Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Jel se desilo nekom danas da Viber pošalje zvučnu notifikaciju i ispiše Checking for new messages, uđem u nju nema ništa. Evo malopre ponovo ista situacija. Dva puta danas.

Pre se dešavalo da izbaci tu poruku, ali većinom nakon toga mi stigne poruka zaista, danas ništa.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Odobreno je da mogu da prelistavaju poruke, pa svaki put kad oni opale refresh tebi se pojavi.

^Kome je odobreno?

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Evo ponovo ista notifikacija, kao što rekoh i pre se pojavljivala, ali bez zvuka, i odmah posle nje stigne normalno notifikacija o novoj poruci.
Danas nikakve poruke, al već treći put zvoni.

Saznao sam da mi je blokirao Viber na kućnom netu, morao sam da se prebacim na LTE kako bi poruke stigle. Sad sve radi.
Ovo mi se nikad nije desilo do sada.
Stvarno je ovaj Viber smeće.

Uvek bio i ostao.. Velika većina ljudi koje znam ga otvoreno hejtuju.. Mislim da mlađe generacije daleko više koriste wa.. Ja wa od početka više gotivim nego viber.. Uvek mi je bio baš užas, pretvorio mi se u poštansko sanduče za reklame i razne gluposti

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Evo ponovo ista notifikacija, kao što rekoh i pre se pojavljivala, ali bez zvuka, i odmah posle nje stigne normalno notifikacija o novoj poruci.
Danas nikakve poruke, al već treći put zvoni.

+1

Huawei P30

Uvek bio i ostao.. Velika većina ljudi koje znam ga otvoreno hejtuju.. Mislim da mlađe generacije daleko više koriste wa.. Ja wa od početka više gotivim nego viber.. Uvek mi je bio baš užas, pretvorio mi se u poštansko sanduče za reklame i razne gluposti

jesi isključio opciju za primanje reklama? :-/

BTW, ja danas sat i 15 min video poziv sa dakelim Kanarskim ostrvima, zadovoljan i slikom, i zvukom, pikselizacija se dvaput pojavila, na kratko, ostalo sve oštro

Poslednja izmena:
Evo sad jesam, al nije mnogo promenilo situaciju.. Užas je svakako.. Wa mi je baš po meri

WA je zastarelo đubre pored Vibera, kako možeš to da koristiš?

Majstori.. ima li ko ideju, zbog čega viber ne otvara video fajlove ( do sinoć radio normalno ).
Sve sam prekontrolisao , pa malo pre iradio i reistall.. neće.
Skine, a ne otvara... ostalo najnormanije.

Na PC ili telefon? Meni na PCu isto od juče. Skine i ne pusti, tačnije ide zvuk.

Juče smo imali problema sa slanjem video fajlova preko Vibera. Izmedju više brojeva. Možda ima veze sa tim.
Kompresovani fajlovi su bili oko 8MB. Na kraju kada su prošli, kvalitet video snimaka je bio katastrofa. U 8MB je trebalo da stane sasvim pristojan kvalitet, jer smo slične fajlove slali i ranije.

Ja od danas kad uđem u galeriju vibera da izaberem neku sliku za slanje, sve slike su mutne i sitno pikselizovane. Resetovao, obrisao keš , podatke i ništa

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Meni sad kum poslao sliku, nema thumbnaila, kliknem, kaže File not found. Poslao ponovo, sve OK. Prolupao Vajber načisto [emoji56]

Pre dva dana je bio update.. a od tada i ne radi.

I ja sam sve brobao.. opet isto.

Cenim da je to sve na Androidu jer ja nemam nikakav problem?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sto u opste apdejtujete te aplikacije?

ja nista ne diram dok mi radi.

Kod mene je na auto.. a nije do sada bilo problema.

Sto u opste apdejtujete te aplikacije?

ja nista ne diram dok mi radi.

Odlično pitanje. Od decembra na ovamo sve što sam odradio update se promenilo na gore. Telefon, sat, aplikacije...
A generalno ne radim udate...

Pozdrav svima. Imam problem sa viberom, primim video poruku, vidim je na displeju, kliknem da otvori, samo vrti i ništa. Net odličan, tel dovoljno memorije. Reinstilirao viber, ali stanje isto. Jel neko imao sličan problem? Ako neko zna molim pomoć.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Bukvalno procitaj zadnju, ili prethodne dve strane...

Pa ne znam, vidim da se dosta pise o tom problemu, na iphone radi sve najnormalnije, sacekaj neko ce ti odg za android, ali mozes probati sa prethodnom verzijom app

Evo sad ću probat, hvala tebi drug

Probao sa drugom verzijom vibera, neće

Nije do verzije Vibera i nije problem 24/7.

Nazad
Vrh Dno