= IGY =
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.07.2006
- Poena
- 465
BTC kao najveci predstavnik kripta je prvi primer revolucije u nacinu placanja. Razvijanje celog sistema, unosenje u zakonske okvire, obrazovanje ljudi... To sve traje i trajace ko zna koliko. Ni papirni novac se nije uveo preko noci, niti placanje karticama.
BTC sam po sebi ne mora imati nikakvu konkretnu primenu jos dugo godina ali kao najveci krcice put drugim altovima ili nekom buducem novcicu.
Na konkretnu i svakondevnu primenu kripta cemo jos da cekamo, opustite se.
Godinama pojedinci pricaju kako je btc prevazidjen... Apsolutno jeste. I ja sam to rekao jos pre par godina. Ali to nikako ne znaci da ce cena puci, da ga niko nece koristiti. Naprotiv.
Cim krene malo cena da se popravlja krenuce opet euforija. To gledamo vec deseti krug do sada i postalo je dosadno, stalno ista prica samo se likovi menjaju.
Tapatalk from Poco loco
Mislim da uz duzno postovanje nisi ispratio sustinu onoga sto ja pisem.
Nije pitanje da li ce cena rasti, rasce, bice muljanje jos ko zna koliko puta, neki kazu dok je ovaca bice i vune. Ja sam pisao o tome da BTC kao deflatorna valuta ne vidim kako moze da sluzi svrsi za koju je namenjen.
Upravo tvoj post mi daje potvrdu onoga sto ja pisem, ja pricam o tome da li ceo koncept ima smisla kao resenje naseg trenutnog ekonomskog problema a tvoj komentar je u stilu "pisalo se ovako sto puta, cim cena skoci bice optimizma".
Nije pitanje da li ce biti kratkorocnog optimizma kada cena ponovo skoci u sta ne sumnjam, u nekom momentu sigurno hoce nego da li je BTC uopste resenje za nase probleme ovakav kakav je, podlozan muljanju kod uskog broja ljudi i deflatoran po definiciji.