Šta je novo?

iPhone 11

Tek da vidis bateriju..

Baterija je fenomenalna, impresioniran sam. Gledao sam 4 epizode LCDP na Netflixu i daj bože da je potrošeno 10% baterije.
For fun sam probao da punim 11 Pro Max običnim punječem od X, dokazano je da bih tačno poludeo da se ne dobija fast charger uz 11 Pro Max, jer ga je za sat vremena napunio 15% ili tako nešto :D

Sa druge strane, fast charge je zakon, za pola sata 50% (okvirno), kada se jednom napuni do 100%, verujem da komotno može 2 dana da se koristi bez punjenja.
11 Pro Max je pun pogodak, nema potrebe ni da pričam koliko je kamera dobra, tj. kamere. Impresioniran sam, nisam verovato da je ovoliko značajan upgrade.

Takođe instant sam se navikao na veličinu, sada mi je X mali nekako :D 11 Pro Max definitivno radi još brže od već dovoljno brzog X, tako da bih svakako sumirao iskustvo sa 11 Pro Max jednom rečju: impresioniran.

Taj fabricki i nije bas brz za max,presao sa p30pro na s20+ pa na 11 max,pomenuti malopre su pojam za brzinu no dobro.

+1 za bateriju, gospodja od jutros 5h i 16min SOT, ostalo 71%. Tenk od telefona.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Definitivno je za multimediju tipa gledanje serija tenk, mislim da ću ga definitivno puniti jednom svaka dva dana. Ako i zafali baterije, pola sata na fast punjaču i imam 50%, više nego dovoljno do kraja dana.

Al’ mi Viber baguje poslije zadnjeg azuriranja, sada ne znam da li je do Vibera il ido 13.4.1. Krenem uci u poruku, samo stoji crn ekran i nekad dodje sebi, a nekad moram zatvoriti pa otvoriti aplikaciju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Al’ mi Viber baguje poslije zadnjeg azuriranja, sada ne znam da li je do Vibera il ido 13.4.1. Krenem uci u poruku, samo stoji crn ekran i nekad dodje sebi, a nekad moram zatvoriti pa otvoriti aplikaciju.

Ja lično nemam takvih problema ni na X ni na 11 Pro Max, isto 13.4.1., najnovija verzija Vibera.

Ja nemam ni na 11 ni na 11 pro Max. Probaj reinstalaciju.

Zavisi i koliko ga koristite. Npr, meni dnevno stigne bar 200-300 poruka na viber, te se svakih par dana zna desiti da zalaguje ili nece da posalje neku sliku dok se ne Viber ugasi iz MT, pa ponovo pokrene.
Upravo gledam, Viber mi zauzima 28.1GB :/

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Toliko sam oduševljen dizajnom 11 Pro Max modela, pogotovu zadnje strane, da ću ga definitivno nositi bez maske.
Samo se dvoumim da li da stavim tempered glass napred za svaki slučaj, da se ne ogrebe bezveze.

To si pitao najmanje 5 puta i rekao sam ti ja licno 2 puta da stavis jer se staklo lako grebe.

To si pitao najmanje 5 puta i rekao sam ti ja licno 2 puta da stavis jer se staklo lako grebe.

Više je bilo naglas razmišljanje da li staklo ili foliju, ali sam se odlučio za staklo na kraju svakako, nego zbog vanredne situacije nikako to da uradim.

da li sam jedini koji misli da je ekran na xs max ljepsi za oko od iphone 11 pro ?

Meni su identicni :-D vidi da nije true tone negde iskljucen?

da li sam jedini koji misli da je ekran na xs max ljepsi za oko od iphone 11 pro ?

Cak naprotiv,evo gledam u oba trenutno,xs max i pro max,ovaj zadnji je primjetno svjetliji i sveukupno je nekako ljepsi za gledati.
Cak je i apple na prezentaciji 11 pro naglasio kako je ekran poboljsan u odnosu na predhodnika:)

Pobosan je brightness da da ali kapiram da nije na to mislio :-D

Ja sam se igrao sa color filterima i namjestio sebi taman kako mi odgovara.
335f6adf693f71c138ed7063d97150d6.jpg

Istekao edit. Sada mi se desilo nesto cudno. Otvaram stranicu u safariju i sam izadje iz app crni ekran i kruzic na sredini kao da se reboota. I vrati me na pocetni ekran, desilo mi se to jos 1. Kontam da ova verzija stvarno nije dobra (13.4.1). Tj jos mi se ovo jednom desilo. Svasta

Poslednja izmena:
Istekao edit. Sada mi se desilo nesto cudno. Otvaram stranicu u safariju i sam izadje iz app crni ekran i kruzic na sredini kao da se reboota. I vrati me na pocetni ekran, desilo mi se to jos 1. Kontam da ova verzija stvarno nije dobra (13.4.1). Tj jos mi se ovo jednom desilo. Svasta

Desilo mi se prilikom pokretanja Instagrama, nestabilna verzija iOS-a definitivno.

Ja sam odradio onaj kao soft reset sta vec, kako se zove kod iphone-a. Volume up, volume down i dugme za otkljucavanje/gasenje dok se ne pojavi logo. Tek sad vidim da i ios moze usporiti za ova 2mj koristenja. Pravo prodisao telefon, kao nekada na androidu. Meni je 13.4 bila najbolja do sada, nijednog baga.

Meni nikad ne zabada osim sto krene da vuce batt kao blesav i tad se pregreva posle vidim cpu raspavljen na 50% i ne spusta... zato mozda i osetis pad performansi... ja gasim tel na 5 dana sve preko toga dobijen katastrofalan drain

Nemam tih problema, jedina app na kojoj se kao zagrije je glupa olx slicno kao vasa stranica kupujem prodajem. Samo sto je to do app koja je u k.... Pisao podrsci i niko nista. A za bat cu vidjeti od ponedeljk, kakva je na 4G na poslu. Prosle verzije su bile vrhunske.

Ja gledam na cpuz rad procesora preko widgeta tako znam da radi nesto

Nemam tih problema, jedina app na kojoj se kao zagrije je glupa olx slicno kao vasa stranica kupujem prodajem. Samo sto je to do app koja je u k.... Pisao podrsci i niko nista. A za bat cu vidjeti od ponedeljk, kakva je na 4G na poslu. Prosle verzije su bile vrhunske.

A vidis,koristimo isti iphone pro max,koristimo i istu app olx,meni se ama bas nikada ni najmanje ne zagrije a na olx sam jakoooo punoooooo :)

I ne baguje ti aplikacija nikako na ip 11 pro max, ios 13.4.1? Opet mi safari ubagovao i viber nekad kad se pokusam vratiti u app ekran crn i nakon par sekundi udje u app. Nikakvih problema nisam do sad imao. Pocinje me nervirati.

Poslednja izmena:
Stavih 5D tempered glass na 11 Pro Max, kao da nije tu, čak mi i prija što se osećaju ivice kad recimo pokušavam da swipe od donjeg reda ikonica ka vrhu.
Sad ću kao MKBHD da polažem telefon na lice, iako to nikad nisam radio a sada se zadnja strana ne grebe, praktično mi ni ne treba maska.

I ja sam imao neku 5d zastitu, 10 eura kostala. Ali touch u desnom dijelu bagovao.

Mislim da je ova moja Spigen, 12€ sa ugradnjom.

A spigen je top. Cekam da ovo prodje ikako nikako, pa da narucim sebi staklo njihovo.

Nazad
Vrh Dno