Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači, strašno! Odbijem poziv na satu a telefon nastavlja da zvoni. Hahaha
Opet nemam prognozu.
Posle 4 dana mislim da ide na oglas...
Pošto su ti GW? Znači, osim baterije sve drugo radi kako treba? Šta su mane?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Znači, strašno! Odbijem poziv na satu a telefon nastavlja da zvoni. Hahaha
Opet nemam prognozu.
Posle 4 dana mislim da ide na oglas...
Pošto su ti GW? Znači, osim baterije sve drugo radi kako treba? Šta su mane?

Računaj 160-180 zavisno od stanja. Ja sam koristio GT godinu dana, prešao na GT2 bio oduševljen dizajnom, ali posle par meseci uvideo da sem toga i još par HW dodataka nisu rešili bagove prisutne već dve godine, pa prešao na GW. Delom i zbog toga što koristim Note, te imam punu funkcionalnost... Mane sem uslovno rečeno baterije iskreno i nema mnogo. Neki se žale na barometar,kod mene ok radi. Od pulsmetra ne očekuj čuda, za precizan puls u visokim obrtajima, mora profi oprema...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Pozdrav svima može li preporuka za sat do 250-300€, sportski sat za trčanje ali da se može koristiti i kada se ne trči [emoji16] koliko toliko da je tačan što se tiče otkucaja srca ako je moguće za te pare

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Bilo šta od Garmina, recimo FR 645, Fenix 5, VA4, imaš ove novije Venu i Instinct/Tundra...
Google u šake i gledaj specs i sta ti se svidi...
Za precizan HR obavezno pojas (za grudi ili ruku), ako ti to nije toliko bitno, završiće posao i wrist HR

Ili druga ponuda: zamena glavu za glavu ali dajem gt2 sa garancijom za GW bez garancije star 10 meseci. Jel su se kvarili ovde nekome da mora na servis?

Dešavalo se da crkavaju, gledaj da uzmeš sa garancijom.
Evo kolega par postova iznad, crkli svi senzori, mora da se menja matična.
Bolje daj 30ak evra više i mirna glava. Jeftinije izađe.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Gw je Ferrari za huawei. Komično je porediti. A isto koštaju. Evo primer, na viberu imas da odgovoriš sa nekoliko predefinisanih + smajlici. Sta ces vise. Mnogo fluidniji.
Jedino, mali ekran. Rekao bih da je manji. Oko 33mm je prečnik. Izmerite gt2. Bas me zanima to

Gw je Ferrari za huawei. Komično je porediti. A isto koštaju. Evo primer, na viberu imas da odgovoriš sa nekoliko predefinisanih + smajlici. Sta ces vise. Mnogo fluidniji.
Jedino, mali ekran. Rekao bih da je manji. Oko 33mm je prečnik. Izmerite gt2. Bas me zanima to

To je tačno, 15% veći ekran na GT2...

Ko puskarnica [emoji23] moraju da se biraju skinovi sa malo informacija. Odma bude nepregledno

Мени је комично да га пуним на дан два.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ma briga me. Lepo je ali stavljam uveče pored telefona

Da budem iskren, to što mi se ne pojavi ikonica Vibera na GT2 kad stigne poruka i što ne mogu da pročitam kilometar mejla/poruka već samo pola kilometra (a uostalom ko još šalje toliko dugačke poruke) nikako mi nije razlog da uzmem sat koji je nepregledniji, estetski manje primamljiv, sa značajno slabijom autonomijom i da ne nabrajam dalje.
Jedini razlog u prilog zamene je problem u usklađivanju softvera sata i telefona sa kojim se povezuje. Kod mene na Huawei fonu sve funkcioniše besprekorno ali ko ima drugi fon zna svoje muke. Ovde je korisnik PJ lepo objasnio 2minutnu proceduru rešavanja problema tako i da se pojavi nije nuklearna fizika da se nedolazak notifikacija itd.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Cena sitnica...Ništa ne kažu za bateriju, očekujem čak i slabija vremena od GW

Ja evo oteo ženi da malo nosim Active 2 i to onaj veći. Fino radi ali je premali za mene a nemam neke ručerde.

Ma 45mm je ok, ali 450 EUR za šta?

Wow, to je baš baš previše. Za te pare rađe Garmin ili Suunto.

Nenormalna cena baš. Meni se estetski više sviđa od prethodnika, ima EKG, više RAM-a i merenje pritiska, ali ne vredi toliko.
Isti SoC, manja baterija. Morala je cena biti $100 manja.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Brzo će to dole, kao sve od Samsunga, pa onda pazariti.

Isti SoC, malo više memorije koji generalno ni nije bila problem, EKG i TA dostupni samo u Koreji (mada iskreno su samo običan gimmick), baterija na 45mm modelu 2 dana, na 41mm 1 dan, a cena je za to nemam reči. Držaću se mog GW još neko dobro vreme.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Uspeo sam da sredim watch face da imam u aplikaciji ali mi npr notifikacije ne stizu,jutros sam imao poziv i bilo je ok i posle toga nista,fb,wa ni jedna jedina,resetovao sat,gasio bt na telefonu,ni da cuje,ima li leka ovome?

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Jel ima neki sat da je neka kombinacija izmedju gt2 i gw[emoji846]

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Misliš sve sa GW, a baterija sa GT2 [emoji12]

Нема брате и неће бити скорије.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Bilo šta od Garmina, recimo FR 645, Fenix 5, VA4, imaš ove novije Venu i Instinct/Tundra...
Google u šake i gledaj specs i sta ti se svidi...
Za precizan HR obavezno pojas (za grudi ili ruku), ako ti to nije toliko bitno, završiće posao i wrist HR

Hvala puno na pomoći

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Misliš sve sa GW, a baterija sa GT2 [emoji12]
Pa da[emoji846]
Mada sad gledam, sta to GW ima a da gt nema, a da nije šminka. Ako moze neko da napise ko je koristio oba?
Svakako cu pogledati po netu, al volim da čujem lična iskustva na bencu.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno