Šta je novo?

Koji TV kupiti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto bi spajao, em ce te skuplje izaci em uvek postoji sansa da se nesto negde rasklima ili raskaci pa da si u problemu. Uzmes 10m i namotas u krug i cao :)

HDMI 2.0 ti treba ako zelis 4K sadrzaj u 60fps. Svakako je razlika u ceni minimalna, tako da ne vidim sto bi uzimao stari 1.4..

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Sledeca generacija je 2.1 ali ne postoji uredjaj koji ima output hdmi 2.1, dok input imaju premium modeli tva (lg oledi ili nanocel od serije 9 pa navise, samsung valjda od Q70, ne znam tacno)..

Pogledaj sta ima u veltehu, ja sam uzeo 3 odatle..

Mozda se ja nisam dobro izrazio, a mozda i ne mislimo na istu stvar.

Koji trenutno uredjaj moze da pusti 4k na vise od 60fps preko hdmi 2.1? :)

Koliko ja znam, ps5 je hajpovan kao prva konzola (uredjaj) koja ce moci da iskoristi hdmi 2.1 output sa 4k@120hz

Zdravo ,
VOX 55ADJ798B oled nov po ceni od 89000, kakva je kupovina ? Znam da je LG panel i da navodno nije HDR kompatibilan. Ako neko ima jos neke informacije neka pise .
Hvala

dno...
uzmi neki krsten model ya 90k imas daleko boljih opcija od tog Voxa

Imam mogucnost nabavke lg oled b8 po ceni od 1000e.Mnogo bi mi znacilo ako bi neko ko ima iskustva sa ovim tv-om podelio svoje utiske.Kakav je za gledanje filmova preko neta,netflix,sport,kablovsku i generalno dali bi bio dobra kupovina za ovaj novac sada.

Posle nekoliko komplikacija, kupio sam na kraju Philips 65PUS7354/12. Za sada sve pohvale, odlična slika preko striming servisa, Orion je provajder tv signala preko stb tako da se primećuju male deformacije ali ništa strašno. Moram definitivno da promenim HDMI kabal na standard 2+. Nisam stigao da pustim 4k 10b film sa hdd-a jer stan renoviramo pa mi je sve raskačeno. Ambilight nas je oduševio i nije tačna tvrdnja nekih prodavaca da sa Philipsom kupuješ prvo lampu pa tv :) zamolio bih majstora2 da se javi u pm :)

ne znam da li je neko napisao ali ce mozda koristiti nekome

jos danas i sutra Gigatron ima akciju 20% popusta na TV (ali na onu vecu cenu sa sajta)-ako kupite u novom trznom centru BEO. imate na sajtu to..to je dakle dodatnih 10% tak posto i sa tim cenama su verovatno najpovoljniji u ovom trenutku...

ja sam juce na firmu uzeo hisense 58" A6100 za 47 hiljada..jeste model od prosle godine ali za te pare je sjajna opcija..i ide 5 godina produzene garancije...

pa ko hoce pogledajte sta imaju...ovaj hisense model valjda imaju jos samo jedan ili dva komada..za druge modele ne znam

ne znam da li je neko napisao ali ce mozda koristiti nekome

jos danas i sutra Gigatron ima akciju 20% popusta na TV (ali na onu vecu cenu sa sajta)-ako kupite u novom trznom centru BEO. imate na sajtu to..to je dakle dodatnih 10% tak posto i sa tim cenama su verovatno najpovoljniji u ovom trenutku...

ja sam juce na firmu uzeo hisense 58" A6100 za 47 hiljada..jeste model od prosle godine ali za te pare je sjajna opcija..i ide 5 godina produzene garancije...

pa ko hoce pogledajte sta imaju...ovaj hisense model valjda imaju jos samo jedan ili dva komada..za druge modele ne znam
Daju popust samo na televizore koje imaju u toj radnji ( udavio sam prodavca juce:)),a realno retko koji se isplati ...Da taj hisense je za 48k odlicna kupovina.

Ljudi moye predlog TV od 43 inca..Nemam iskustva sa Tesla i HiSense brandom tako da ako imate predlog bas modela za preporuku molim navedite isto, ako su to modeli za zaobilazenje moze predlog samsunga ili LG'a..Ne treba mi SMART ali eto bilo bi dobro da bar ima YT.

Imam mogucnost nabavke lg oled b8 po ceni od 1000e.Mnogo bi mi znacilo ako bi neko ko ima iskustva sa ovim tv-om podelio svoje utiske.Kakav je za gledanje filmova preko neta,netflix,sport,kablovsku i generalno dali bi bio dobra kupovina za ovaj novac sada.
Tv je super, i dalje bolji od svakog LCD-a, ukljucujuci i najnovije q90 modele Samsunga...ja ga koristim 2 godine 6-10 sati svaki dan kao pc monitor i za serije i filmove(torrent, Netflix i Prime Video).

Ali za 100-150e vise kod Madjara imas B9, koji ima 2.1 hdmi i future-proof je za sve sto ti moze zatrebati narednih 10 godina.
Razlike u slici skoro i nema, ali ima nekih processing poboljsanja koje ce neko ko nitpickuje, uociti nekada.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Hvala puno na odgovoru.Nisam gejmer tako da HDMI 2.1 mi ne igra toliko bitnu ulogu koliko kvalitet slike i os koji mi je poznat i verovatno najbolji od svih.Tako da ću se verovatno odlučiti na kupovinu ovog TV-a.

^ +1
Inače deluje kao dobar TV. Jedino osvežavanje da je 120 bar. Možda i grešim, ali mi je privukao pažnju.
U BcGroup je ravno 100k.
Ako dobro vidim ovde stoji da je 60hz.

986c65617b44a4d27de318b8b6109065.jpg

Poslednja izmena:
Imas na eponudi pa vidi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno