Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

dizajn jeste bitan ali ne koliko hladjenje, to me najvise zanima posto su tu bas failovali sa ps4/pro u odnosu na xbox

Mene je od svega zainteresovao samo Astrobot.
Ako je i ova igra VR. Ako nije ne zanima me.
GT7 cu uzeti day 1, ako ps4 volani budu radili i na ps5.

Poslednja izmena:
Meni se dizajn svidja, samo mi deluje da je znacajno veca konzola, ako joj treba isto prostora okolo za hladjenje ne znam gde ce stati...

VYhCMOR.png

Meni je ovde dual sense underrated. Kontroler izgleda fino, posebno za nas sa većim šakama. Jedva čekam da vidim God of War kada ga bude bilo [emoji1783]

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Mene je od svega zainteresovao samo Astrobot.
Ako je i ova igra VR. Ako nije ne zanima me.
GT7 cu uzeti day 1, ako ps4 volani budu radili i na ps5.
Astrobot poput Playroom-a na PS4 dolazi instaliran na PS5 konzolu, da pokaže mogućnosti DualSense gamepad-a.

@DeRadicci

Hvala na slici, mada sam se smorio jer sam mislio da je manja razlika, ovo je bas dzin... Ako je hladjenje bolje reseno mozda i moze da stane i da izgleda top jer oko ps4 imam dosta prostora kako se ne bi pregrevao. :)
Ali ako su hladjenje zeznuli bice fina rupa, moracu da smislim nesto pametno...

Ne sumnjam da ce da radi kao satic, jer i Pro koji imam sada, niti se cuje, niti greje, plus igram sa diskvima koji su necujni.. Verovatno sto je beo pa je bolje nego crn! :smoke:

Pričali su da samo izrada košta 450$.

Uvek se na pocetku prvih godinu-dve konzole prodaju uz gubitak. Nadoknadi se to prodajom aksesoara i igara. Kako godine prolaze, proizvodnja postaje jeftinija pa gubitak prelazi u profit i kod konzola. Nisam siguran dal bi se dobro prodavao da stave 600-700$, tj. kupilo bi manje ljudi, imas manju bazu za prodaju igara i naplate psn, manje prodaje aksesoara. Ja prvi iz principa necu da dam preko 450-500 eurona pa makar nikad ne pao na tu cenu

Poslednja izmena:
Čudno dizanjersko rešenje, bukvalno kao povećani ruter. Nadam se da će crna verzija da izgleda pristojnije.
Što se predstavljenih igara tiče, par zanimljivih naslova, osim toga meh.

Ili makar metalik siva...
Za spojlere i felne posle lako mogu da se pobrinem ako bude htela da poleti, kao neke serije PS4 pro... :p

Mislim da se taj video vrteo na brainstormingu kad su odlucivali finalni dizajn.

Draga kupio sam ruter

Konzola je fensi futuristička, meni OK, pogotovo vertikala...i za PRO imam postolje. Jedino nisam pristalica bele, pre bih drečavo zelenu...ali neka, biće tu dosta edicija.
HZD2, još ovaj podvodni svet...to mi je pik1 bez dileme, pa GT7 (samo ako volan bude kompatibilan)...

Nemam zamerki za sinocno predstavljanje igara i konzole.
Samo mi slogan malo para oci, totalno nepotrebno ubacivanje "future" u njemu jer nista future nismo videli.

Konzola mi se svidja. Didzital edicija je top ideja ako bude jeftinija do 100 evra.

Racunaj da ce razlika biti 50-60 evra, kao sto je kod Xbox One S u odnosu na All Digital.

Kada bi trebalo da daju više informacija o kompatibilnosti sa PS4 igrama?

Kod nas će to da bude 60-65k din.

"Mađari" ne rade, moraće da radi Bečka veza onda. :)

60k ako bude to je pesma, to je oko 500 evra. Ja mislim da će biti više. Možda preorder bude ta cena pa kasnije dignu. Ja ću svakako direktno od dobavljača duzmem čim puste preorder [emoji14]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ljudi malo zaboravljaju da na buduću prikazanu cenu ne stoji iznos poreza (jer zavisi od države do države), pa tako dolazimo na 600€ glat na iznosu od 500$ retail.

Upravo

Kod nas će biti između 70 i 80k, sve manje od toga je pravo čudo :)

Sad Pro ide za nekih 54k pa i više zavisno od radnje..

Što se izgleda konzole tiče, sviđaju mi se boje, dizajn je čudan, kao sendvič neki, može da prođe, ali ne sviđaju mi se uši, deluje mi da se lako mogu polomiti ti delovi što štrče.

Cena kod nas na početku oko 600, 700 evra sigurno.

Sigurno su potrebne kvalitetne sluške za trailere.

Ass Valhalu nisu prikazali?

A gdje je to revolucionarno hladjenje? Po otvorima i dizajnu nebih rekao da je hladjenje dobro, mozda ako je debelo underclockovana, sto i jeste u odnosu na xbox, prema tone onda bi Lockhart trebao da bude pasivno hladjen.

Igre ne izgledaju next gen, (gt7 i pop up u onom tunelu, kakav next gen i ssd klinci i palci ) tako da nema nikakvog hypa.
Uzet ce se za koju godinu, kad padne cijena i bude se imalo sta kvalitetno odigrati.

Vrh Dno