Isključivo tako što mirrorujem sliku sa ekrana fona na tv, oa pokrenem na fonu i vidi se na tv.Zamrzava se i Brave browser kod mene jao i Tapatalk.
Btw, znam da beše bila diskusija na ovu temu ali ne mogu da je nađem, kako vi ljudi puštate video materijal sa telefona na smart TV? Easy projection je ovde gotovo beskoristan.
Poslato sa Huawei P30 Pro
Zato što malo ko razume ceo ovaj problem. Huawei ostaje bez Google podrške u slučaju da se privremena dozvola ne obnovi.Interesantan je zid cutanja povodom cele ove situacije sa ocigledno konacnim ukidanjem svih google servisa svim huawei telefonima... Nigde neke analize.. samo poneka vest.
Huawei P30
Meni povremeno na zamrzne Chrome, izadjem iz app i ponovo udjem i nastavim gde sam stao.
Ne dogadja se često.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
・Open the Chrome app and enter the following address in the search/address bar:
chrome://flags/#ignore-gpu-blacklist
・Then, the following screen is displayed.
-Override softerware rendering list should be "Disabled" by default, so change it to "Enabled"
· Just in case, close Chrome and restart the terminal (this may not be necessary)
By the way, this Chrome freeze problem, there are cases where the freeze disappears when you open Chrome again by pressing the list button of the application, or when you need to restart Chrome. Also, although it is unknown whether the same cause, it is possible that the entire terminal freezes in the past and the terminal needs to be restarted.
Primenio sam savet, pratim da li će biti poboljšanja. Hvala.Mnogi Android 10 uređaji imaju ovaj problem sa Chrome pretraživačem, navodno postoji fix koji to rešava ali nažalost samo na nekim modelima i verovatno niko ne zna od čega zavisi.
Grub prevod, verovatno ima zasebna tema na reddit-u sa iskustvima:
Zato što malo ko razume ceo ovaj problem. Huawei ostaje bez Google podrške u slučaju da se privremena dozvola ne obnovi.
U slučaju da Huawei napravi problem svojim sistemskim ažuriranjem sa GMS-om, moraće sam da ga reši.
Ako vam sad telefoni rade, ništa ne dirajte i neće biti problema i izbegavajte bilo kakav update od strane Huawei-a.
Pa da bi napravio "problem" moraš da ažuriraš telefon da bi Huawei bilo šta promenio. To što ti pričaš apsolutno nema smisla, vidi se da se ne razumeš u problematiku.Nece oni, americka vlada i Google, gledati pojedinacno telefone. Ako Huawei napravi neki problem sa npr 5T modelom tj posalje azuriranje koje menja kompatibilnost sa Google apk 5T ce izgubiti podrsku azurirao ti ili ne. Ne postoji nacin da se izbegne to ne prihvatanjem azuriranja. Jer svao azuriranje pa cak i security Google mora da sertifikije a tone moze. Znalo se da ce i stari telefoni izgubiti Google ali su cutali svi sve dok nije izgubljena licenca. Od jednom svi znaju a do tada niko o tome nije pisao.
Bas bi zbog koje hiljade aparata ovo precutali. Kada bi ostali bez Play Storea npr, to bi značilo da je uredjaj promenjeni karakteristika, to bo značilo vracanje svih tih telefona operateru npr. u garantnom roku.Zato sada svi i cute i guraju pricu ne bi li se prodala jos koja hiljada aparata...
Huawei P30
Pa da bi napravio "problem" moraš da ažuriraš telefon da bi Huawei bilo šta promenio. To što ti pričaš apsolutno nema smisla, vidi se da se ne razumeš u problematiku.
Nema sta da "pričalo se", ovo je isti primer kao i Microsoft (pošto Huawei proizvodi i, je l, laptop računare). Problem sa ažuriranjem softvera. Huawei sada nema podršku ni Google ni Microsofta i mora sve sam jer je privremena dozvola istekla.Ma u pravu si. Tako se proicalo da nece biti promene, pa izgubice samo security, pa ise doslo do toga da ce izgubiti svu podrsku. No, neka bude po tvom. Po meni, Huawei ako misli da zadrzi Google apk na telefonu ne sme da pusti azuriranje bez obzira azurirao ti telefon ili ne.
Upravo tako. Promena karakteristika proizvoda u odnosu na prvobitno stanje. To je ogroman broj uređaja, zato do toga neće ni doći. Pa plaćali su kazne zbog softverskih nadgradnja koje su usporavale uredjaje, ovo bi bio drastičan korak. Najverovatnije jednostavno više neće biti nikakvih updatea jer Huawei ne može da garantuje da će sve raditi, a izgleda da takve nadogradnje neće ni prolaziti sertifikacije bez obzira na umešnost njihovih programera.Veselo bogami!
Pa bre ako telefon neće da radi kako je propisano onda je to stvar za reklamaciju, zar ne?
Poslato sa Huawei P30 Pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari