Šta je novo?

iPhone 11

U istoj dilemi sam bio, ali sam odlucio da sacekam jesen-zimu.
Smatram da je 11 pro dovoljno dobar skok, ali isto tako smatram da je i X jos uvek odlican telefon i da je bolje jos malo sacekati..

Ja prelazim sa X na 11 Pro Max i iskreno, da nisam išao na Max model, mislim da upgrade nema previše smisla. Ne bih ni ovo uradio da mi nije izletela super ponuda.

ringke_direct je proveren prodavac na eBay, licno sam vec vise od 10 maski narucio odatle i sve su original, moze se videti i po ocenama. Sve uvek stigne kako treba, shipping je free.
Tako da slobodno narucujte odatle. Cena je i vise nego dobra za taj kvalitet.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Tom logikom sam se i ja vodio, hvala na potvrdi! Juče mi je shippovana maska iz Koreje, javljam utiske kada stigne :)

Jel to u ios 13.4.1 izbacena opcija da kad kucamo negde text pa hocemo da se vratimo na neko slovo izmedju nema vise lupe one gde kad stisnes prstom malo duze tacno pomeras kursor levo-desno gde treba?ili i za to sad ima opcija on/off

Ne postoji od iosa 13.0 beta 1 hhaha imas space bar pa mrdaj... koji ujedno radi katastrofa :)

Poslednja izmena:
Sta reci najkorisnije nesto vezano za kucanje,cak primecujem da je bas tesko pogoditi recimo npr rec pogoditi neko slovo izmedju treba mi 5-6 puta da pogodim izmedju lakse mi da obrisem i napisem ponovo ccc

Upravo... mnogo bolje resenje je 3D touch za to ali cak i sa njim se desavao teze da se nisani... jedino resenje za to markiras rec prstom i onda space pomeraj kurzor....

Da nisam znao za spacebar,bar ima nesto,jel moguce ovaj 3D touch iskljuciti,ne vidim da moze

Kako maknuti onda opcije kad drzim app da mogu samo da je obrisem /pomerim bez onih 100 opcija ostalih

Drzis potom odmah na delete app ili settings/general/iphone storage/ ta applikacija/ delete app ili offload samo brise app data ostaje.

Uzmem naaaajskuplje staklo, 10 evra nilkin, mesec dana telefon skoro da nije izasao iz kuce, stalno na stolu. Perfektno bilo zalepljeno, evo sad mehur u cosku...iz cista mira... kad sam majmun i dajem 10e na staklo koje je isto kao ono od 1e :D

Uzmem naaaajskuplje staklo, 10 evra nilkin, mesec dana telefon skoro da nije izasao iz kuce, stalno na stolu. Perfektno bilo zalepljeno, evo sad mehur u cosku...iz cista mira... kad sam majmun i dajem 10e na staklo koje je isto kao ono od 1e :D

Ja sam za 10 eura kupio ženi 4 komada i jos uvek prvo nema da mrdne - Teracell [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nema sanse da je isto staklo od 1e i nillkin od 10e.
Meni se najbolje pokazao blueo, cak bolje i od nillkina. Cak sam i sebi stavio :)

Ma bre ne cistim telefon, kazem da nije izasao iz kuce mesec dana...
A i ne znam koji shef bi NATAPAO telefon alkoholom...mada od apple korisnika svasta moze da se ocekuje :D

Nisi svestan sta ljudi sad rade... koji apple drugarica unistila s7 asepsolom

Amo cesto brises telefon od prasine, sitna prasina krene da se zavlaci ispod stakla i vrmenom krece da se podize mm po mm na mestima gde lepak nije najbolje uhvatio...

Otkazali su mi order, ne znam zašto, kažu da pošta u Koreji nije poslala i da im je vratila item.

Ne salju odavno u nase predjele, dok prodje ova situacija onda ce.

Stigao mi je danas 11 Pro Max i utisci su megapozitivni.
iPhone X koji imam mi je postao mali u roku od 20 minuta :d

Stigao 11pro juce - vrlo osetan upgrade spram X, najvise na polju kamere i baterije, cini mi se da je i izrada kvalitetnija. Zena ce da ga koristi, ali moram da priznam da nisam video bolju kameru ni na jednom uredjaju do sada, ne odnosi se samo na Apple.

Jel se mozda neko usudio da predje na srpski store?

Ne mogu da procenim koliki bi to haos napravilo s postojecim aplikacijama. Uglavnom su globalne aplikacije uz par lokalnih (banka, mojtelenor).

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Cini ti se zbog mat stakla sve ostalo je isto ... kamera ima veci senzor 1.4um pixel s toga to je ogroman skok od x noviji telefoni bas imaju top kamere

Stigao 11pro juce - vrlo osetan upgrade spram X, najvise na polju kamere i baterije, cini mi se da je i izrada kvalitetnija. Zena ce da ga koristi, ali moram da priznam da nisam video bolju kameru ni na jednom uredjaju do sada, ne odnosi se samo na Apple.

Jel se mozda neko usudio da predje na srpski store?

Ne mogu da procenim koliki bi to haos napravilo s postojecim aplikacijama. Uglavnom su globalne aplikacije uz par lokalnih (banka, mojtelenor).

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ja sam presao i stizu apdejti i za aplikacije kojih nema na nasem storu, za sada.

A apple pay?

To zavisi od toga koja ce banka sklopiti dil s njima. Mislim da to necemo videti skoro.

Ma ne mislim na nase, od toga nema nista jos neko vreme, nego jel radi strani apple pay sa srpskim storoe-om

Vrh Dno