Nisam, u kanadi ih ima, a ima ko da mi ih donese... Taj Dose control je tamo oko 150e, a ovaj smart je oko 180e... Mada ima dosta losih komentara pa mi zbog toga cimanje...
Da li zna neko sastav one tablete za kafe aparat? Imam jos 3 tablete one koje se stavljaju kao kafa, ne one sto idu u vodu ako me razumete
Da li ima u BG-u da se kupe u nekoj prodavnici a da ne narucujem preko KP? Razmisljam da probam umesto tablete limontus da sipam da probam (tamo gde se ubacuje mlevena kafa) koristim Saeco Minuto pa ima obe varijante... Hteo bih ako moze limontus da koristim cesce jer je jeftiniji...
Na offline savet da proverim cene kod Stevana pre nego ga nastavim preporucivati za mlin - jesam, proverio sam, dere.
Izvinjavam se svima kojima sam potrosio vreme preporukom!
Breville, tj. Sage je odličan. Ovaj model ima i PID, da.
@sajlonac
Pregledao sam ceo YT pre nego što sam ga uzeo.Trebalo mi je jedno 30ak kafa da bih skapirao fazon, dužina ekstrakcije, koliko kafe (9g mi je sweet spot za single shot, duplo za double), koja granulacija, itd. Naravno, više posla nego automatika, ali mi je iskreno dosta bolja ista kafa u Breville nego u Magnifica S. Probao sam Supercremu, Brazil iz kafeterije, Tierru, Pellini (za sad mi je omiljeni od ovih komercijalnih kafa) i uglavnom su sve ispadale kako treba...
Sve vise mi deluje najprakticnije sto je xalexas naveo. Neki manuelni aparat bi mi mozda bio najpametnije resenje. Pored ovih Gaggia, koji bi mi jos preporučili, kakvi su delonghi iz ec serije i slicno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari