Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Kako se to radi?

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Kako se to radi?

Hisuite proxy. Tema na xda u sekciji p30 pro kako da se fleshuje odobren build. Jednostavno je, ali dobro prvo da se iscita. U proxy i point version mora tacno sve da se upise.

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Da li vam radi Google maps timeline?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Meni na p30 pro ne radi a palio sam i gasio sto puta

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Evo ga, preko erecovery, videcemo
cc8397b7bd0dfdd6a10b5dabc383a7a8.jpg

Sent from my P30 using Tapatalk

Pre sat vremena uradio eRecovery update, prvi utisci nisu loši.
Facebook odmah prijavljuje veću potrošnju baterije. Generalno, kao da brže teče baterija, videćemo ponašanje, ako se ne pokaže kao dobra ide rollback.

Nakon update sam proverio opet ažuriranje u podešavanjima i dodatno je preuzeo patch02.Screenshot_20200704_140201_com.huawei.android.hwouc.jpgScreenshot_20200704_140909_com.huawei.android.hwouc.jpg

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

E to. Sad bi sa patch02 trebalo da bude bolje. Mada patch05 ispravlja vise stvari.

^ kako se zna da je stabilniji, zbog višeg broja numeracije zakrpe? [emoji848][emoji3]

^ kako se zna da je stabilniji, zbog višeg broja numeracije zakrpe? [emoji848][emoji3]

Patch 05 teži 150mb. Ovi sto su ga upucali ne vidim da se zale. Sta su sve zapakovali u tih 150 mg nije sigurno mala isoravka. Vidis da je patch02 2mb....

^ e to je već nešto... Kako da povučemo update patch05?

Može objašnjenje kako? Jel to metod koji je objašnjen za dload ažuriranje?

Nije dload. Klasican hisuite ali mu rucno zadajes precicu servera kroz proxy sta da isforsira u telefon. Uradicu tutorijal kad imam malo vremena. Imas na linku https://forum.xda-developers.com/hu...de-how-to-flash-approved-fullota-zip-t4112775
Otvori ovu stranicu bencha sa browsera jer Tapatalk unisti link.
Od celog postupka samo koristis postupak za patch05. Screenshot_20200704_152749_com.quoord.tapatalkpro.activity.jpg

Pogledajte prilog 287244

Poslednja izmena:
Ok, ispratiću uputstva i završavam večeras, ako je neophodan PC.
Blagodarim na pomoći i savetima.

Ok, ispratiću uputstva i završavam večeras, ako je neophodan PC.
Blagodarim na pomoći i savetima.

Da, mora racunar. Kad otvoris Hisuite proxy kliknes na setup i on odtadi podešavanja. Na tebi je samo da popunis prvi red sa linkom za patch05 i tacnim linkom nazivomnu point verzion , ali tacno bez greski u oba polja, oznacis point version, ostala polja brises ne sme nista da pise i kliknes na update i toliko. Ako samo jedan razmak ili tacku više manje ukucas ili kopiras to tako odlazi u telefon i mozes da zexnes build number da imas posle problema.

Jel ovo moje nije sa najnivijim patchom?

Screenshot_20200704_170009_com.android.settings.jpg

Nije, kao ni kod mene. Pored verzije pisalo bi u zagradi koji patch je instaliran...

Nije, kao ni kod mene. Pored verzije pisalo bi u zagradi koji patch je instaliran...

Jel na petici pachu nema problem sa zvonjavom telefona, u smislu da pocinje tise pa da se pojacava?

Poslednja izmena:
Ljudi ne bacakajte se tim oznakama ako niste sigurni da ne bude karanbol sa brikovanjima. Jedan clan odavde ga je briknuo kad je verziju od p30 ugurao u p30 pro, a vaxi i obratno.
Za p30 ELE ide patch01, pa patch03.
Za p30 pro VOG ide patch02 pa patch05
Screenshot_20200704_175230_com.android.settings.jpg

P30 imam.

Sad ladno posle full reseta nemam opciju da dodam stil slicice za AOD sem onih fabrickih.

Ma pojavice se, jos neko je bio ovde to zapazio. Popuni huawei ID, uradi reboot. Ako nece, uvek mozes opet erecovery da odradis na istu verziju [emoji6]

Edit : u isto vreme.

Poslednja izmena:
Ma pojavice se, jos neko je bio ovde to zapazio. Popuni huawei ID, uradi reboot. Ako nece, uvek mozes opet erecovery da odradis na istu verziju [emoji6]

Ja cu probati malo da korisrtim ovako bez patcha, meni za sad izgleda da nema nikakav drain baterije.

Jos jedna stvar, primetio sam da je glavna kamera mozda malo bolja po danu ili sam utripovao, ali Telephoto kamera tj slike sa zumom mi deluju stvarno bolje.

Ma ja ga ne vraćam na 10 ili 9, nema sanse da radim backup i sve iz pocetka. Za sad je ok. Mozda kad bude stigao update, odmah dodje sa patch-em

Sent from my P30 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno