Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Da li je to samo kod mene ili se i vama javlja kada stigne poruka preko viber izadje notifikacija na kojoj piše "Viber new message" I onda kad udjem u aplikaciju stigne opet notifikacija sa imenom osobe koja je poslala poruku ili se samo promeni i prikaže broj novih poruka pored osobe koja je poslala?

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

To se i meni par puta desilo...

Huawei P30

I meni se ponekad desi, nekad čak piše i Checking for new massages, pa se nedugo nakon toga pojavi notifikacija.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

To se podesi u viberu kako ide notifikacija

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

I meni se ponekad desi, nekad čak piše i Checking for new massages, pa se nedugo nakon toga pojavi notifikacija.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Isto se i meni na wa pojavi.. Al tipa pojavi se i posle sekund dođe poruka, ma kakvi sekund, manje..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Delete_Message_Time2.png

https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-android-2-20-83-and-2-20-84-whats-new/

Vec duze vremena mi se na viberu desava da, kada udjem na viber iz notifikacionog menija, da me baci u odredjenu grupu (ali uvek u tu istu grupu, iako ih imam vise), umesto na listu grupa ili chatova, pa da mogu da biram gde cu. Probao sam vise razlicitih verzija, bude neko vreme ok, ali posle 2 dana, 2 sata ili 10 dana, vrati se na isto. Ako tu grupu obrisem, vise ne mogu da udjem u viber preko notifikacionog menija :) vec samo na klik na ikonu... Kako ste to resili? Najbolje mi je radila verzija 6.5.3 od pre nekoliko godina, ali sam hteo da predjem na noviju zbog vise stvari (dark tema, edit poruka i visi kvalitet slika koje mogu da saljem). Telefon je Samsung Note 9, android 10 (i na 9 je bilo isto), nije root, vec samo preko app disabler pro je pobijen bloat.

Poslednja izmena:
Kod mene, buraza i šefice prilikom izlaska iz prozora, nebitno da li je grupni ili pojedinačni prozor, prebaci na prozor od profila, pa moram opet da izlazim da bih dobio prozor sa listom kuckanja.

I to se desava, kod mene i jos kod par ljudi... Ne razumem zasto.

Takođe, i meni se dešava. Verovatno neki bug u app.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Isto i kod mene. Iritantno.

Sent from my MI 9T using Tapatalk

Od poslednje ili pred poslednje verzije je tako. Kontam da se vratim na malo stariju jer iritira.

ček... Ja kad sam u nekom čet prozoru, pa pođem na back jednom, mene pošalje u settings :D
Još neko?

Ja sam sad isproveravao sve, radi normalno na iOSu. Verovatno su opet nesto usrali, srediće sledećim apdejtom.

Takođe, vraća me u settings. Znači do vibera je, nešto su upropastili. Ja prvo mislio do mene, pošto me zeza touch na telefonu.

Ovo mislim da nije do vibera nego da se namešta negde u settings ali ubih se i ne mogu da nađem: ne izlazi mi preview poruke već piše "content hidden". Ja sam bio privremeno stavljao otisak prsta i mislim da sam čekirao negde da ne prikazuje poruke na home screen ali sad nema šanse to više da nađem. U međuvremenu sam isključio otisak, vratio otključavanje samo na swipe ali ono ostalo isto. U viberu takođe ne vidim opciju za to.
Samsung S7 edge, 8.0 Oreo je u pitanju

Ovo mislim da nije do vibera nego da se namešta negde u settings ali ubih se i ne mogu da nađem: ne izlazi mi preview poruke već piše "content hidden". Ja sam bio privremeno stavljao otisak prsta i mislim da sam čekirao negde da ne prikazuje poruke na home screen ali sad nema šanse to više da nađem. U međuvremenu sam isključio otisak, vratio otključavanje samo na swipe ali ono ostalo isto. U viberu takođe ne vidim opciju za to.
Samsung S7 edge, 8.0 Oreo je u pitanju
To ti se podesava u settings pa pod security, bar je tako na stock androidu i odnosi se na sve notifikacije, tamo imas hide sensitive content ili show all, ustvari ovi se odnosi na lock screen, za home screen ne znam za tako šta

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma da na lock screen mislim. Ali nema nigde tako nečeg, ja ne vidim. Uradiću kasnije screenshot i okačiti. Znači već više puta sam detaljno sve pregledao.

Да ли је још некоме Вибер направио нове фолдере за фотке и видео клипове?

Evo meni, novi folderi za slike i video imaju isti naziv, samo "Viber"

ček... Ja kad sam u nekom čet prozoru, pa pođem na back jednom, mene pošalje u settings :D
Još neko?
Isto, a ako se dobro sećam isti nam je i fon.

Mislio sam da je do swipea ali izgleda nije.

OnePlus 6T via TT

Isto, a ako se dobro sećam isti nam je i fon.

Mislio sam da je do swipea ali izgleda nije.

OnePlus 6T via TT

jeste isti, i koristim 1+ swipe navigaciju... A dobro, nije straaašan problem, ali valjda isprave. Možda neko da im pošalje report, mada sigurno već i znaju...

Kod mene se dešava ako u konverzaciju uđem preko obaveštenja, ako otvorim viber preko ikonice i otvorim novu poruku nazad ide normalno.

Nakon danasnjeg update-a MIUI i Security aplikacije konacno proradili Viber audio pozivi na Redmi Note 8. Dobro su se Kinezi sjetili da to poprave nakon pola godine.

Vrh Dno