Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ти @Gilgamesh си стварно безобразан. Рећи нкоме да лупета је право лупетање. То што си купио пар мобилних телефона ти не даје за право да другима говориш безобразлуке. Свако има прво да изнесе своје мишљење и нека искуства, али увреде појазују какав си као човек, никакав.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока
Sram me bilo. Evo idem da se stidim 5 min. :) Nemoj sve tako da dozivljavas dramaticno. Pogledaj malo kako se ti ponasas...toliko si bio ostar kao da ti je taj kinez pobio sve u familiji. Zamisli sta bi onda on tebi sve sad trebao napisati. Opusti se...nema potrebe toliko da talasas.

Poslato sa Huawei P10 lite

Написао сам оако како ја то доживљавам, и то са разлогом. Својевремено су и други писали о томе. А ти си ме извређао без разлога. Као да си кинез.

Poslednja izmena:
Написао сам оако како ја то доживљавам, и то са разлогом. Својевремено су и други писали о томе. А ти си ме извређао без разлога. Као да си кинез.

Tebe je bas taj kinez ispalio pa da ti tako imas razloga da pises? Ako ti to sto sam ja napisao da lupetas bzvz dozivljavas kao da sam te izvredjao najstrasnije onda ti imas veliki problem. Ne bih vise na tu temu, nije ovo mesto da bih raspravljao sa tobom o tvom problemu. Stavljam tacku na ovu raspravu. Pozdrav.

Poslato sa Huawei P10 lite

Kod mene je sledeca situacija:

Osim ona 3 TR paketa (dva registrovana i jedan neregistrovani) koji stigose bas brzo pre 10ak dana, na svim ostalim paketima nemam bas nikakve promene statusa (SG, TR, LT i LV).

Evo recimo dokaza koliko nema pravila.. narucio sam 4 paketa isti dan od istog prodavca, sva 4 je poslao registovano TR...sva 4 su u isto vreme stigla na TR-TRISTA 28.05.
Od tih 4, dva (gore navedeni) su stiga na vrata posle 16 dana tranzita ukupno, a druga dva i dalje stoje na TR-TRISTA, 26. dan u tranzitu ukuono.

Neko sra..nje naruceno 17.03. doslo danas.
23.04 kao uslo u Srbiju.
LP00170236242932
ua318284422to

@ vanbasten

Znaci ovi sto su "stigli" tokom juna - isporuka krajem jula :S::D

CN i SG - mozda do nove godine ako ih drugi talas virusa ne prestigne :-devil-:

@ Argentto

Isti "cirkus" i sa LV - napisano na prethodnim stranama.

Ja sam pokrenuo case preko PayPala za 2 telefona sa Banggooda koji su naruceni 8.3. i jos nisu isporuceni.
PayPal vratio pare. Mislim da BG garantuje dostavu unutar 70 dana i posto je to isteklo, pare se vracaju.
Oni su naravno hteli da prolongiraju beskonacno zastitu ali tu je PayPal koji je reagovao.

w8Dlwg6.png

Kada je realno da mi ovaj paketić (koverat, mali adapter) stigne na kućnu adresu (BG carina)? Treking number je LP i niz cifara, nije standardni i ne očekujem više ažuriranja. Zaokružio sam kada je sleteo u BG. Hvala! :)

Kinezi vec izbacili cene za summer sale a ni iz marta oakete nisu isporucili.

Njima su glavna tržišta Amerika i Rusija a tu paketi stižu bez većih problema.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

@sasa022
Čitam da se ništa ne zna! :D
Može da bude sutra, a i za mesec i više dana.

@sasa022
Čitam da se ništa ne zna! :D
Može da bude sutra, a i za mesec i više dana.

Ne zna se ništa... Evo ja čekam već 120 dana od kad su napisali da je došla pošiljka u Srbiju ( u pitanju je maskica za telefon). :D Tako da nemoj previše da se uzbuđuješ...:d
Elem da li da pokrećem dispute, ovaj Kinez mi produžava sve po 10 dana sam bez moje molbe?(hvala mu na tome) Ali više nemam potrebu za tom pošiljkom pošto sam ovde uzeo 5 puta skuplju.

Poslednja izmena:
Pitanje za upucene,ako uradim cancel vec otvorenog disputa,da li mogu da ga ponovo otvorim?

Dok traje zastita mozes , ako je istekla onda nisam siguran.

Verovatno može u periodu od 15 dana posle isteka zaštite, tj. isto kao da ga nije nikada ni otvarao. Doduše nisam testirao ...

U ameriku nista ne stize to si se malo zeznuo.
Video sam po komentarima na Aliju za par satova koje bih kupio da Amerikanci kažu da im stižu u roku od 2 meseca, gledao sam komentare iz juna i kraja maja. Za Veliku Britaniju sam video komentare gde kažu da im stiže za desetak dana.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Isto i kod mene, taman sam se spremao da kazem onom postaru novom ako nisam kuci da preuzmem posiljke da mi posalje barem poruku i pozove, kad ono nije ni stiglo. Nece ni stici cim nije do sad, posto su posle njega stiglo dosta paketa preko TR.

Gde YANWEN Logistics / SunYou Logistics umesa prste to putuje mesecima i ima lazne statuse.
Od letos su posrednici za TR i od tada "turci" umesto za 10 dana , stizu za mesec-dva.

Isto se sada desava i sa UB..LV - posiljke gde je posrednik Cainiao Super Economy - 4PX Express stizu normalno.

4PX Express je zakazao sa "singapurcanima" :(

Odgovor Creation Watches iz Singapura zašto satove šalju samo DHL-om:

"Unfortunately, Due to the continued global epidemic of COVID-19
situation, Registered Airmail shipping does not accepting the
parcels.

So we are unable to ship your order via Registered Airmail.

The sooner COVID-19 situation is lifted down, we will start shipping
via Registered Airmail shipping method as well.

Best Regards,
Sally"

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Mali update

Danas stigle 4 posiljke preko Letonije (ne Litvanije, naucite jednom haha :))

3 su imale zadnji status:
- 15.5.2020 Parcel has arrived in last mile

ta cetvrta je imala isti status ali datuma:
20.5.2020

Sve posiljke poslate pre 3-4 meseca registrovane preko Kineske poste su vracene Kinezima. Kao po obicaju prave se ludi.

1 posiljka koja je bila malo vecih gabarita ali svakako jeftina je poslata preko Global canniao i vracena prodavcu (prvi put da mi se tako nesto desi sa njima, trebala je da izadje iz Kine)

Brdo registrovanih Singapuraca bleji u HK.

Turska neregistrovana sa statusom da je poletela jos u aprilu iz Istanbula je nema ni na mapi.

Itd. mrzi me da pisem sve.

Da li je tracking koji daju fake? Cainao neki... naruceno pre dve nedelje, stoji da je juce usla u zemlju?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno