I evo SOT na 10%...![]()
![]()
![]()
Poslato sa VOG-L29 uz pomoć Tapatoka
Može i whatsapp, izgleda da samo viber ne može što mi ne odgovara(kupio bih ga)Koliko ja znam samo fb i messenger mogu
Sent from my P30 using Tapatalk
Dual viber je mogao na Emui 9.0 preko Adb da se upuca nekoliko komandi i naravno na ranije rutovanim modeloma od 2018, 2019 godine . Od početka 2020 i Emui 9.1 nema toga vise. To je slucaj kao i sa call recorderom. Do duse call recorder i dalje postoji na kineskim vetzijama kod njih nije zabranjeno, dok Viber Kinezi i ne koriste pa ih nije ni briga za dual opciju.Ali interesantno u oglasima sam jednom vidio p30 pro sa omogucenim dual viberom. Kada sam pitao vlasnika kako je to moguce on mi je odgovorio tipa special edition software... I čovjek više ništa nije htio da kaže. Nigdje po internetu nisam mogao da nađem verziju koja to omogucava.
A ove aplikacije koje to omogućavaju su blago rečeno užasne i ujedno to je jedina mana ovog telefona. I sjutra koliko god da mi se sviđa huawei nikad ga ne bih kupio zbog ovog ograničenja, jer mi je dual viber neophodan... Al *mjau**mjau**mjau*
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Hvala Nenade, za te dve sam znao da mogu nego me za viber kopkaloЈа имам две картице и овако ми показује када уђем у app twin![]()
Da li možda može preko one aplikacije parcell space?Viber ne može dupli kod Huaweia sa fabričkom aplikacijom.
Gesendet von Mi Note 10 Lite mit TT
Znači jedino nešto da se budži za viber i call recorderom?Dual viber je mogao na Emui 9.0 preko Adb da se upuca nekoliko komandi i naravno na ranije rutovanim modeloma od 2018, 2019 godine . Od početka 2020 i Emui 9.1 nema toga vise. To je slucaj kao i sa call recorderom. Do duse call recorder i dalje postoji na kineskim vetzijama kod njih nije zabranjeno, dok Viber Kinezi i ne koriste pa ih nije ni briga za dual opciju.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Meni je ovaj poslednji update rešio problem sa BT slusalicama koje nisu radile sa prethodnim update-om kako treba. Funkcije pojačavanja zvuka, napred nazad.....Update, regularno, bez Support app.![]()
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Zato što ti je potreban miracast da bi to radilo a od Androida 6 je on izbačen i ima samo chromecast. Skini aplikaciju Home na p30p i moći ćeš da povežeš tv. Ako ti je bitan desktop mode, on ne radi na chromecast-uJel zna neko što mi ne radi bezična projekcija na P30 pro? Samo vrti i ne može da nađe tv. A tv je Hisense
Nisam probao. Danas ću, pa javim.Da li ti radi cast (bezicna projekcija) sa lap top/komp, ili sa nekim drugim mobilnim ili samo p30 pro pravi problem?
Auuuuu probao sa home, ali kasni projekcija mnooogggooo!Zato što ti je potreban miracast da bi to radilo a od Androida 6 je on izbačen i ima samo chromecast. Skini aplikaciju Home na p30p i moći ćeš da povežeš tv. Ako ti je bitan desktop mode, on ne radi na chromecast-u
P30 Pro
Da, na WiFi i osvijetljenje ekrana minimalno [emoji19]
Budimo realni...jer svi znamo kako to funkcionira.
Prikaži grafikon punjenja pa će popričamo![]()
Kod mene radi perfektno, u pitanju je Philips 7304 Android tvAuuuuu probao sa home, ali kasni projekcija mnooogggooo!
I kod mene sad radi super. Ne znam šta je bilo u tom trenutku. Hvala!Kod mene radi perfektno, u pitanju je Philips 7304 Android tv
P30 Pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari