Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Da li kad se uplati mesečni plan u VIPu i posle mesec dana kada se obnovi, da li se sabira ono što je preostalo na novi plan?

To već ne znam, van mog opsega informacija je. :)

Mada mislim da se dodaci ne sabiraju, ako se dobro sećam priče na forumu sa početka primene tih novih prepaid ponuda.

Sekica iz VIP korisničkog servisa kaže da se sve sabira, a na sajtu Vipa stoji da se briše, pa rekoh da pitam one koje su obnavljali. :)

Da humanitarni SMS, *mjau**mjau**mjau*. zakasnio sam za zadrugu, završila. Mislim na neka opšta plaćanja, kupovina nečega ili može li se dopuniti prepaid broj sa prepaid broja ....

U Vipu se ne može prebacivati kredit sa jednog prepaid broja na drugi, samo postpaid > prepaid.

Sad neko moze reci da je glupa fora al mene bas taj deo kod globaltela nervira sa uslovljavanjem placanjem preko kartice.U cugu bih dao 1000 din za tu ponudu Globaltelu,Vipu kome god al ga komplikuju bezveze.1000 din je 1000 din bilo to dopuna,kartica ili kako god :)

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Ne moze se svetu ugoditi... Meni je to bas zgodno, ne moras da mislis kad ti istice kredit, da brines dal ce se sabrati il ne, a opet, nema ugovora i gluposti. E sad, sto ja ne bih uzeo Pinkov Globaltel pa sve i da dzabe, to je druga stvar :)

Evo kako sam rešio plaćanje globaltelu karticom.
Otišao u Telenor, podneo zahtev za račun u MOBI banci i izradu DINA kartice. Jedino se u MOBI banci ne plaća "održavanje" 200-tinak RSD svakog meseca, a android softver za kontrolu vaše kartice je - savršen. U njihovoj radnji a i na dosta mesta u gradu su bankomati MOBI banke gde ubacujete novac za dopunu na račun - znači nema šaltera. Stanje istog sekunda vidite na aplikaciji u kojoj date dozvolu za INTERNET PLAĆANJE. Na globaltelovoj aplikaciji ukucate br. DINA kartice - izvršite uplatu i ako hoćete opet na MOBI aplikaciji isključite internet plaćanje radi sigurnosti. Shvatićete da je bolje i od trafike jel ako vam globaltel na aplikaciji napiše da paket ističe u 23:20 a niste se setili da dopunite - preko kartice za 5 minuta obavite sve i noću. Bolje, jednostavnije i jeftinije - ne može!

Zanima me jedna stvara, gledam preko VIP-ove app, na računu ima 306,00 din evo skrinova:
Promocija koja mi je aktivna je Vip super, preko app mi daje moju promociju a trenutno aktuelnu promociju Mesečni planovi
0.png 00.png
kada odem na Mesečne planove i pokušam da je aktiviram dobijam sledeće:
Screenshot_2020-07-18-22-41-53.png Screenshot_2020-07-18-22-42-04.png Screenshot_2020-07-18-22-42-14.png

O čemu se radi, zašto ne mogu da kativiram aktuelnu promociju koja mi se nudi kroz opcije u samoj VIP-ovoj app?

Jesi ažurirao app?

Послато са Redmi Note 8 Pro уз помоћ Тапатока

Pošalji MP300 ili MP600 na 2021 i vidi da li hoće da aktivira.

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

jabree@ VIP app ver. 3.6.2

bojilice@ hvala, već sam aktivirao stari Vip super, videću sledećeg meseca da li može da prođe MP300 na 2021.

Da li ima nekog na forumu da potvrdi da li je uspeo na ove načine ili već kako da promeni trenutnu promociju u aktuelnu?

Poslednja izmena:
Sačekaj da ti istekne postojeća promocija, pa onda aktiviraj drugu-novu.

Očigledno nisu kompatibilne jedna sa drugom i da ne daje da imaš 2 različite paralelno.

Poslednja izmena:
Mislio sam pošto mi daje aktuelnu promociju da nije problem prelazak na nju, naravno kada istekne probaću ponovo da vidim preko koda kao što kaže bojilica.
Da li je moguće da niko sa foruma nije menjao staru promociju u aktuelnu ikada?

Vip je od danas dosta izmenio svoju tarifu za internet prepaid korisnike. U dosadasnjoj promociji 1 MB iznosio je 1 dinar. Sada je ovo neka vrsta turistickog paketa. Na prvu loptu, cini mi se da je ova prepaid internet tarifa u mnogome funkcionalnija i povoljnija, posebno za one koji nemilice trose net, iako ima svoje mane poput visokih cena poziva u nacionalnom saobracaju, sto i ne treba da cudi, jer ipak je ovo internet tarifa. Evo i linka:

www.vipmobile.rs/privatni/internet/prepaid

Trenutno postoji i akcija za prepaid korisnike. Dopunom od 400rsd ili više, dobija se 1GB interneta koji traje 7 dana.

Ne volim nikakve akcije koje traju 7 dana. Drugo da sam turista pa da se kratko zadržavam.

Sent from my Z2 Plus using Tapatalk

Vip je od danas dosta izmenio svoju tarifu za internet prepaid korisnike. U dosadasnjoj promociji 1 MB iznosio je 1 dinar. Sada je ovo neka vrsta turistickog paketa. Na prvu loptu, cini mi se da je ova prepaid internet tarifa u mnogome funkcionalnija i povoljnija, posebno za one koji nemilice trose net, iako ima svoje mane poput visokih cena poziva u nacionalnom saobracaju, sto i ne treba da cudi, jer ipak je ovo internet tarifa. Evo i linka:

www.vipmobile.rs/privatni/internet/prepaid

Ja ne znam šta se sa mojim vip brojem dešava. Već mesec dana problemi sa gubljenje dometa i neta kad je nevreme. Već neko vreme uopšte ne mogu da uđem u njihovu aplikaciju da proverim stanje kredita niti mogu da učitam tvoj link. Ni na mobilnom, ni na kućnom netu...

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Prvi put bih treba sada reaktiviram zzuper prepaid kod VIP-a, nakon ove poslednje promene. Da li se i dalje prenosi internet ako se aktivira ponovo promocija, ili se moraju koristiti dodaci kada je ostalo jos dosta vremena do isteka promocije?

Ma čitam i ne verujem koja je to ucena sa rokovima trajanja. Teraju nas da se osećamo k'o turisti u rođenoj zemlji samo što su ljudi po inerciji u mreži. Prepordio sam se od kad sam pobegao u GLOBALTEL. Isto pripejd fazon ali mnoogo opuštenije i jeftinije a VIP-ova mreža samo usluga kupljena na drugoj tezgi. 4Gb neta + 50 min./SMS 450RSD a 10Gb + 50min./SMS 600 RSD na 30 dana. Kome treba više minuta uzme malo skuplji paket i ima sva šta i kako hoće a sve se prenosi u naredni. Posle 2 meseca ne znam šta ću sa 13Gb neta pa ga selim iz meseca u mesec dodajući po još jedan Gb jel sad samo uplaćujem paket 1Gb + 150 min/SMS za 450 RSD. Ovih cena i uslova nema na drugim mestima.
Kad je baš frka za net u svakom trenutku se dokupe 5Gb za 300 dindži na još mesec dana. :banana:

Poslednja izmena:
Да, Глобалтел се још 'пробија' и још је најповољнији. Вип то више није.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

Prvi put bih treba sada reaktiviram zzuper prepaid kod VIP-a, nakon ove poslednje promene. Da li se i dalje prenosi internet ako se aktivira ponovo promocija, ili se moraju koristiti dodaci kada je ostalo jos dosta vremena do isteka promocije?
Prenosi se sve ako uplatiš pre isteka stare promocije. Mislim da se samo dodaci od 99din ne prenose.

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

pa skoro je isto kao vip zuper?

https://www.vipmobile.rs/privatni/ponuda/prepaid

ko uzme ovo za 300+dva puta po 99din za dodatna 2 gb : dobije 3gb i 100 min plus viber,fb gratis-i plati to 500din

a ovde kazes 4gb i 50 min 450 din..prilicno slicno sem kome znaci taj dodatni gb...opet vip ima 100 minuta sto je konfornije

suma sumarim pitanje kome sta treba..ako bas uopste ne pricas tj ne zoves onda global..ali ako zoves iako je 2 do 3 gb dovoljno mesecno onda je vip tu....ja recimo trosim oko 2gb svaki mesec..na postpaidu

rezime:
4gb + 50 min je 450 din
3gb + 100 min + besplatan viber,fb po 10gb je 500din....

ko malo vise koriste viber fb i sl vip je bolja opcija..ili negde gresim?
ko ne koristi mnogo fb, viber i bitno mu je sto vise gb njemu je bolji globaltel.ako mu je 50 minuta mesecno dovoljno naravno

Poslednja izmena:
edit: vidim da gresim..samo jedan mesecni dodatak moze..

dakle racun je drugaciji

4gb + 50 min je 450 din
2gb + 100 min + besplatan viber,fb po 10gb je 400din....

iako i ovde mi deluje vip skroz ok..kome 2 gb je dovoljno...a ja racunam da mi viber potrosi pola interneta mesecno sto potrosim

Da napravim ponovo tabelu sa pregledom prepaid ponuda Vipa i Globaltela samo ponuda na 30 dana - ne uzimam nista na 7 dana:

Vip (besplatni pozivi u mrezi)
300 din - 100min/sms + 1GB + 10GB za aplikacije
400 din - 200min/sms + 1GB + 10GB za aplikacije
400 din - 100min/sms + 2GB + 10GB za aplikacije
500 din - 200min/sms + 2GB + 10GB za aplikacije
600 din - 200min/sms + 3GB + 10GB za aplikacije + 10GB za Instagram
700 din - 400min/sms + 3GB + 10GB za aplikacije + 10GB za Instagram
700 din - 200min/sms + 6GB + 10GB za aplikacije + 10GB za Instagram
800 din - 400min/sms + 6GB + 10GB za aplikacije + 10GB za Instagram

Globaltel (besplatni pozivi u mrezi)
300 din - 50min/sms + 1GB
450 din - 50min/sms + 4GB
450 din - 150min/sms + 1GB
500 din - 150min/sms + 4GB
600 din - 50min/sms + 10GB
700 din - 250min/sms + 1GB
800 din - 150min/sms + 10GB
900 din - 250min/sms + 4GB
1000 din - 250min/sms + 10GB

Globaltel freepaid
900 din - neograniceno min/sms + 1GB
1000 din - neograniceno min/sms + 4GB
1300 din - neograniceno min/sms + 1GB

Da li u Vipu, ako sam na mesecno planu 600, a hocu sledeci mesec da uplatim plan 300, dan pred istek...se sve sabira, ili se racuna skroz kao nova i brise staro posto je manji "paket"?

edit: vidim da gresim..samo jedan mesecni dodatak moze..

dakle racun je drugaciji

4gb + 50 min je 450 din
2gb + 100 min + besplatan viber,fb po 10gb je 400din....

iako i ovde mi deluje vip skroz ok..kome 2 gb je dovoljno...a ja racunam da mi viber potrosi pola interneta mesecno sto potrosim

Kod globaltela može više dodataka.

Nazad
Vrh Dno