Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedan od meni lepsih skinova za GT2

Prilozi

• IMG_20200519_180602.jpg
    IMG_20200519_180602.jpg
    1 MB · Pregleda: 242
Ima neko sa utiscima za Amazefit T-Rex? Izgleda mi jako interesantno. Baterija takodje pristojna. Mozda je vreme da zamenim G-Shock iako je ovo verovatno igračka u odnosu na njega :)

Ima neko sa utiscima za Amazefit T-Rex? Izgleda mi jako interesantno. Baterija takodje pristojna. Mozda je vreme da zamenim G-Shock iako je ovo verovatno igračka u odnosu na njega :)
Sutra dobijate utiske i slike.
Prvo jurio neki G-shock ali čim sam video Amazfit T-rex nisam se više razmišljao.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Jedina mana je što nema bar 1gb free za MP3.

Citam malo o njemu. Zamera se dosta stvari. Nema GPS mapiranje aktivnosti, nema memoriju za muziku, plastika izgleda jeftino, silikonska narukvica nema qucik release pa je zamena komplikovana i ne preporucuje se zapravo. Takodje posto je silikonska na nju se lepi sve zivo. Senzor otkucaja srca nije najtacniji (meni manje bitno)...

Citam malo o njemu. Zamera se dosta stvari. Nema GPS mapiranje aktivnosti, nema memoriju za muziku, plastika izgleda jeftino, silikonska narukvica nema qucik release pa je zamena komplikovana i ne preporucuje se zapravo. Takodje posto je silikonska na nju se lepi sve zivo. Senzor otkucaja srca nije najtacniji (meni manje bitno)...
Nema internu memoriju,to mu je najveća mana.
Ovo što si sve naveo je urađeno da bi bio smart G-Shoch.
Ima USA military standard,može da preživi tenk,evo i snimaka.
Kome treba pametan G-shock ovo je sat za njega,kome treba punokrvni smartwatch ima za te pare bolje opcije.

https://youtu.be/fIVpQX0Dq5U

https://youtu.be/6gG2t2z7uJo

Poslednja izmena:
U principu u pravu si. Ozbiljno sam ga uzeo u razmatranje i to zeleni, izgleda bas ekstra. :)

Jel ima nesto povoljnije i bolje od anazfit gtr? Na tu foru...

Pozdrav društvo, koji bi bio best buy za nekih 150e-170e?
Ne mora isključivo nov, može KP, može i mint sa našom garancijom.

Poželjno da ima GPS, odgovaranje na poruke (slobodno kucanje ili kreiranje template-a), bateriju oko 5 dana, pozivi i nisu toliko bitna stavka, internu memoriju (poželjno).

Da ne bude previše "bulky" (kao sto je npr GTR 47mm).

Iskreno dopao mi se Galaxy Watch Active 2 - ali je preskup. Pa predložite neku alternativu, za svakodnevnu upotrebu i trening :)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

ovo što si nabrojao je galaxy watch 46mm.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Galaxy watch 46mm, da, ali baterija 3,4 dana max. Nov je 220 mislim, jedino da vidiš polovan ili frontier ali njemu baterija još gora

Galaxy watch 46mm, da, ali baterija 3,4 dana max. Nov je 220 mislim, jedino da vidiš polovan ili frontier ali njemu baterija još gora
Pa da, baterija je jedino i što me odbija kod ova 2 modela. Mada može se GW naći u mint stanju za manje novca.

Amazfit GTS ima loš GPS, nema odgovore na notifikacine.
GTR je prevelik.

Kakav je huawei GT/GT2 , worth or not?

Neki drugi predlog?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Stigao T-rex.
Javljam utiske uskoro.
84dd815f6f21095a92796d42d8a139df.jpg
64b17169023a6698a38ca3fde0225a60.jpg
d63158ec2cbf900ee5fc523bcd6c3141.jpg

6741b0e728df34d67f3dd2716de6a1f8.jpg

Poslednja izmena:
Ako te baš mrzi da skineš sat na sat, dva u 3 dana onda uzmi Huawei koji radi dosta sporije, koji ima 10 skinova za sat u odnosu na bezbroj kod gw i ne može da ae odgovara na poruke (koliko god nekome zvučalo suludo može lagano da se kuca na njemu, ne seminarski ali rečenica da, bar ja mogu sa mladom rukom).

Kod mene u proseku 5-6 dana baterija.
3 dana može da traje jedino ako mu dušu vadiš sa milion notifikacija, GPS-om, always on itd.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Pre par meseci bila akcija na KP za Amazfit GTR po 100-ak evra, sad ništa ispod 135. Gde je najpovoljnije kupiti GTR? Jel nikada nije na akciju u Gigatronu ili Telenoru?

Gps mislim da nikad nije radio na njemu.. Ali svi pozivi idu preko njega i always on je uključen. Koristim ga za sve pare koliko me je koštao hahah

Kod mene u proseku 5-6 dana baterija.
3 dana može da traje jedino ako mu dušu vadiš sa milion notifikacija, GPS-om, always on itd.

Ti nisi merodavan, jedini si ovde kome toliko traje baterija...Galaxy watch normalno trajanje baterije uz nošenje danju i noću je do 4 dana, sve preko toga su neki specifični načini upotrebe sa nekim ugašenim funkcijama...Nema potreba da drugi steknu pogrešan utisak...

SM-N975F

Ti nisi merodavan, jedini si ovde kome toliko traje baterija...Galaxy watch normalno trajanje baterije uz nošenje danju i noću je do 4 dana, sve preko toga su neki specifični načini upotrebe sa nekim ugašenim funkcijama...Nema potreba da drugi steknu pogrešan utisak...

SM-N975F
+1.

Svi poznanici sa GW kažu 2-3 dana prosek.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

GW 46 mm, 3 dana baterija. Dosta notifikacija mi stiže, a pali se kad pomerim ruku. Preko 3, bar meni, nema teoretske sanse.
b5cb0f0097e2979b25f6a158369fb141.jpg

OnePlus 6T via TT

Ma, naravno, ja izađem na 4dana sa 100 na 0% ali bez minuta GPSa, čak je i HR na 10min...Doduše imam dosta notifikacija...

SM-N975F

Jedino što je meni ugašeno je paljenje ekrana kad stižu notifikacije, i to paljenje na pokret.
To vrv troši dosta baterije.
Inače nosim sat 24/7.

Jel' Amazfit GTR može u morskoj vodi da izdrži plivanje? :)

Jel se moze preko gw slati glasovna poruka ili izgovoriti sta zelim, a on to da otkuca?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Može. Diktiranje na engleskom, koliko znam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno