tassotti
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.01.2004
- Poena
- 630
hvala, probaćuIsključi pa opet uključi opciju, za svaki slučaj. Eventualno onda testiraj ka 2-3 primaoca, pa ćeš videti je li radi kao treba.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
hvala, probaćuIsključi pa opet uključi opciju, za svaki slučaj. Eventualno onda testiraj ka 2-3 primaoca, pa ćeš videti je li radi kao treba.
Ima ih mnogo jer se nepismenom svetu mnogo toga može prodati, a prihod od reklamica samo kaplje.Ima nekih programa vidim na storu u vezi toga, neki su i ocenjeni dobro pa me zanimalo dal sluzi svrsi.
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Isključi na svom Google nalogu da ti beleži web aktivnosti, koristi ad blocker, a na kompjuteru instaliraj i Ghostery ekstenziju za browser i be prihvataj 3rd party cookies.Jedno pitanje koje mozda ne pripada ovoj temi, postoji li ikako nacin da se spreci pracenje online aktivnosti?
Gledao sam neki video na yt i sad mi tog istog lika izbacuje kao reklamu na instagramu.
Jako me nervira.
Da li i ios radi isto tako?
Probaj OwlyProbao sam silom prilike jedno deset twitter aplikacija, jer je trenutno zvanična aplikacija očajna, ali nažalost to su sve polu rešenja pa sam morao da se vratim na zvaničnu aplikaciju. :-(
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Probao. Isti slučaj. Kada mi stigne notifikacija o novom tvitu samo piše da je stigao nov tvit, a sadržaj se ne vidi. Nisam uspeo da nađem u podešavanjima kako to da promenim.Probaj Owly
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Ne znam za Tapatalk, meni rade ok sve verzije (ima doduše iritantnih momenata, kada već pročitane poruke obeleži kao nepročitane), ali za Viber skini AppCloner https://appcloner.app i kloniraj Viber.nov mobilni i odmah pitanja.
tapatak -instalirao sam novu verziju 8.8.xx i ne paše mi, koja je zadnja dobra verzija ?
Takođe, ovde na temi sam pokupio svojevreno viber app koja je mogla da se instalira uz postojeću viber aplikaciju(vezanu za drugu sim karticu), sada na xoaomiju imam dual app pa meinteresujesta je bolje dodatna app ili dual appiz setting-sa?
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Lupaš.^
+1
Naravno, fabrička dual app za viber, kakvi crni kloneri..smeće
Jedina stvar koja mi smeta na Huawei-u je nedostatak dual aplikacija, prvenstvo mislim tu na Viber.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Lupam? A jel si probao da sa ovim App clonerom kloniraš Viber i da tako kloniranu aplikaciju instaliraš na Android 10? Nekada sam imao plaćenu verziju ovog klonera dok ga nisu sklonili iz Play Store. I tada je mogla da se klonira samo jedna verzija Vibera i to neka prastara 7.nešto. To je bila verzija koja ne podržava mnoge funkcije koje Viber ima već par godina unazad, kao na primer grupe sa neograničenim brojem članova, tzv zajednice, već samo one grupe sa ograničenim brojem korisnika na 250. Takođe nije bilo moguće uraditi bekap kloniranog Vibera na Google nalog, i još poneke stvari nisu funkcionisale. I takva klonirana aplikacija je mogla da se instalira samo do Androida 9. Sada koliko vidim više uopšte ne može da se klonira Viber, pa ako znaš nešto što ja ne znam podeli to sa nama.Lupaš.
Ne bih preporučio bilo šta. AppCloner je odličan, pogotovo ako, kao na Huaweiu, matična aplikacija za to ne podržava sve programe.
Jer ne zarezujem te ugrađene aplikacije u većini slučajevaZasto to pored fabricke dual app, koja radi perfektno?
Ako si na Xiaomiju možda ti radi najbolje, ali drugi proizvođači su ispod proseka. Dakle, razlog za diskvalifikaciju, u mom slučaju, jer jer su [emoji90].dakle stock kloner,koji radi najbolje moguće diskvalifikuje što ga dobiješ fabrički i eto ako nekad pređeš na telefon nekog proizvođača koji nije u stanju da napiše kršten kloner da te ne hvata nostalgija?pa lol
Ko zna šta si ti probao ili šta si klonirao.Parallel space, app cloner, su *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* aplikacije.Sve sam ih probao, i srču bateriju, da ne pominjem ograničene opcije. Ne postoji bolja stvar od fabričkog klonera. Posebno kod Xiaomija.
Gesendet von Mi Note 10 Lite mit TT
Ako si u mogucnosti da uzmes neki Xiaomi u ruke, isprobaj njegov fabricki Dual apk, stvarno dobro radi.. Bas me zanima misljenje koje ces posle imati i ako se setis napisi ovde sta mislis..
Lupam? A jel si probao da sa ovim App clonerom kloniraš Viber i da tako kloniranu aplikaciju instaliraš na Android 10?
They use copy protection, so cloning is not possible.
Native OS support is a different thing as it doesn't really create a new clone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari