Ja pricam za moj slucaj fabricka folija mi je jos na telefonu radi perfektno.Otisak radi straobalno na N10+ pod staklom osim white stone sto ne mogu da potvrdim posto ga nisam imao. Jedino ako je folija radi ok.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Ja ga imam (mislim na Whitestone) i radi to sve ok, ali ne može da se poredi sa ovim optičkim na s10 lite...baš primetna razlika u brzini.Otisak radi straobalno na N10+ pod staklom osim white stone sto ne mogu da potvrdim posto ga nisam imao. Jedino ako je folija radi ok.
Meni je najbolja opcija bila od ranije iris scener,nazalost sad zbog bas malih bazela nema gde.Mada ne smeta mi ni ovako nije lose.Ja ga imam (mislim na Whitestone) i radi to sve ok, ali ne može da se poredi sa ovim optičkim na s10 lite...baš primetna razlika u brzini.
Opticki radi kao metak, najgore sto na N20 stavljaju koji je i sa N10+, S20. Radice pod folijom ok ali pod staklom lose.Ja ga imam (mislim na Whitestone) i radi to sve ok, ali ne može da se poredi sa ovim optičkim na s10 lite...baš primetna razlika u brzini.
Slazem se,sad sto se tice note 20 serije i tu si upravu pogotovu za note 20 obican to nebi ni komentarisao.E sad sto sam pisao skoro gore,ako se ostvari ta saradnja samsunga i amd-a kako se najavljuje moze se sve to promeniti vec od s30,mada svakako se uvek kod nas moze naci i n10+ i s20 kao i dolazeci note 20 sa snapom,nema se garancija al opet se moze ugrabiti.^ svako koristi zastitu koju hoce. Poenta je da kod premijum telefona taj otisak kojim se samsung ponosi mora raditi odlicno, bilo da je na ekranu folija, staklo ili nista. Korisnik sam samsunga dugo i najvise mi odgovara kao telefon ali je zalosno da otisak radi bolje na srednjoj klasi. Posebno sam se razocarao u N20 seriju koju prodaju kod nas osakacenu, ali ipak to nije do samsunga nego do nasih uvoznika da uzmu sto vece pare ali to je druga tema.
Evo ja ću ti odma reći da i taj čipset sa amd-om neće ništa rešiti po pitanju trenutnih problema, čisto da se ne nadaš mnogo. Lično su mi mnogo veći problem dimenzije telefona koje su otišle u nebesa; za snap uvek mogu da iscimam nekog da mi donese iz HK ili kupim ovde na oglasima (ima s20 ultri g9880 koliko voliš za 1000e sa garancijom tj računom) ali šta ću sa njim, da ga sečem testerom da bi mi stao u džep [emoji849]Slazem se,sad sto se tice note 20 serije i tu si upravu pogotovu za note 20 obican to nebi ni komentarisao.E sad sto sam pisao skoro gore,ako se ostvari ta saradnja samsunga i amd-a kako se najavljuje moze se sve to promeniti vec od s30,mada svakako se uvek kod nas moze naci i n10+ i s20 kao i dolazeci note 20 sa snapom,nema se garancija al opet se moze ugrabiti.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ako je ovo tacno onda srvarno treba zaobilaziti samsung u sirokom luku. Ja se jos razmisljao da narucim ultru kad mi neko bude dolazio iz Amerike posto ovu nasu sigurno necu pazariti. Posle ovakvih postipaka samsunga i dizanja cena najisplatljivija kupovina je definitivno iphoneEvo Lew kaže da je bolji ekran na Note 20 nego na Note 20 Ultra.... Ludilo...
https://youtu.be/5IPvqS0NTzU
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Evo ti iz mog iskustva,toliko sam imao problema sa mrezom(trcanje iz sobe u sobu da bi mogao da pricam) da samzvao operatera i hteo da raskinem ugovor i slucajno mi naleti sd verzija note9 i apsolutno nikakav problem sa signalom. Isto mi se desilo i sa n10 llus uzeo sam ex cim je izasao opet problem sa mrezom,sacekao da naleti SD i preporodio se,o grejanju i bateriji da ne pricam^ koristim telenor operatera pa nikad nisam imao problema sa exy, iskreno nisam primetio da bolji SD. Posto si ti koristio oba i sa primedbom u tvom postu predpostavljam da je bolji SD.
A po kom to parametru uopste moze da se poredi ekran sa obicnog note 20 sa ultrom?U to ne verujem definitivno nego verovatno malo "podstaknut" od strane drugih faktora da ga hvali posto znaju da ce prodaja ici lose za obican model.Evo Lew kaže da je bolji ekran na Note 20 nego na Note 20 Ultra.... Ludilo...
https://youtu.be/5IPvqS0NTzU
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Druže radim ma građevini, torbicu koju nosim na gradilištu vezanu za kaiš ne mogu već sada da preklopim sa s10 lite, sa ultrom tek ne mogu da zamislim šta bi bilo! Da imam gospodski posao u kancelariji, lako bih ja izlazio na kraj i sa tabletom [emoji6]Ne nego nosiš telefon u torbici, ko svi normalni ljudi... [emoji38]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Verujem da je tako cim @ivankp i ti potvrdjujete isto. U mom kretanju sa telenorom stalno sam na exy imao 3-4 crte i 4g+.Evo ti iz mog iskustva,toliko sam imao problema sa mrezom(trcanje iz sobe u sobu da bi mogao da pricam) da samzvao operatera i hteo da raskinem ugovor i slucajno mi naleti sd verzija note9 i apsolutno nikakav problem sa signalom. Isto mi se desilo i sa n10 llus uzeo sam ex cim je izasao opet problem sa mrezom,sacekao da naleti SD i preporodio se,o grejanju i bateriji da ne pricam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari