To ti je "bolja" ponuda nego ona koju reklamiraju 6 meseci gratis za nove korisnikeMada, ja lično više nikad ne bih bio pod ugovorom sa supernovom, jer im internet puca, trokira tako da plaćati 2600 din godinu dana je bacanje para.
Meni ugovor traje još godinu dana![]()
ima li neko visak TV po tvom odnosno da ne koristi naravno dogovor na pp
Kako?"TV po tvom" može da se gleda i bez logovanja na nalog, bez potrebe da ti neko daje svoje podatke.
"TV po tvom" može da se gleda i bez logovanja na nalog, bez potrebe da ti neko daje svoje podatke.
Ja sam pre mesec i po zamenio CBN za Technicolor i mogu vam reci da je mnogo bolji uredjaj, radi stabilnije, Wifi ima bolji domet. Ako mozete trazite zamenu.
"TV po tvom" može da se gleda i bez logovanja na nalog, bez potrebe da ti neko daje svoje podatke.
Nema tu nikakvih podataka za logovanje aktivira se kodom kao i eon aplikacija, ili mozda ja gresim...
Koristi se E-mail koji im daš i lozinka koju odrediš za logovanje na netu. A kod se koristi valjda da skineš app za TV.
hvalaTako što aktiviraš taj TV u aplikaciji na telefonu, odeš u deo gde su uređaji, pa na aktiviraj novi uređaj i tu upišeš kod koji se pojavi na TV-u kada odabereš državu i ideš na aktiviraj.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
zamenu cam kartice za stb uredjaj naplacuju 600din jednokratno,sacuvaj me boze *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ana
kaKav D3mini kod supernove?
Ako mislis na stb, menja se bez nadoknade za CAM
Ili si promasio temu...
I u mts tv. Koliko uskoro?Uskoro u osnovnom paketu Cinestar Premiere 1 i 2 u HD formatu
Poštovani,
Hvala Vam na upućenom mailu.
Nažalost, ne postoji mogućnost sistemskog slanja računa elektronskim putem te iz tog razloga trenutno nismo u mogućnosti da izađemo u susret Vašem zahtevu.
Vaš zahtev je prosleđen nadležnoj službi kako bi Vam računi stizali na mail kada se stvore mogućnosti.
Hvala Vam što koristite naše usluge.
Toliko o tome....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari