145 evra na Kupujem Prodajem.Gde i po kojoj ceni?
Sutra dobijate utiske i slike.Ima neko sa utiscima za Amazefit T-Rex? Izgleda mi jako interesantno. Baterija takodje pristojna. Mozda je vreme da zamenim G-Shock iako je ovo verovatno igračka u odnosu na njega![]()
Nema internu memoriju,to mu je najveća mana.Citam malo o njemu. Zamera se dosta stvari. Nema GPS mapiranje aktivnosti, nema memoriju za muziku, plastika izgleda jeftino, silikonska narukvica nema qucik release pa je zamena komplikovana i ne preporucuje se zapravo. Takodje posto je silikonska na nju se lepi sve zivo. Senzor otkucaja srca nije najtacniji (meni manje bitno)...
Da ponovim , ako mi neko odgovori .Vredi li uzeti Stratos 3 u Telenoru, 1240 din na 2 godine ? Možda da im pišem za popust
Послато са Mi 9 SE помоћу Тапатока
Pa da, baterija je jedino i što me odbija kod ova 2 modela. Mada može se GW naći u mint stanju za manje novca.Galaxy watch 46mm, da, ali baterija 3,4 dana max. Nov je 220 mislim, jedino da vidiš polovan ili frontier ali njemu baterija još gora
Kod mene u proseku 5-6 dana baterija.Galaxy watch 46mm, da, ali baterija 3,4 dana max. Nov je 220 mislim, jedino da vidiš polovan ili frontier ali njemu baterija još gora
Ti nisi merodavan, jedini si ovde kome toliko traje baterija...Galaxy watch normalno trajanje baterije uz nošenje danju i noću je do 4 dana, sve preko toga su neki specifični načini upotrebe sa nekim ugašenim funkcijama...Nema potreba da drugi steknu pogrešan utisak...Kod mene u proseku 5-6 dana baterija.
3 dana može da traje jedino ako mu dušu vadiš sa milion notifikacija, GPS-om, always on itd.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
+1.Ti nisi merodavan, jedini si ovde kome toliko traje baterija...Galaxy watch normalno trajanje baterije uz nošenje danju i noću je do 4 dana, sve preko toga su neki specifični načini upotrebe sa nekim ugašenim funkcijama...Nema potreba da drugi steknu pogrešan utisak...
SM-N975F
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari