Neće to skoro. Trenutno je u beta fazi i to samo za Samsung telefone
Zavisi od "smeća", jeste najbezbedniji ali nikada nije bio najbolji.Je l' CCleaner i dalje najbolji za ciscenje smeca?
Najbolji i najkorišćeniji!Je l' CCleaner i dalje najbolji za ciscenje smeca?
Mislim da zvanično nema.Ne mislim na dopunsku alatku da mi traži šta mi fali od driver-a, da li je moguće da nema čist driver da se skine sa zvaničnog site-a, kao recim odavde za chipset.
Za integrisanu gpu ima.
Instaliraj tako, dobra je praksa ali nije obavezno da se raskače drugi drajvovi.Drugo, pri instalaciji win 10 na SSD, kakva gimnastika treba da se uradi a da ne moram da vadim HDD? Pitam za laptop, da bih izvadio fioku sa HDD-om trebam ceo laptop da rasturim?
Kako da isključim podvlačenje crvenom linijom teksta koji kucam u instaliranim aplikacijama, konkretno WhatsApp i Messenger kada koristim?
Instaliran mi je paket za srpski jezik i odabrani metod unosa mi je srpski, međutim spell check podvlači sve što pišem. Da li postoji neka zasebna opcija za odabir spell check-a ili je nešto drugo u pitanju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari