Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
otključani kanali i Video klub do kraja meseca
otključavanje dodatnih kanala i Video kluba završno sa 31. majem
Svi naši korisnici će do kraja meseca moći da gledaju TV kanale i sadržaje iz Video kluba, za koje smo mogli da obezbedimo saglasnost za otvaranje.

HBO i Cinemax kanali, HBO OD, HBO GO, paket Zadruga, kao ni Video klub bindž katalog Ubice 4, Senke nad Balkanom 2 i Cinestar katalog nisu otključani. Otključavanje kanala ne uključuje EON Porodični, EON Sport, EON Sport + Porodični i EON Cinestar pakete.
Zaključavaju kanale 31. maja.

Da li jos neko ne moze da pristupi Intesinom sajtu na online.bancaintesa.rs ?
Njihova podrska me ubedjuje da sajt radi.

Hm, sta bi onda mogao da bude problem?
Probao sam 4 razlicita browsera na 2 razlicita kompjutera + 2 mobilna zakacena na kucnu mrezu.
Sajt radi ako mobile prebacim sa wifi na 4g. Znaci da je nesto do SBB-a, zar ne?

edit - restart modema resio problem

Poslednja izmena:
Možda je to isti problem koji sam ja imao sa nekim drugim sajtovima zbog IP adresa na crnoj listi i CGNAT-a. Restart promeni IP i sve proradi.

Stigao mi je danas racun za april zajedno sa dugovanjem za mart koji sam uredno platio proslog meseca putem njihovog online placanja i dobio potvrdu mejlom. Jezivo!

Da li imaš potvrdu da je sve ok prošlo kod plaćanja, da li je novac skinut sa tvog računa?
Dešavalo mi se da platim račun krajem meseca, a oni pošalju da dugujem u sledećem računu. Ja to naravno ignorišem, platim samo tekuće zaduženje i sve se ispegla kada stigne sledeći račun.

Poslato sa WAS-LX1A pomoću Tapatoka

Jel koristi neko usb na technicolor cga 2121? Vidim da ima opciju media servera, ali ne mogu nigde upustvo na internetu da nadjem za ruter. Moze li da radi kao nas?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Da li imaš potvrdu da je sve ok prošlo kod plaćanja, da li je novac skinut sa tvog računa?
Dešavalo mi se da platim račun krajem meseca, a oni pošalju da dugujem u sledećem računu. Ja to naravno ignorišem, platim samo tekuće zaduženje i sve se ispegla kada stigne sledeći račun.

Hvala na ovome :)
Njihov odgovor:

‘’Sve je u redu sa uplatom, evidentirana je tako da postoji samo april mesec neizmiren. Ova pojava može se desiti kada se uplata zaduženja izvrši nakon štampanja uplatnice, te se prikaže dupli iznos. Svakako na mojSBB portalu možeš uvek videti trenutno zaduženje.’’

Meni je ovo presmesno da nisu u stanju da mi ispostave racun kako treba, a placam im isti dan nakon sto mi stigne racun sve ove godine. Ali ok, nista me ne iznenadjuje

Hvala na ovome :)
Njihov odgovor:

‘’Sve je u redu sa uplatom, evidentirana je tako da postoji samo april mesec neizmiren. Ova pojava može se desiti kada se uplata zaduženja izvrši nakon štampanja uplatnice, te se prikaže dupli iznos. Svakako na mojSBB portalu možeš uvek videti trenutno zaduženje.’’

Meni je ovo presmesno da nisu u stanju da mi ispostave racun kako treba, a placam im isti dan nakon sto mi stigne racun sve ove godine. Ali ok, nista me ne iznenadjuje

Ja sam uplatio 9-og racun, danas vidim 6000 stiglo, na aplikaciji kaze 3000... imali su 21 dan da proknjize i vide da nema dugovanja za prethodni mesec, kako je ovo smesno...

Imaju para kao blata, nije ni čudo da se ovako bahato/neodgovorno ponašaju.

Sad me koleginica Ana zvala da kaze da zanemarim racun koji je stigao, greska neka u sistemu... Joooj, sto ne kazu ljudska greska... :/

Zvali su i mene sad da mi kazu da je u pitanju greska. Svakako lep gest i nadam se da nema veze sa mojim javljanjem kontakt centru juce

Da li je koaksijalni kabel sa Calixa (optički net) klasičan DVB-C signal? Uz D3 Cam mogu na TV-u da poslažem kanale kako ja hoću?
Rekli mi prvo da će doći da montiraju do kraja ove nedelje, juče zvali kažu mozda će ipak stići tek sledeće.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Na slici je moje podešavanje media servera, pristupam mu preko SMB-a, neke aplikacije ga odmah vide kao server "Filmovi". Pristup je moguć kao SMB "Filmovi/storage" ili preko ip adrese "192.168.0.10/storage/". Disk može da se isključuje i bez odjave, naravno dok nije u funkciji. Ima i timeout, mislim da je 15 min kada prestane da mi vrti externi ssd. Valjda je jasno.
Untitled.png

Je li nudi SBB neki drugi uredjaj umesto Techicolor CGA2121? Moze li neki modem njihov da gura 250/25?

EPC3208 modem može 250 bez problema. Njemu su brzine preko 300 problem.

Svi ruteri takođe guraju tu brzinu normalno.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Danas proverio koliki mi je racun mojsbb aplikaciji,kad ono veci racun nego proslog meseca 4092 din tri gold je paket.Da li je to bilo neko poskupljenje?

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Poslednja izmena:
Verovatno si zvao sa fiksnog neki mobilni.

Danas proverio koliki mi je racun mojsbb aplikaciji,kad ono veci racun nego proslog meseca 4092 din tri gold je paket.Da li je to bilo neko poskupljenje?

Istekao ti ugovor verovatno...

Ustice mi ugovor u maju,neznam kojeg datuma

Imao si pozive sa fiksnog van mreže, nema šta drugo. Ili nešto iz video kluba za sitne novce :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno