Broj telefona na kartici, pa da vide razloge odbijanja.
Da li na slipu bas pise “nedovoljno sredstava” ili druga greska?
Danas oko 13h tri puta odbijena kartica (bio sam uporanDa li se nekome desava da Intesina inspire Visa bude odbijena, a da razlog bude nedovoljno sredstava iako para na racunu ima?
Imao sam problem u subotu uvece da Naxis taksi nije mogao da mi naplati voznju preko njihove aplikacije, a ni preko pos aparata koji je vozac imao u automobilu.
Tom prilikom je inspire, takodje od Intese, po racunu clana porodice na koji imam ovlascenje, prosla iz prve.
Naredni dan, moja kartica je prosla najnormalnije, cini mi se, u Maksiju.
Sad sam bio u apoteci i obe su odbijene uz obrazlozenje da nema novca na racunima, a na oba ima, naravno, i to vise nego dovoljno.
Sreca pa sam imao Raiff karticu tu i uspeo sam da platim.
Ima li poente kontaktirati ih, i ako da, koga, u filijali ili putem mejla?
Imam slip kao dokaz odbijene transakcije.
Aplikacija za mobilni nema opciju da se otvori račun ili qr kod koji je na telefonu, nego mora da se slika, pa onda moram da štampam račun ili da žongliram šaljući na neki drugi uređaj. Pfff
Ni štampa ne pomaže ili bar meni nije.
Hoću da podelim sa ljudima da znaju ako imaju Inteza hit tekuci i odaberu kao ja osiguranje ono sada ide preko Sava osiguranja a ne generali. Čak iako dostavite validnu dokumentaciju biće vam potreban advokat.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Nisam uspeo da skeniram kod sa računa koji mi je stigao mailom i koji sam odštampao (štampač HP LaserJet 2015), dok sa ovim koji stižu poštom nisam imao problema.Nisi uspeo da skeniraš odštampan QR kod?
Ja sam iznenađen koliko brzo skenira i sa papira i sa ekrana. Nisam probao sam da štampam, jedino ako je baš baš loše odštampano. Inače skeniranje je toliko brzo, da nekada imam utisak da još nisam navukao kameru preko koda, a on već prepoznao.
Nisam uspeo da skeniram kod sa računa koji mi je stigao mailom i koji sam odštampao (štampač HP LaserJet 2015), dok sa ovim koji stižu poštom nisam imao problema.
Probao prvo tako ali nisam uspeo.A jesi uspeo da ga skeniraš sa ekrana? Da nije oštećen kod?
Najgori kod koji sam ja do sada skenirao je bilo otvoren kod na ekranu telefona, fotografisan drugim telefonom, pa skeniran onim prvim. Mogu da kažem da nije bila baš sjajna fotografija, onako, mutnjikavo, ali krupno. Skenirao bez greške.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari