Potpuno ista situacija. Paket porucen 17.03 je jutros sa 30 dana povecan na 60... I to mi je i pritom stigao mejl kao da je paket poslat juce? Dakle mesec dana je prodavac cekao da ga posalje.. Gde moze da se vidi u aplikaciji koji je rok za dostavu pre nego sto se otvori dispute?Meni od jutros sami povecali rok dostave sa 30 na 60 dana a proslo je mesec dana kako mi paket stoji u Singapuru.
znaci isporucuju sve sto je do kutije cipela postari ?
... HVALA poštonoši Mići i kolegi mu sto ga menja......
Uglavnom prodavci sami produzavaju zastitu!Nisam baš u toku pa da pitam. Da li je Ali povećao rok isporuke-zaštitu kupaca na 90 dana ili mi je to uradio sam prodavac? Nisam dobio nikakvo obaveštenje da je produžena zaštita, a vidim da je 90 dana i kod nekih drugih prodavaca.
Odnosno - da li ima smisla tražiti refund posle 60 dana ili će morati da se čeka svih 90?
@ zoxen
Razmisljaj sta ce biti posle vanrednog stanja ako svi sad krenu da traze refund posle 60 dana...
Nemojte da bude - vidi skuplja postarina nego gomila sitnica
Naručio sam ja početkom marta. Od 2 različita prodavca, singapurskom poštom a broj za praćenje je Malezijska.Jeste skoro narucivali rukavice ili maske iz Kine?
Maskama je opala cena cini mi se, ima N95/FPP2 za oko 20€/10kom a ima i rukavica...
Koliko brzo su stizale maske ili rukavice, za 20 ili 40 dana, mozda jos duze putuju, ukljucujuci nasu carinu?
Radi li nasa carina, pusta li kutiju sa 50 obicnih maski ili 10kom N95 ?
Ne prave problem za 1 ili 2 kutije od 100 komada rukavica?
Ima li smisla narucivati sada...
Naručio sam paket 12.04. Bez veze, juče da proverim dokle je stigao, kad ono, Kinez ga je poslao 26.03. I sada ne mogu da otvaram dispute, dok ne istekne zaštita, pošto je očito dao lažan broj.
Trenutno mi ne dozvoljava Ali da otvorim dispute. Nije prošlo 10 dana od kako je prihvatio kinez kupovinu. Šta da označim kao razlog: logistics tracking problem, customs problem ili wrong address?Možeš da otvoriš dispute bilo kada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari