Kako bre ne postoji ?Sledeca generacija je 2.1 ali ne postoji uredjaj koji ima output hdmi 2.1, dok input imaju premium modeli tva (lg oledi ili nanocel od serije 9 pa navise, samsung valjda od Q70, ne znam tacno)..
Pogledaj sta ima u veltehu, ja sam uzeo 3 odatle..
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Zdravo ,
VOX 55ADJ798B oled nov po ceni od 89000, kakva je kupovina ? Znam da je LG panel i da navodno nije HDR kompatibilan. Ako neko ima jos neke informacije neka pise .
Hvala
Daju popust samo na televizore koje imaju u toj radnji ( udavio sam prodavca jucene znam da li je neko napisao ali ce mozda koristiti nekome
jos danas i sutra Gigatron ima akciju 20% popusta na TV (ali na onu vecu cenu sa sajta)-ako kupite u novom trznom centru BEO. imate na sajtu to..to je dakle dodatnih 10% tak posto i sa tim cenama su verovatno najpovoljniji u ovom trenutku...
ja sam juce na firmu uzeo hisense 58" A6100 za 47 hiljada..jeste model od prosle godine ali za te pare je sjajna opcija..i ide 5 godina produzene garancije...
pa ko hoce pogledajte sta imaju...ovaj hisense model valjda imaju jos samo jedan ili dva komada..za druge modele ne znam
Tv je super, i dalje bolji od svakog LCD-a, ukljucujuci i najnovije q90 modele Samsunga...ja ga koristim 2 godine 6-10 sati svaki dan kao pc monitor i za serije i filmove(torrent, Netflix i Prime Video).Imam mogucnost nabavke lg oled b8 po ceni od 1000e.Mnogo bi mi znacilo ako bi neko ko ima iskustva sa ovim tv-om podelio svoje utiske.Kakav je za gledanje filmova preko neta,netflix,sport,kablovsku i generalno dali bi bio dobra kupovina za ovaj novac sada.
Sta znaci sto krijes gde si kupio i koliko si platio?I ja sam kupio 65PUS7354 i platio sam ga dosta manje nego u G***
Za 4k više 7450 sa magicnim. Meni je to top.43um7400. Ispod toga ne bih išao kod LG.
cena 42k
U BcGroup je ravno 100k.^ +1
Inače deluje kao dobar TV. Jedino osvežavanje da je 120 bar. Možda i grešim, ali mi je privukao pažnju.
Gde ima za te pare? Može i na pm. HvalaZa 4k više 7450 sa magicnim. Meni je to top.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari