sync ali za javljanje najbolje da uzmeš Galaxy Watch. Baterija im nije jača starana, ali su za stvari koje ti trebaju najbolji izbor :). Koristio sam i Amazfit, ali mi nije to to kao na Samsungu.

Poslednja izmena:
Zašto ti Amazfit nije to to, može kratko objašnjenje? Koji je jeftiniji(pretpostavljam Amazfit)?

Amazfit je jeftiniji, imao sam Verge model. Za moje potrebe kada sam povezivao sam i telefon, Samsung je bio mnogo bolji jer prosto ima više opcija. Konkretno imam S3 Frontier i pustili su update da možeš rotacijom bezel-a da odbiješ ili prihvatiš poziv. Iz same Galaxy Wearable App možeš da napraviš poruke za odbijanje kao template poruke. Software-ski je mnogo napredniji u odnosu na Verge koji sam imao, ali je Verge znatno jeftiniji. Sada imam Huawei GT2e i na njemu ne mogu ništa :D.

Koji sat bi preporučili do 200€, a da može da se javi sa njega i da se sinhronizuje sa Samsung ili Xiaomi telefonom. Znači da ne mora da se vadi telefon iz džepa, već da se može pričati preko sata. Hr funkcije totalno nebitne. I naravno sa što boljom baterijom. Poželjno manji sat.

Huawei GT2

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Jedina svrha je da kad sam vec platio vise za 5, da bude upaljen always on [emoji23]. Iako je isto i na pokret zgloba pogledati vrijeme. Bez always on, baterija je oko 70% u 22h, znaci razlika nekih 20%. Sutra cu bez HR i bez always on da vidimo. Ali 3 dana je plafon, 2 mislim da moze izvuci.

Nema toga na apple satu, aod je isto kao i watch face koji koristim, a svidja mi se kako potenciraji zastitu “privatnosti”. Moze se izabrati kada dodje notifikacija da se mora stisnuti na istu da bi se prikazao sadrzaj ili kada dodje procitas i jednostavno okrenes ruku potamnj ekran i pise koliko je sati. Kad opet pogledas nastavis citati.

Kako misliš da ga razvučeš na 3 dana kad sam proizvođač deklariše 18 sati mešovite upotrebe.

Ne mislim nista. Uporedjujem sat sa galaxy watch kojeg sam imao.

1 upalio mi se zglob od GW narukvice. Ne znam kako, zašto! 2 dana mažem kremu. Bilo duplo gore.
2 ne mogu bez čuke. Ajd da stavim malo analog
Sve mi čudno. Podižem ruku kao smartwatch da se upali ekran [emoji1787][emoji1787][emoji1787].
Al ima opet neku svoju draž. 200gr Edifice. Taj osećaj na ruci nemaš sa smartwatch-em
97e4975b872f6476f49954888fd0e2fd.jpg
1c21b3df7fdbf99da48e96e029b39100.jpg

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Proći će, isti slučaj kod mene i supruge sa Mi band 4.

Mene je samo prvi dan "peckalo" i onako bilo nelagodno od GW narukvice, ali bez ovog crvenila, već sutradan ništa. Sa ovim kineskim silikonskim nisam imao problema.

Stigao zaštitni prsten. Lepo je lego. Malo je svetliji ali ne smeta.
Jedino sam omanuo za jedan klik da pogodim 00. Jednom sam uspeo da ga odlepim ali sad je uhvatio ludacki. Oštetio bih ga.
Bonus je sto lepše moze da se rola skuba posto je višlja. Eto
dc858c14ff52b9b0d795f63423e95e1a.jpg
f020f841293d51307e97fa532f46e4aa.jpg

Stigao zaštitni prsten. Lepo je lego. Malo je svetliji ali ne smeta.
Jedino sam omanuo za jedan klik da pogodim 00. Jednom sam uspeo da ga odlepim ali sad je uhvatio ludacki. Oštetio bih ga.
Bonus je sto lepše moze da se rola skuba posto je višlja. Eto
dc858c14ff52b9b0d795f63423e95e1a.jpg
f020f841293d51307e97fa532f46e4aa.jpg

Kad se postavi zaštitni prsten, da li skroz naleže na sat, pošto sam bio naručio neki od kineza i naleganje baš nije skroz 100%, vidi se na slici.

IMG_20200905_115543.jpg

Ради ли вам Garmin Connect апликација?
Meni ne radi.

Na RN8 pro, poveze se sat ali mi ne stizu notifikacije.

Sve sam probao i nista.
Do pre 2 dana sam koristio IP i nikakvih problema nisam imao

Мени стижу обавештења на сат, међутим када отворим апликацију и синхронизујем сат, не показује ми никакве информације. Користим Ми 9 Лајт

d464512246b525da44cb65516b989336.jpg

Meni sve lepo ocitava, ali nece da mi stizu notifikacije na sat
8563c6768699cb811fcda507fa90977e.jpg

radi kod mene garmin connect, i sve stize na sat

Ne znam ali kako sam presao na android kao nesto zeza

I "polikarbonatsko" kućište...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Meni je tako više puta "prorađivao", ali očigledno je nešto sa HW. Supruga ima 42mm model uvek sa poslednjim SW i nikad ništa nije ni prestajalo da radi.

uzgred, meni je trenutno otišlo sve. :( Mora da ide na servis

Moj je kupljen u VIPu. Da nosim tamo ili da šaljem direktno u servis (koji)?

Da javim epilog. Odneo u VIP. Oni proslediti u Bergam. U servisu zamenjena cela mb i senzor čip.

Tako da se SW ništa ne može rešiti.

Isplatih razliku u ceni između VIPa i koliko je bio na oglasima ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno