Da li kad se uplati mesečni plan u VIPu i posle mesec dana kada se obnovi, da li se sabira ono što je preostalo na novi plan?
Ako ti sam obnoviš pre isteka, da.
Da humanitarni SMS, *mjau**mjau**mjau*. zakasnio sam za zadrugu, završila. Mislim na neka opšta plaćanja, kupovina nečega ili može li se dopuniti prepaid broj sa prepaid broja ....
Vip je od danas dosta izmenio svoju tarifu za internet prepaid korisnike. U dosadasnjoj promociji 1 MB iznosio je 1 dinar. Sada je ovo neka vrsta turistickog paketa. Na prvu loptu, cini mi se da je ova prepaid internet tarifa u mnogome funkcionalnija i povoljnija, posebno za one koji nemilice trose net, iako ima svoje mane poput visokih cena poziva u nacionalnom saobracaju, sto i ne treba da cudi, jer ipak je ovo internet tarifa. Evo i linka:
www.vipmobile.rs/privatni/internet/prepaid
Prenosi se sve ako uplatiš pre isteka stare promocije. Mislim da se samo dodaci od 99din ne prenose.Prvi put bih treba sada reaktiviram zzuper prepaid kod VIP-a, nakon ove poslednje promene. Da li se i dalje prenosi internet ako se aktivira ponovo promocija, ili se moraju koristiti dodaci kada je ostalo jos dosta vremena do isteka promocije?
edit: vidim da gresim..samo jedan mesecni dodatak moze..
dakle racun je drugaciji
4gb + 50 min je 450 din
2gb + 100 min + besplatan viber,fb po 10gb je 400din....
iako i ovde mi deluje vip skroz ok..kome 2 gb je dovoljno...a ja racunam da mi viber potrosi pola interneta mesecno sto potrosim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari