wifininja
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.01.2019
- Poena
- 115
Reci mi da si bio toliko donon da to montiras![]()
Nije moj screenshot...
I da, nema redizajna
Biće ista app i kada krajem godine uvedu Apple Pay.
Reci mi da si bio toliko donon da to montiras![]()
Samo opušteno, tek ćemo se posle toga načekati dok to trgovci ne uvedu i dok se prosečan čovek nauči da koristi.
Da li treba nešto posebno da trgovci implementiraju? To bi moralo da funkcioniše bilo gde beskontaktno plaćanje inače radi (mislim na ApplePay).
Издавачка кућа „Лагуна” први је трговац који је омогућио инстант плаћања на свом интернет продајном месту, у сарадњи с Banca Intesa ad Beograd, која овим има за циљ да задржи своју позицију највећег прихватиоца свих врста плаћања на интернет продајним местима трговаца у нашој земљи.
Poštanska je prva pustila i Instant plaćanja i QR kod, tako da ti poređenje nije baš na mestu.Mobi banka šatro mobilna banka, a čak i Poštanska štedionica poseduje više opcija za IPS.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Svaka im čast, upravo odradio update i čim se pokuša ući u app momentalno izbaci network error. Probao reinstall, ali isto. Njima ne trebaju testeri, kad korisnici testiraju produkcionu aplikaciju.OTP pustila update koji omogucava IPS QR
![]()
Kako se koristi IPS pokaži?
Mogu li dva fizička lica da razmenjuju pare?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ima na sajtu prvredne komore free generator, samo nisam siguran kako funkcionise (cuo, nisam gledao, u firmi imamo nase resenje)
Sent from my iPhone using Tapatalk
IPS pokaži nije namenjen pokazivanju QR koda sa iznosom već samo da trgovac može da ga skenira i kod sebe unese iznos za zaduženje računa. Prenos novca između računa fizičkih lica putem QR koda još uvek nije predviđeno niti je u najavi.Još uvek ne, jer ni skeniraj, ni pokaži, nemaju opciju da uneseš iznos. Kada neko napravi generator kodova u IPS standardu, onda će svako moći da generiše kod i izvrši naplatu na račun koji je uneo. Po meni je to najvažnija opcija za QR plaćanja. Transakcije medjuju fizičkim licima.
IPS pokaži nije namenjen pokazivanju QR koda sa iznosom već samo da trgovac može da ga skenira i kod sebe unese iznos za zaduženje računa.
https://youtu.be/xoknf76mPaINa koji način kupac proverava uneti iznos? Tj, šta sprečava prodavca da hleb naplati 5000din?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari