Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To sam prvo i uradio, kao i sve varijante koje sam nasao na netu (izvaditi baterije, cekati 30sec, staviti na bazu, registracija kroz meni, cak i kucanje PIN-a na blind....). Prijavio kvar, cuo informaciju da nisam jedini i sad cekam...
Da gledao sam i uputstvo u pdf-u :)

Izvini što pitam ali na toj tvojoj "bazi" ima li neko dugmence ?, ja ceo život imam samo Siemens a sada Gigaset telefone i sve baze imaju dugmence (taster) za registraciju. Kada na slušalici klikneš na registraciju pa pin treba da držiš taj taster na bazi. Ako toga nema to onda nije baza nego samo dodatni punjač. Svaka njihova baza podržava do 4 slušalice i sve mogu imati svoje punjače. Tako da bi to moglo biti tako. Možda grešim.

Izgleda da je to, šta mi je činiti, vidim da su ljudi resavali ali ne i konkretno kako su ih kontaktirali. Kako da tražim da me skinu s tog Nata?

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Ja nisam iza NAT-a pa mi to dešava,doduše samo na KP povremeno,kako i zašto nemam pojma.

Sent from my MI 6X using Tapatalk

Mozda, ako pristupas preko telefona, probaj direktno kablom KP, pa vidi

Mozda, ako pristupas preko telefona, probaj direktno kablom KP, pa vidi
Ako je ovo meni upućeno,zašto misliš da ima razlike?Mislim da mi se dešavalo I na kompu I na tabletu,nisam tome pridavao neki značaj pa se I ne sećam tačno.

Sent from my T1 7.0 using Tapatalk

Pa prvi post iznad, to znaci :) neko je pisao o tome vec, pa sam samo preneo da li si siguran, da nisi natovan-a ?

proveri u ruteru...network pa wan

Poslednja izmena:
Šta znam :) provereno nisam iza NAT-a,zato me I začudilo zašto se to dešava.Jedino ako neko od ukućana mi ne radi iza leđa :)

Upload opet los zadnjih dana..evo sad prepodne je ispod 5

Poslednja izmena:
Valjda je besplano, zar ne? Opcija je omogućena samo onima koji već plaćaju za HBO unutar svog paketa (L, par plus, max, sve).

Nigde im ne piše da li je besplatno ili se naplaćuje!? ;)

Jeste besplatno ako imaš neki od ovih paketa koji već imaju uključen HBO

HBO GO je dostupan svim korisnicima Super TV L, Super par plus i Super par max, Super sve plus i Super sve max paketa. HBO GO uslugu možete koristiti na 5 uređaja, od toga na 2 istovremeno.

Pretpostavljam da je za aktivaciju potrebno da im se javi, pošto na sajtu HBO GO, pored broja ugovora, traže i aktivacioni broj pri registraciji. Ja sam preko Telenora taj broj mogao da dobijem u Telenor aplikaciji, ali pošto ovi nemaju tako nešto, jedini način je call centar.
Najjače je što su na sajtu Supernove detaljno opisali uputstvo :smash:
Uputstvo za aktivaciju usluge:

* Gledajte na računaru direktno na sajtu www.hbogo.rs ili preuzmite HBO GO aplikaciju za smart telefon, tablet ili Smart TV. Za mobilne platforme iOS/Android preuzmite aplikaciju na App Store odnosno Google play.

Poslednja izmena:
I salju na email...aktivacioni kod:) sacekacemo tih 48 h :)))

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Jel drugim momcima koji su se ovde žalili isto bolji net sada?
Razmišljam se da predjem na njih posto su mi jedina alternativa pored ubogog ADSL-a pa bi mi značilo da čujem kako sada funkcioniše.
Takodje, ne znam pravi li razliku to sto bi mi provajder bio AVCOM a vidim da vi uglavnom kacite rezultate sa RV, ima li medju njima razlike iako su deo iste grupacije?
Idem na siguricu, bez ugovorne obaveze pa ću videti...

Jel drugim momcima koji su se ovde žalili isto bolji net sada?
Razmišljam se da predjem na njih posto su mi jedina alternativa pored ubogog ADSL-a pa bi mi značilo da čujem kako sada funkcioniše.
Takodje, ne znam pravi li razliku to sto bi mi provajder bio AVCOM a vidim da vi uglavnom kacite rezultate sa RV, ima li medju njima razlike iako su deo iste grupacije?
Idem na siguricu, bez ugovorne obaveze pa ću videti...

Ja se ne bih igrao sa njima, pogotovu sad ...proveri prvo, kako je kod komsija u okolini

Uvek je najbolje pitati komsije, ako su oni zadovoljni sigurno ces i ti sa tvojom novom instalacijom.

Jedini pravi odgovor.Ja sam isto bivsi avcom,nikada ni jedan problem ni sada ni sa avcom.E sad kakva je u tvom kraju situacija to ćeš proveriti sa komšijama.Koji deo grada si?

Ostružnica, bio sam pre 100 godina na Avcom i bio je jako veliki uzas (ogroman ping, uzasna brzina itd.) pa sam otisao na adsl, sada vise nikoga ne znam ko ima njihov net, jedino da se nadam da su se u medjuvremenu popravili jer je bilo bas davno. Nadam se da ne moze gore od 10/1 koliko imam na adsl-u, od cega ni toliko ne mogu da izguram uz takve padove da ni jeee..ni glas ne mogu na skajpu da posaljem bez prekida.
Mislio sam da uzmem paket 100/10 bez ugovorne obaveze, jeste da cu puci 5k din za instalaciju i jos 2400 po mesecu ali ocajan sam do te mere da bih probao i to posto radim preko neta

posle 20ak sati pustena dinamicka ip adresa, net i dalje radi dobro...Smederevo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno