Pa to što je FED objavio sniženje kamatnih stopa je svima signal da je kriza zapravo počela. Zato berze i padaju
To jeste bio prvi udarac, ali tada je bar postojala neka moderacija.Ovaj dio foruma je unisten odavno. Tj onda kada su dosli novi clanovi i poceli da pametuju i prozivaju ljude koji su u ovom od pocetka i koji su obrnuli lovu kakvu vecina na ovom forumu nece zaraditi za cijeli zivot.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Kvalitet foruma prvenstveno zavisi od clanova pa tek onda tolerancije moderacije, ako je ima...
Da bi pravilno moderisao ovu temu, mod treba da bude minimum na Morbius ili La nivou a takvog nemamo.
Posto je do nedavno ovo bio broj 1 podforum, 10 praznih mesta pa onda ostali + tada nismo imali ( a nemamo ni sada) jaci mod tim, imamo sta imamo...
Takodje ovo je toliko loose end tema da je i nemoguce u sustini moderisati, u smislu kako znati da li Morb lupa gluposti a La ne, kada svi udaraju prognoze?
Tako je kako je, kako je bilo jos je i dobro sada...
...riding on 720p...
Ima tema aktivnog moda koji je prati, zasto ne reaguje, samo on zna...Nema razloga da se od forumske moderacije pravi neka nauka, dovoljno je da mod bude aktivan i razuman. Nečija pogrešna analiza nije problem, problem je prizemno vređanje koje se ovde dosta često može sresti. Modovaću ja ako treba.
Ima tema aktivnog moda koji je prati, zasto ne reaguje, samo on zna...
...riding on 720p...
Pratim temu, ali se trudim da sto manje ucestvujem u istoj i da gusim diskusiju, dok se bas ne pretera.
Slažem se sa stavom, ali ti ga malo pretera sa hands-off pristupom. Ne bi uopšte škodilo da s vremena na vreme priupitaš trolove planiraju li i nešto pametno/korisno da kažu.
Ali ko moze zakljuciti da li je neko trol ili nije? Ti bukvalno danas napises da ide u olus, sutradan napises ide bunar, prekosutra idemo opet na mesec.. nekad pogodis nekad ne, tako da nekad si trol a nekad si u pravu
sada je već sasvim jasno da će dolazeća finansijska kriza upropastiti kripto tržište
Zasto bi kriza upropastila kripto? Zar nije logicno da kriza ubrza i uveca bullrun?
To sto je opao kad i ostali u istom trenutku cak mislim da je izmanipulisano kako bi mogli lepo i na vreme da preraspodele svoj portfolio. Market cap je mali u odnosu na ostale entitete, da ti imas 5% u btc a 95% u ostalim akcijama, naravno da bi radije izmanipulisao i dumpovao tih 5% da bi sacuvao ostalih 95%.
Nemojte samo da zaboravite da postoje i starija tržišta od kriptoa, te da je neko ko je od juče u ovom, nije neophodno nov u drugim, a zakonitosti funkcionisanja su slične, ako ne iste.
Ja pošteno iznesem mišljenje na osnovu informacija koje imam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari