Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dark završio treću i poslednju sezonu. Odlično zaokruženo i sve objašnjeno. Jesu se baš upetljali ali vidi se da su od prve epizode imali na umu i kraj poslednje. Ko bi rekao da će Nemci da budu vlasnici jedne od najboljih serija na Nerflix-u.

Jedan savet. Preporuka je pogledati sve tri sezone odjednom (ako ste u mogućnoosti).

Poslednja izmena:
Sa trećom sezonom je Dark završen? Nema dalje?
Ako bih gledao morao bih ponovo gledati prvu sezonu pa onda ostale dve.

ima neki recap prve sezone, da ne moram da je ponavljam? krenuo sam nekad drugu, ali totalno pogub, pa.sam batalio...

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Ako si gledao kao i ja kad je izašla prva, nema smisla nikakav recap, bolje da odgledaš.

Bar je meni već u ponovljenoj prvoj epizodi bilo jasno da sam izlapeo 😀

ima neki recap prve sezone, da ne moram da je ponavljam? krenuo sam nekad drugu, ali totalno pogub, pa.sam batalio...

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Netflix YouTube kanal, samo mislim da je recap za prve dve sezone sumarno, tako da pripazi zbog spojlera.

Poslato sa WAS-LX1A pomoću Tapatoka

Završih prvu sezonu White Lines.
Generalno već posle prve epizode saznate ono što se kao ne zna i onda do kraja sezone gledate blud i razvrat.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

A pre nje Deutschland 83, Dark ako nisi gledao, čuo sam da je i Babylon Berlin odlična...

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Cek cek cek, Deutschland 86 je sequel na D83?
Kako mi je to promaklo? Vredi li nastavak ili ne?
Koliko se secam D83 je imao malo zbrzan i zaokruzen kraj ali celokupno je pozitivna i mogla da prodje za bindzovanje.

Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei

Poslato sa WAS-LX1A pomoću Tapatoka

Cvaj on ahcih ziben funf fircih. Ruf miš an.

Toga se sećam sa DSFa kad je prenosio NBA u kasne sate

Odgledao 4 epizode Band of Brothers, veoma dobra...
Kroz seriju je prodefilovalo bas brdo poznatih glumaca...

Kad sam video Rosa u ozbiljnoj ulozi u prvoj epizodi, reko gde njega ubacise, ne mogu ozbiljno da ga shvatim ni u ludilu, ali mi je relativno brzo postao iritantan zbog uloge koju glumi, sto dodatno dokazuje da je dobro odradio posao...

Mislim da je u pitanju ženski član foruma. Tako da verovatno nije gledala a ne gledao.
🙂

Sent from my landline using Tapatalk
Uh, vidi stvarno [emoji16]
Navikao da na tech forumima retko ima forumašica, pa po inerciji sve pišem u muškom rodu.
Izvinjavam se koleginici.

Završih Dark.

Ostavili su oni ovde prostor i za 4 sezonu.

Završih Dark.

Ostavili su oni ovde prostor i za 4 sezonu.

Takva je tema da mogu da vrate priču u nedogled. Ja sam se smorio na pola treće sezone,jer kako je išlo mislio sam da nema kraja sada i da će još 5 sezona da snimaju [emoji16].

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

E *mjau**mjau**mjau*, ja počeo da gledam jer je neko ovde napisao da je 3. sezona poslednja.
...a 100x sam rekao da gledam samo mini serije...

Sad me vise i bas briga toliko je dobra serija da ni ne zelim da je gotova. Koje ludilo ala vera za ideju i realizaciju. Na pola druge sam sezone a kako sam krenuo zavrsicu sve vrlo brzo.

Uh, vidi stvarno [emoji16]
Navikao da na tech forumima retko ima forumašica, pa po inerciji sve pišem u muškom rodu.
Izvinjavam se koleginici.

Neka neka bolje ovako, inace bi mozda dobila preporuku za Gossip girl sa nemackim audiom :d

Dark jeste 3. Sezona poslednja! Ne prekidajte dobra je. Ako ste već gledali jedan deo razumete zašto sam napisao da je takva tema serije da bi teorijski mogla da ide unedogled, ali kao što sam već rekao 3. je zvanično poslednja .

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

Sad me vise i bas briga toliko je dobra serija da ni ne zelim da je gotova. Koje ludilo ala vera za ideju i realizaciju. Na pola druge sam sezone a kako sam krenuo zavrsicu sve vrlo brzo.

To o Darku pricas? Ja sam poceo juce jer vidim da je hvalite ovde a i cela je dostupna ne moram da cekam novu sezonu. 😀

Da da i ja sam poceo pre nedelju dana cekao sam da sve izadje posto kazu ljudi dok izadje nova sezona zaboravis ko si i gde si i kad si...

Meni su prve 2-3 epizode bile dobre, ali posle toga mi je bilo dosadno jer je izuzetno repetitivna.

U SeriesGuide piše da je završna (osim ako se ne odluče da je nastave [emoji3]).
18a016239d01cf736c0ee577b5272201.jpg

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno