coabog
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.10.2014
- Poena
- 180
Aj da vidimo kako ce se ponašati i julski patch.
Pogledajte prilog 288221
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Kako znaš da je verzija 140, a ne 141?
Obe su dostupne.
Aj da vidimo kako ce se ponašati i julski patch.
Pogledajte prilog 288221
Zato sto znam da je 140 za C431, tj EU region. Naravno da ne upucavam firmware napamet pa da se zezam sa safetynet, rollback. A i poceo je Ota 140 u Spaniji ili Portugaliji tako da je to provereno.Kako znaš da je verzija 140, a ne 141?
Obe su dostupne.
Svaka čast, eto i full dark mode-a za EMUI 9.1 u par klikovaEvo jedne extra aplikacije za Teme. Bukvalno je kreirate u nekolko minuta. Skoro nisam video bolju.
https://youtu.be/d2g7Qn8w91c
Ok. Hvala!Zato sto znam da je 140 za C431, tj EU region. Naravno da ne upucavam firmware napamet pa da se zezam sa safetynet, rollback. A i poceo je Ota 140 u Spaniji ili Portugaliji tako da je to provereno.
Peđa kako si ažurirao, regularno ili drugačije?Da li mi se cini ili na verziji 140 baterija se znatno sporije prazni... Od kad sam azurirao verziju 140 nekako mi se cini da baterija duze traje... Kakvo je iskustvo vas koji ste takodje azurirali na verziju 140?
Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk
Ako si do sada imao klasican senzorni otisak tesko da ces se navici na ovu optiku. To je tolko lose da ja opticki otisak uopste i ne koristim. Otkljucava on, ali dosta teze, moras da gadjas, da budu suve ruke i sl. Ovaj otisak je korak unazad kod svih ovih amoled telefona. Verovatno jeftinije resenje za njih.Jel samo mene je*e otisak prsta na p30 pro?
Ludim sa njim ovih 4-5 dana koliko je telefon kod mene.
Pokušavao na sve moguće načine, sve lepo upamti ali kad treba da otključam telefon tek iz 3-4x puta uspem ili ne uspem.
Nemam nikakvo staklo na ekranu osim one fabričke folije
Imas video uputstvo sa youtube, ovde u temi kako da ga podesis da radi odlicno...
Meni je pomoglo
Huawei P30
Ja evo imam p30 vise od 6 meseci i nikako da se naviknem na optiku. Sto se tice brzine kad pogodis on otkljuca relativno brzo, ali ja ako recimo ne otkljucam iz prve vec me hvata nervoza i kucam lozinku ili face.Da, do sad sam na mate 10 pro imao senzor i radio je extra.
Ovo sa optikom užas
Jeste malo bolji odziv na Emui 10.1.Meni se posle update na 10.1 skroz poravio i cini mi se da je sad brzi i retko kad ga ne otkljucam iz prve. Na emui 10.0 me opasno zezao pa sam ga iskljucio.
Sent from my P30 using Tapatalk
Ja sam registrovao levi i desni palac i levi i desni kaziprst... Radi odlicnoJa evo imam p30 vise od 6 meseci i nikako da se naviknem na optiku. Sto se tice brzine kad pogodis on otkljuca relativno brzo, ali ja ako recimo ne otkljucam iz prve vec me hvata nervoza i kucam lozinku ili face.
Jq sam probao to uputstvo i vec komentarisao da to nije za Huawei. Jer Huawei ne dozvojava vise da se isti prst memorise više puta. Odmah prijavi da otisak postoji i ponisti. To drzi vodu kod Samsunga.
Da sličajno ne koristiš kakvu zaštitu za display?Ja sam registrovao levi i desni palac ali isto otključava iz 3-4x puta ili ne otključa.
Kako li je verzija bila na 120 kad to uopste nije stiglo Ota. Postoji servisni rom 120 sto znaci da se neko igrao sa tim telefonom....Ne, napisah da je na ekranu samo ona fabrička folija.
Ova je verzija EMUI kod mene trenutno
Pogledajte prilog 288324
Kako li je verzija bila na 120 kad to uopste nije stiglo Ota. Postoji servisni rom 120 sto znaci da se neko igrao sa tim telefonom....
Aha. Ok. Nisam znao da se jos uvek proizvode, tako da ima logike da je flesnut fabricki 120 iz maja, juna 2020. Znaci Kinezi jos na lageru imaju proslogodisnje modele telefona. Koronka bas zaustavila trziste.Nije se niko igrao, kupio sam ga i dobio zapakovanog u vakum pakovanju, ja sam prvi otvorio kutiju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari