Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala momci na savetima. Spikektm mislis na OpenBullet? Pokusacu sa njim da se zezam malo...

Da open bullet

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ko hoce strane kanale u stvarno dobrom kvalitetu neka trazi refundo iptv listu (m3u listu) ko ima da ponudi. Ja koristim tvviet za nase kanale i ovo sto se nudi na refundo iptv je barabar sa kvalitetom na tvvietu stvarno. Za nase kanale ne, ali za dosta kanala sa stranih paketa je tako a negde i bolje nego tvviet.

Ja sam recimo napravio mix u m3u listi, ubacio vecinu tvviet kanala plus sportske strane i spanske, americke i kanadske. I top mi radi vec jace od mesec dana, isto pouzdano kao i tvviet i kvalitet isti. Sportski strani kanali su perverzija od kvliteta slike, od RMC Sporta, Bein Sporta, TV Sporta... Ja misim iskreno da je i na pravim legalnim IPTV provajderima onakva. Recimo RMC i Bein sportski kanali su kvalitetniji od Arena na Supernovoj, toliko su dobri. Kanadski su recimo svi 720p al dzabe sve to kad je kvalitet slike perverzija. Idu oni u toj rezolluciji, ali im je bitrejt 5-6 Mb/s. Sto je vrh za tu rezolulciju.

Ja nemam nazalost da dam nekom listu i meni su dali na drugom forumu. Nisam ni trazio listu da mi neko da, nego sam pitao samo za informacije o tom provajderu i sutradan mi je poslata preko privatne poruke. Da imam, rado bih dao nekome da proba i vidi.

Potrazite kod nekog ako ima, mozda neko bude i imao srece. Inace mislim da se liste sa tog servera cene od 15 do 20 eura mesecno.

Daj onda adresu tog refundo zakljucno sa portom, ne bilo ti zapoveđeno.

Ne radi im ovaj link (samo mi izbaci Error Page not found ) , a bas sad kad mi treba... iskljucivo taj Gotit mi treba.. pfff
Istekla mi danas trenutna pretplata...
Uopste ne radi ni ona njihova stara prodavnica na starome linku , a ni ovaj tvoj novi link..
Ja to njihovo ponasanje iskreno ne razumem, zasto stalno menjaju to.. sta im se dogadja..Nista mi nije jasno.
Ako moze novi link ovde, cim saznas okaci molim te .
Hvala ti.
:D

Poslednja izmena:
Daj onda adresu tog refundo zakljucno sa portom, ne bilo ti zapoveđeno.
Refundo/rapidiptv/clientportal
Све је то исто, а иначе одлична листа. Порт је 80 на свима.

Poslato sa NOVA 5T pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Ne radi im ovaj link (samo mi izbaci Error Page not found ) , a bas sad kad mi treba... iskljucivo taj Gotit mi treba.. pfff
Istekla mi danas trenutna pretplata...
Uopste ne radi ni ona njihova stara prodavnica na starome linku , a ni ovaj tvoj novi link..
Ja to njihovo ponasanje iskreno ne razumem, zasto stalno menjaju to.. sta im se dogadja..Nista mi nije jasno.
Ako moze novi link ovde, cim saznas okaci molim te .
Hvala ti.
:D

evo
https://www.aliexpress.com/item/4000149729511.html

e: vidim da više ni taj ne radi

Poslednja izmena:
Имам ја тај ГОТИТ на стотине, па док им продаја не проради ви слободно се јавите.
Годишња претплата - гајба пива [emoji23]

Poslednja izmena:
Имам ја тај ГОТИТ на стотине, па док им продаја не проради ви слободно се јавите.
Годишња претплата - гајба пива [emoji23]

Ja ti vec dugujem gajbu piva.
P. S Radim u diskontu pica.
Biraj...

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Шта има ту да се бира? Зајечарац :d

Jel to puko world-iptv.net? Stbemu mi prijavljuje connection error, ili je nesto drugo u pitanju?

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Rade i kod mene neke liste od world-iptv što dobih ranije od uvaženih članova foruma.

@ salacue, salekojot...ako moze...ne rade mi vise ona 3. komada sto sam dobio od @salekojot - geniptv, ni na stbemu, ni na sfvip plejeru, moze li da se dobije nesto slicno - sport i serije sa prevodom (engleski), ex yu ne mora. Hvala

Полако, пуцаће један по један из истог разлога.

Sve je to dobro i manje vise te internacionalne liste su sve nepoverljive. Iz dana u dan prestanu serveri da rade, menjaju se adrese portala, hiljade bespotrebnih kanala, kda nesto ne radi nemate kome da se javite... Sto se tice IPTV, odnos onoga sto nam treba, cena-kvalitet i broj kanala 1000 (sto je po meni vise nego dobro) ubedljivo je ART najbolja opcija. Dosta sam ljudi preporucio kod njih i do sada niko (mozda 1-2 su otisli zbog finansija) nije odustao od njih. ART ima vracanje 7 dana unazad, sve lepo slozene kanale, video klub se dnevno azurira, podrska za sve uredjaje, tehnicka podrska strucna i ekspeditivna, jednom recju za prosecne ili vise prosecne ljude vise nego sto treba.

Koja je cena za art? Daj neki kontakt...

Sent from my MIX 2 using Tapatalk

Добар је АРТ, не баш као media-future и ТВВИЕТ, али је ОК.

@salacue He, sta bi? Napisao si u postu 1733 "Svako ko pozeli..." i ja pitah danas za nesto slicno geniptv-u i...nista. ;)

ako nastavis da ga prozivas javno neces ni dobiti

Ако си послао ПП - добијаш, али ако си окачио на моју профилну страницу - ништа од тога. Рекао сам лепо - само на ПП одговарам.
Узгред - нисам сујетан, то сви који су ме контактирали знају. А што се гениптв тиче - то ни мени више не ради, тако да ав, ав, мјау...

Вероватно примећујете ( а можда и не) да коментаре објављујем са телефона преко тапатока и то у 99% случајева. Са рачунара се повезујем једино ако ми неко затражи листу на ПП, па му шаљем са рачунара.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno