Ja sam danas ažurirao na 10.1, par puta Fb i jednom Tapatalk.Jel ti prijavi da troši dosta baterije da je prinudno zaustavis?
Uf, tesko, bas me mrzi sve iz pocetkaOdradi mu hard reset, posle ce toga ce da bude dobro. I meni je malo kocio pre reseta.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Ја јуче узео Xiaomi Mi10 Lite, P30 Lite иде на продају. Прошле године кад сам узео Xiaomi Redmi 7 Note некако ми није легао и дам клинцу . Тежак, не могу да се похватам , све нешто разбацано али овај Mi 10 Lite за сада екстра, батерија 5260mAh, напуни 60% за пола сата, Амолед екран, узео га за 320€, две године гаранција.Lite verzije su uvek bile sasvim pristojne kod Huawei. Jedino sto ove novije lite verzije uopste nisu tako jeftine. Pa covek padne u iskusenje da li uzeti lite ili neki Xaomi....
Lite verzije su uvek bile sasvim pristojne kod Huawei. Jedino sto ove novije lite verzije uopste nisu tako jeftine. Pa covek padne u iskusenje da li uzeti lite ili neki Xaomi....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari