sasa022
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 14.11.2004
- Poena
- 1,045
LV - isporuceno
@ amdpower
Nista novo za ChinaPost :S: :S: :S:
![]()
Po ovome ispada da su vratili paket?
Nije me niko zvao, niti obavestio o paketu.
Jel se jos nekome desila slicna situacija?
17.3.2020.
Информација о радном времену пошта
Јавно предузеће „Пошта Србије”, почев од 17. марта, организовала је рад пошта у условима ванредног стања, на следећи начин:
у поштама које су до сада радиле током целог дана, радно време ће се организовати у периоду од 10 до 17 часова радним данима, а суботом од 10 до 14 часова;
у поштама које раде и недељом, радно време ће се организовати у периоду од 10 до 14 часова;
Главна пошта у Таковској 2 у Београду, неће радити 24 часа, већ у периоду од 10 до 17 часова радним данима, а суботом и недељом у периоду од 10 до 14 часова;
у мањим поштама у којима је рад био организован у једној смени, радно време се неће мењати (односи се на поште у којима је организован рад само шалтерске службе);
у поједним мањим поштама (поште у којима је организован рад шалтерске и доставне службе), почетак радног времена ће бити од 10 часова.
Обавештење о свим променама радних времена биће истакнуто на улазним вратима поште.
Ali si iz Beograda?Ja sam par puta poručivao, doduše ne skoro, nijednom nisu otišli na carinu paketi![]()
Pa zato i kazem xaxxaxa
Valjda izbegavaju da pipaju pakete iz Kine pa samo prosledi sto pre da ne bude blizu nas xaxax
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari