Hisuite proxy. Tema na xda u sekciji p30 pro kako da se fleshuje odobren build. Jednostavno je, ali dobro prvo da se iscita. U proxy i point version mora tacno sve da se upise.Kako se to radi?
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Meni radi na p30.Da li vam radi Google maps timeline?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
U čemu je razlika?E to. Sad bi sa patch02 trebalo da bude bolje. Mada patch05 ispravlja vise stvari.
Niko zivi ne zna [emoji6], samo da je stabilniji sistem jeste. Vrlo oskudno daju opise tih zakrpa.U čemu je razlika?
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Patch 05 teži 150mb. Ovi sto su ga upucali ne vidim da se zale. Sta su sve zapakovali u tih 150 mg nije sigurno mala isoravka. Vidis da je patch02 2mb....^ kako se zna da je stabilniji, zbog višeg broja numeracije zakrpe? [emoji848][emoji3]
Samo kroz Hisuite proxy.^ e to je već nešto... Kako da povučemo update patch05?
Može objašnjenje kako? Jel to metod koji je objašnjen za dload ažuriranje?Samo kroz Hisuite proxy.
Nije dload. Klasican hisuite ali mu rucno zadajes precicu servera kroz proxy sta da isforsira u telefon. Uradicu tutorijal kad imam malo vremena. Imas na linku https://forum.xda-developers.com/hu...de-how-to-flash-approved-fullota-zip-t4112775Može objašnjenje kako? Jel to metod koji je objašnjen za dload ažuriranje?
Da, mora racunar. Kad otvoris Hisuite proxy kliknes na setup i on odtadi podešavanja. Na tebi je samo da popunis prvi red sa linkom za patch05 i tacnim linkom nazivomnu point verzion , ali tacno bez greski u oba polja, oznacis point version, ostala polja brises ne sme nista da pise i kliknes na update i toliko. Ako samo jedan razmak ili tacku više manje ukucas ili kopiras to tako odlazi u telefon i mozes da zexnes build number da imas posle problema.Ok, ispratiću uputstva i završavam večeras, ako je neophodan PC.
Blagodarim na pomoći i savetima.
Jel na petici pachu nema problem sa zvonjavom telefona, u smislu da pocinje tise pa da se pojacava?Nije, kao ni kod mene. Pored verzije pisalo bi u zagradi koji patch je instaliran...
Koji ti imas telefon? Pise ti u potpisu Ele p30, a patch05 je za p30 pro.....Jel na petici pachu nema problem sa zvonjavom telefona, u smislu da pocinje tise pa da se pojacava?
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Nije, mora ovako da piše, s tim što je za p30 valjda patch 2 aktuelanJel ovo moje nije sa najnivijim patchom?
Pogledajte prilog 287245
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
P30 imam.Koji ti imas telefon? Pise ti u potpisu Ele p30, a patch05 je za p30 pro.....
Ma pojavice se, jos neko je bio ovde to zapazio. Popuni huawei ID, uradi reboot. Ako nece, uvek mozes opet erecovery da odradis na istu verziju [emoji6]P30 imam.
Sad ladno posle full reseta nemam opciju da dodam stil slicice za AOD sem onih fabrickih.
Ja cu probati malo da korisrtim ovako bez patcha, meni za sad izgleda da nema nikakav drain baterije.Ma pojavice se, jos neko je bio ovde to zapazio. Popuni huawei ID, uradi reboot. Ako nece, uvek mozes opet erecovery da odradis na istu verziju [emoji6]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari