Može li ko da repostuje? Da probam na LTDa, uspeli smo svi.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ma svi ovi R32 modeli se prave da dvanaestice vuku do kilovat ipo na grejanju. Stave mali pdesignh, nabiju SCOP. To je sad trend.
Eve ti ga naMože li ko da repostuje? Da probam na LT
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Evo, u ovom drugom sam nasao, katastrofa koliko sam manuala morao da guglam ne bih li iskopao ovaj...
https://www.fujitsu-airco.be/file-download/download/public/1099
Evo i slika bas za LUCA podesavanja i graficki prikaz:
Pogledajte prilog 287635
A evo za sva podesavanja koja ima:
Pogledajte prilog 287636
Fala vi!Eve ti ga na
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Jeste trend, ali top modeli i dalje vuku oko 2-2,5 kW. Npr. Heatcharge i Daiseikai. Pdesign se određuje marketinški da bi se namestili plusići i klima smestila u odgovarajuću klasu. Nije se EU proslavila sa takvim standardizovanjem.Ma svi ovi R32 modeli se prave da dvanaestice vuku do kilovat ipo na grejanju. Stave mali pdesignh, nabiju SCOP. To je sad trend.
... I ako je verovati tim katalozima ispadne da G Tech koji kosta 80k din nemoze na -10c da isporuci vise od 2.2kw toplote..
Malo me zbunjuje ovo za prosečnu (average) klimatsku zonu. Za bivalentnu temp se uzima -7°C, a za TOL -10°C. Kod japanaca tamo gde se uzima Tbiv -7°C, TOL je obično -15°C. Da li su u pitanju različiti modeli G Tech klime za prosečnu ili hladniju zonu, ili je samo razlika u računici?Pusti katalog, Gree je dovoljno ozbiljna kompanija da za sve svoje modele odradi Test Report po EN14825 standardu, a tu za G-Tech lepo kaze sta i kako moze, i na -10, i na -22.![]()
...Da li su u pitanju različiti modeli G Tech klime za prosečnu ili hladniju zonu, ili je samo razlika u računici?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari