Ne znam da li još neko ima slično iskustvo, LV pošiljke praktično više uopšte ne stižu, a onih nekoliko koje su mi stigle u poslednjih desetak dana imale su preko svih postojećih nalepnica i još jednu prelepljenu na kojoj piše Asendia Paris, France. Pošto se radi o pošiljkama koje su odavno stigle u Latviju, ispada da ih sad guraju, i to u malim količinama, preko Francuske ?!?
Sad sam morao da tražim produženje za neke LV jer nisu stigle ni za 3 meseca već ...i naravno ono standardno slanje screenshotova "prijatelju, tebi je ovo stiglo pre 2 meseca, možda je na carini itd.", pa onda moje objašnjavanje da nije to u pitanju ...totalno gubljenje vremena svaki dan zbog par dolara.
Jel si mislio na LV ili LT posiljke da imaju "Asendia Paris" posto je meni stigla LT posiljka sa tom nalepnicom?
Upravo zbog ljudi koji razmisljaju na takav nacin, sve manje prodavaca zeli da salje robu u Srbiju, stavljaju nas na crne liste...
Zasto sto ako si nesto porucio, to treba da platis druze.
Covek koji ti je poslao proizvod nije nista kriv za probleme sa transportom, on je svoj deo uradio. Novac ti je vracen pod pretpostvakom da paket nece stici, ali ukoliko ti ipak stigne, fer je i posteno da kontaktiras prodavca i platis proizvod.
To sto neki od vas misle da su vispreni jer su dobili proizvod za dzabe, rezultira time da sada vecina prodavaca nece da rizikuje vise i salju samo skupim servisima.
Ali dobro, verujem da je za one koji imaju takvo plemensko razmisljanje, 8 ili 13 dolara veliki novac...
Potpisujem... Zapene za par evra posiljke kad im ne stignu i otvaraju dispute bez produzenja roka, ali zato kad stigne refund-ovana posiljka onda nikom nista.