ja sam uzeo non tapered rockshox recon silver na cikloberzi, samo nisu jeftine, pogotovo taperedIduća kupovina bi mi bila bolji amortizer, posto moj bicikl ima non tapered vrat, jel ima kod nas onaj "nastavak" da ležajevi budu "spolja" pa da moze da se stavi tapered vila
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Leva pedala se tokom vožnje vrti u smeru kazaljke na satu, odnosno nadesno.
Desna pedala se tokom vožnje vrti u kontra smeru, odnosno nalevo.
Što znači da se obe odvijaju.
Evo sad sam opet proverio, ne vizualizovao nego okrenuo pravu pedalu, i sve mi se čini da je tako kako sam rekao.
Voženo, oko 1500km ove godine, 90% off-road. Gume su nove pa ti se zato čini. Uzeo sam i Charger 2.1 da zamenim u desnom štapu viljuške. Jedino što bih još uzeo je 11-36 XX kaseta. Slika je od prošle nedeljeUzdravlje, dobar bajs, extra oprema. Voziš li ti to uopšte
Izgleda ganc nov, ili je barem slika kada je bio
Leva pedala se tokom vožnje vrti u smeru kazaljke na satu, odnosno nadesno.
Desna pedala se tokom vožnje vrti u kontra smeru, odnosno nalevo.
Što znači da se obe odvijaju.
Evo sad sam opet proverio, ne vizualizovao nego okrenuo pravu pedalu, i sve mi se čini da je tako kako sam rekao.
Da to je Radon Black Sin ram, karbon. Mezcal napred i nazad vozim već 4 sezonu (čini mi se) i ne bih menjao kombinaciju. Vozio sam Peyote ali mi se ne sviđa. Pored kasete menjao bih boju žbica, uzeo bih DT-Swiss Revolution black.radi pos'o
Serbian_SPIRIT preleppogotovo tan wall gume
mada mislim da je bolji combo mezcal+barzo za XC bajs
vidim dosta njih tako vozi
to je carbon frame ako dobro vidim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari