Šta je novo?

iPhone 11

Stavih 5D tempered glass na 11 Pro Max, kao da nije tu, čak mi i prija što se osećaju ivice kad recimo pokušavam da swipe od donjeg reda ikonica ka vrhu.
Sad ću kao MKBHD da polažem telefon na lice, iako to nikad nisam radio a sada se zadnja strana ne grebe, praktično mi ni ne treba maska.

Citav zivot tel drzim okrenut ka dole:)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ko je asocirao? Ja ga isto stavljam na ekran jer ako nesto padne bolje da padne na ledja nego na ekran... samo uvece kad radim pa je na mute okrenem ga da vidim ekran...

Kod moje devojke stalno polegnut na ekran, silent mode + led flash za obavestenja, pravi light show 24h [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uf, ne znam da li ima išta gore od tog led flasha za obaveštenja, seljana, odvikavaj je od toga :D

Btw ip11 je definitivno medju ružnijim telefonima koje sam imao. Crni imam, boja odvratna, nemoguće ga je nositi bez maske zbog otisaka... koliko su sa Pro pokidali, toliko su ovaj zaj*bali. I još je svaka boja ružnija od XR za klasu.
Glavna želja za mali ip12 da bude mat nazad :D

Jel postoji neki nacin da led svetlo bude jace? Zatreba mi ponekad kao fill-light dok fotkam aparatom, ma kao da nije ukljuceno uopste (iako je do kraja). Uvek neko od prisutnih pripomogne njihovim telefonom,bukvalno me oduva jacinom svetla :D
Cini mi se da je tokom fotkanja mnogo jace,tj kada radi kao blic

Možda mi je glupo pitanje, ali da li si podesio jačinu lampe u control centru, ili je samo uključiš? Imaš 4 nivoa jačine.

Sad vidim :D ne možeš ništa onda, to je to. Jeste slabije na iP nego na nekim drugim telefonima, primetio sam par puta. Ide se na to da bude što prirodniji za fotke, verovatno ga zato ne "odvrću"

Kupi brate na aliju lampu za te stvari :-D ako fotkas sa nekim aparatom :) to je jeftino :-D

Dobio si odg to je to :) ali svakako ako se bavis time red je da imas opremu :-D meni u tim situacijama zavrsi i tel posao i vise nego dovoljno cak sta vise lampica sa ip5 mi je vrsila posao ;-)

Imam ja opremu, ne brini :D
Nekad se desi da mi zatreba kad nemam nista pri ruci i bas sam primetio da i najjeftiniji huawei ima mnogo jacu lampicu... A tek neki skuplji samsung, bukvalno sam mislio da je moja nesto pokvarena :D

Ko je asocirao? Ja ga isto stavljam na ekran jer ako nesto padne bolje da padne na ledja nego na ekran... samo uvece kad radim pa je na mute okrenem ga da vidim ekran...
Pa maltene svaka druga osoba sa kojom sam imao kontakt tada, sada ne u tolikoj meri.

Kod moje devojke stalno polegnut na ekran, silent mode + led flash za obavestenja, pravi light show 24h [emoji23]

Ja sam bio taj lik svojevremeno, minus polaganje na ekran :D
Mislim, idalje mi je telefon 24/7 na silentu, ali je LED flash za notifikacije isključen, mislim da je apsolutno nervirao sve oko mene :D

Ma i mene nervira, ali joj je preslo u naviku, iskljucen zvuk stalno zbog posla u kancu, a kao programer gleda stalno u dva ekrana (MBP i jedan monitor), pa joj led flash jedino skrene paznju na telefon [emoji2]

Imam ja opremu, ne brini :D
Nekad se desi da mi zatreba kad nemam nista pri ruci i bas sam primetio da i najjeftiniji huawei ima mnogo jacu lampicu... A tek neki skuplji samsung, bukvalno sam mislio da je moja nesto pokvarena :D

Pa sta znam meni je ova veoma jaka....

Ja recimo nikada ne stavljam telefon na ekran (iako ima zaštitno staklo) po stolovima, da ga ne bih ogrebao. Jedino na krevetu ga stavim na ekran jer nije tvrda površina.

Imam silocone case pa ima taj gap ... a vadim tel na sto samo kod kuce... ili u autu

A ybg ne mogu sedeti u kafiću sa ovim čudovištem u džepu, nezgodno mi je. Tako da će svoj život živeti na staklu.

Kako ste zadovoljni sa baterijom na 11 pro? Imam trenutno obican S10 i ovo je tragikomedija. Gledacu da ga se ratosiljam i vratim na IP. Pre S10 sam imao XS Max i bio prezadovoljan baterijom. Nije mi odgovarala veličina a nisam hteo da uzimam mali XS baš zbog slabije baterije pa sam uzeo S10 dok se ne smislim šta ću. Najviše mi odgovara ta velicina X, XS, 11 pro. Ali sam do sada prodavao brzo i X i XS kad sam imao, baš zbog baterije. Istekao mi ugovor pa bih uzeo 11 pro 256 samo se plasim da se ne ispalim ugovorom na 2 god a da je baterija loša.

Послато са SM-T719 уз помоћ Тапатока

I ja merkam neki ip, mene interesuje obicna 11 i 11pro. Kakva je situacija sa baterijom. Moze li da pravi preko 6h SOT.

Poslato sa CLT-L09 pomoću Tapatoka

Odlična je baterija na sva 3, 6h kombinovano sigurno.
Bolja je i na malom Pro nego na XS Max

Imam 11 obicnu i prezadovoljan sam baterijom dnevni sot 5h batt na 50% ;)

Baterija na 11 je fenomenalna! Generalno 11 je odličan izbor. Bio sam prezadovoljan sa 8+ ali tek sa 11 sam oduševljen.

Odusevljen sam 11 ali bukvalno.

Impresioniran baterijom na 11 Pro Max, bukvalno.

Baterija je brutalna ali je meni smetalo sto mi stucaju animacije. Evo koleginica mi se zali da je poceo da joj secka na ovom .1 ceka se update sa ovim izgleda bas da nisu uboli.

Vrh Dno