Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Meni je sto se tice fluidnosti i uopste novih funkcija ovaj apdejt vrh.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Meni se cini da kod mene malo štekće

Sent from my P30 using Tapatalk

Nakon poslednjeg updatea FB od pre dva dana, mnogo srče bateriju, bas je primetno

Facebook je imao update danas kod mene i mislim da je tu greška što troši bateriju puno. I na 10.0 isto se desava.

Kod mene juče ali to je to

10.1 123patch2 ima bag na kameri za noći mod, slika ali izabci iz kamere, ponekad samo vrti. Javljam ako primetim još nešto.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Da da, ali sad otkako sam uradio update na 10.1, nije ni jednom

Meni u početku javljalo za fb, pa nije htela igrica, noćni mod na kameri imao bag, sad ništa od toga, kao da se razradilo[emoji23]

Ja sam potpuno iskljucio danas fb osveženje i odma je gasio nakon izlaska iz aplikacije i potpuno druga prica. Neka greska je u aplikaciji očigledno. Sad nema vise ni da mi skida bateriju u standby. Sad dal je do patch03 ili do fb nebitno problem za sad resen. Videcemo sutra sta ce opet iskrsne [emoji23]
Screenshot_20200704_213801_com.huawei.systemmanager.jpg

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

To sam i mislio ali reko aj da proverim
Hvala

Prvi dan nakon instaliranja skromnih 6h SOT
1752efa6a6a3021cbd3d05d2d7cf3f64.jpg

Kako lepo radi ovaj 10.1 u smislu fluidnosti, jedino cu videti za bateriju, ali nije kao na 10.0 sigurno.

Aramis, meni nesto nije bas fluidan, kao da secka po malo

Odradi mu hard reset, posle ce toga ce da bude dobro. I meni je malo kocio pre reseta.

Što se tiče baterije i meni je na početku baš bila loša, ali posle punjenja je okej, evo 3 sata SoTa 70% baterije, jedino noćni mod ima neki bug, izbacuje. Ostalo je čini mi se u redu.

Ja kad sam prelazio sa p10 na p30 pa sam hteo da odradim backup preko Hisuite desilo mi se da je prekinuo u pola backapovanja, i pola stvari nije sacuvao... A postupak traje satima...

Zavisi koliko podataka imas tj slika, klipova ako cuvas na internoj. Meni backup u Hisuite uradi za 15min i toliko jos za restore. A u principu na Hicloud se nalazi jos jedan automatski backup i moze da vrati u svakom trenutku za one koje mrze da pali racunar. Jedino sto Hisuite pravi packup i podstaka iz aplikacija tako da ne moraju da se podesavaju. Screenshot_20200705_150429_com.huawei.hidisk.jpg

Uooste to nisam koristio, sad sam sve podesio... Hvala

Ne zalim se, nije los Sot sada. Ipak je usao u drugi dan koriscenja. Fb iskljucen mada se povremeno sam ukljucuje servis. Patch03 instaliran.
Screenshot_20200705_152332_com.huawei.systemmanager.jpg

Sta god da su ucinili sa 30 Lite, nakon update na .213, ekran 12,5h koriscenja i 15h od punjenja. Izgleda da su ga optimizovali samo tako. Koliko god ovaj telefon, Lite, nikom ne privlaci paznju, telefon je azdaja. Inace update sam povukao iz erikoveri. Nije mi ni stizao. 4G upaljen, 2h 15min razgovora, whatsapp, insta, fb, i baterija ekstra. Stavljen na prodaju, uzeo sam 5t, ali 30 Lite kida. Koliko god da je Lite i koliko god kirin 710 bio slab.

Lite verzije su uvek bile sasvim pristojne kod Huawei. Jedino sto ove novije lite verzije uopste nisu tako jeftine. Pa covek padne u iskusenje da li uzeti lite ili neki Xaomi....

Ja sam vratio na 10.0 zbog baterije. Sad mi 10.0 baguje u igrici što se ranije nije dešavalo uopšte. Razmišljam da uradim factory reset i sve da instaliram aplikacije ručno jer mislim da mi je backup nešto poremetio jer se nije sve vratilo kako treba, imao je 100 erora i 200+ uspešne prenesene fajlove. Sve ostalo radi isto kao pre.

Lite verzije su uvek bile sasvim pristojne kod Huawei. Jedino sto ove novije lite verzije uopste nisu tako jeftine. Pa covek padne u iskusenje da li uzeti lite ili neki Xaomi....

Ја јуче узео Xiaomi Mi10 Lite, P30 Lite иде на продају. Прошле године кад сам узео Xiaomi Redmi 7 Note некако ми није легао и дам клинцу . Тежак, не могу да се похватам , све нешто разбацано али овај Mi 10 Lite за сада екстра, батерија 5260mAh, напуни 60% за пола сата, Амолед екран, узео га за 320€, две године гаранција.

Meni skoro za 24h Sot nekih 4h a ostalo mi je jos 47 %.

Na oglasima ga ima novog od 180-210€. Odlicna kupovina ko ne zeli vise € da odvoji. Mozda i najbolja u klasi.

Vrh Dno