U potpunostinse slazem. Inaravno dokle god bude zakidanja na ex varijanti zbogom samsung iako smatram da je note najkvalitetniji tel na trzistu nece me vise praviti budalomRazlika je ogromna u signalu. Gde Exy nema internet i jedva prima poziv, SD obavlja sve normalno, signal vas ne zanima na SD verziji. Nemam ništa protiv da Exy srede i da bude bolji od SD, a do tada bojkot.
Prošla su ona vremena (ne)rada u državnoj firmi [emoji846][emoji854][emoji6]Hehehe, Proday, ko te ne zna, skupo bi te platio [emoji3]
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
A za signal i ja mogu da potvrdim sa je na snapu skroz druga (bolja priča) nažalost.Verujem da je tako cim @ivankp i ti potvrdjujete isto. U mom kretanju sa telenorom stalno sam na exy imao 3-4 crte i 4g+.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Ja sam sa S10+ imao konstantno problem da sam nedostupan iako ima signala. Sa Note 10+ nikad. Mada je signal i 4G i wifi značajno slabiji u odnosu na Oneplus 7 pro napr.S8/Note8/S9/Note9/S10 Exy serije imaju bar odličan signal, na žalost nešto su zeznuli u Note 10+ i model iz iste godine S10 je bolji. Stavite S10+ i Note 10+ jedan do drugog, ista mreža kartice i sve će vam biti jasno. Nisam testirao za S20 seriju da li su to popravili. Smejali smo se Apple kada su oni imali propuste i imali izjave da se ne drži telefon pravilo. Sve se vraća.
Ja sam evo imao sve navedene i ne vidim nikakvu razliku na n10+ sve zavisi kao sto rekoh gde je kakva mreza,gde je dobar 4g tu nema problema odma je na 4g.S8/Note8/S9/Note9/S10 Exy serije imaju bar odličan signal, na žalost nešto su zeznuli u Note 10+ i model iz iste godine S10 je bolji. Stavite S10+ i Note 10+ jedan do drugog, ista mreža kartice i sve će vam biti jasno. Nisam testirao za S20 seriju da li su to popravili. Smejali smo se Apple kada su oni imali propuste i imali izjave da se ne drži telefon pravilo. Sve se vraća.
Deru sa cenom kod nas. 147.000 256/8 exynos 990. Nisu normalni.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari