Hvala na predlozima, stavio sam.na listu, mada ja dosta sporo gledam, manjak vremena i onda odgledam dnevno jednu epizodu, ponekad ni to.@veljkoka
Odgledaj ako već nisi Tabula Rasa jedina i poslednja sezona
The Night Of druga sezona u planu, čini mi se.
I probaj sa ovom, Rellik koja je čini mi se potcenjena u odnosu na ono što nudi.
Mene je doduše Bosch zamorio nakon treće sezone tako da sam morao napraviti pauzu, a iskreno mi žao što nisam odgledao prvo Forbrydelsen (ali na listi mi svakako), nego američki rimejk The Killing koji takođe razbija i koji bih ti preporučio. Ne odmah, jer pretpostavljam da je rađen po istoj matrici ali greota i nju da ne pogledaš.
Isto i ja završio prvu sezonu i legla mi je da kažem, definitivno nastavljam sa gledanjem. Ono što mi je pomalo zasmetalo je par vještačkih, na silu zapleta ali dobro.Odgledah prvu sezonu Sons of Anarchy i odlicna je.
Da li ima nekih novih zapleta u ostalim sezonama ili je u prvoj manje vise sve receno, pa ce se ponavljati ista prica do kraja?
Sama akcija i borba izmedju bandi mi nije toliko interesantna koliko prica izmedju samih clanova bande, a cini mi se da se ovde nista nece drasticno menjati.
Ni ja nisam mogao da verujem..Ima jaku ocenu na IMDB pa sam imao visa ocekivanja.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Reci kakav kraj? Ja sam razmišljao da prestanem da gledam nakon poslednje epizode pete sezone, toliko sam se potresao.![]()
Au bas, al gde sad ne bi mogao da stanem nikako. Sad cu dve da stucem kao nistaReci kakav kraj? Ja sam razmišljao da prestanem da gledam nakon poslednje epizode pete sezone, toliko sam se potresao.![]()
Hvala na predlozima, stavio sam.na listu, mada ja dosta sporo gledam, manjak vremena i onda odgledam dnevno jednu epizodu, ponekad ni to.
Meni su predlozili Forbrydelsen, a skrenuta mi je paznja da imam americki rimejk, ako vise volim tu produkciju. Naravno odabrao sam original jer iskreno vise volim EU produkciju. Trenutno gledam The Missing, poceo drugu sezonu, pa cu posle da vidim neku od ovih tvojih. Ova Tabula Rasa mi deluje zanimljivo, da malo promenim zanr. Nece biti snimana druga sezona, serija je zavrsena?
Bosch jw dobra bas, i ja kazem da slobodno mogubda zavrsavaju, jer je previse da se snima 10 sezona na istu foru,za ovakve serije 5-6 sezona je ok ako se dobro odradi scenario.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari