Ja sam mojima odavno dao instrukcije da nista ne prihvataju ni od SBBa ni od Telekoma dok ne pogledam. Svaki put je bila navlakusa.
Telekom su tek prevaranti, vozaju mi gospodzu da mora 3 meseca da ceka da prebaci broj kod konkurencije posle raskida ugovora kojem je istekla UO.Ovo sa SBB -om je narocito izrazeno u zadnja 3 meseca. Pomislio sam u jednom trenutku da su dobili puno novih korisnika (ona prica sa ukidanjem SK za Supernovu), ali cak i ovde na forumu je retko ko presao na SBB samo zbog toga, verujem da je taj broj van foruma tek mali. Sa druge strane, Telekom forsira svoje box pakete, mnogo korisnika su dobili na tu varijantu, sto zbog ustede u novcu (stariji ljudi koji nisu odjavili fiksni) a sto zbog optickog neta. Iskreno, ako izuzmemo eksluzivu u pogledu sportskih (SK) kanala, mislim da Telekom ima generalno bolju ponudu.
Meni se daljinac za EOB box vrlo cesto zabaguje, ne reaguje sve dok trepce zelena led, ili sam nastavi da menja kanale.
Moram da sacekam neko vreme da se deblokira da ga koristim.
Jel to uobicajeno ili da ih zovem da menjaju daljinac?
Cekaj ako izaberem optiku treba da razvlacim coax kablove po stanu pored kablova koji mi se nalaze u zidu?Ako nekome treba info iz prve ruke, juce sam sa akviziterom prosao kroz ponudu i "dogovorio se".
Novi korisnici koji uzmu EON paket sa sve tri usluge dobijaju 8 meseci po 1 dinar. U slucaju da ne produze ovu trenutnu promociju, ostaje ono da korisnici za jednu uslugu dobijaju 1 mesec po dinar, za 2 usluge 3 meseca po dinar, a za sve 3 usluge 6 meseci po dinar.
U cenu su ukljucena 3 televizora (3 kartice, 3 boxa, mix, kako god hocete).
Optika ulazi u stan optickim vodom u ruter, iz kojeg dalje ide coax ka televizorima i utp ka box-ovima ili cemu vec.
Ako nekome treba info iz prve ruke, juce sam sa akviziterom prosao kroz ponudu i "dogovorio se".
Novi korisnici koji uzmu EON paket sa sve tri usluge dobijaju 8 meseci po 1 dinar. U slucaju da ne produze ovu trenutnu promociju, ostaje ono da korisnici za jednu uslugu dobijaju 1 mesec po dinar, za 2 usluge 3 meseca po dinar, a za sve 3 usluge 6 meseci po dinar.
U cenu su ukljucena 3 televizora (3 kartice, 3 boxa, mix, kako god hocete).
Optika ulazi u stan optickim vodom u ruter, iz kojeg dalje ide coax ka televizorima i utp ka box-ovima ili cemu vec.
Imam kod za smart tv aplikaciju, tj imam dve, jednu ne koristim, pa ako je neko zainteresovan, neka pusti pm..
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Samo ko prvi put potpisuje ugovor, ti kao postojeci mozesh da dobijesh 10% umanjenja na mesecnom nivou.Cekajte, jel se pod "novim eon korisnikom" podrazumeva i korisnik koji prelazi sa trio silver/gold paketa kome je istekao ugovor ili samo korisnik koji prvi put potpisuje ugovor sa sbb?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Cekaj ako izaberem optiku treba da razvlacim coax kablove po stanu pored kablova koji mi se nalaze u zidu?
E moguce. Provericu.Ako si premium korisnik, da imas dva koda za smart ali jedan je za tv a drugi samo za box. Nemogu dva tv-a da se registruju.
Kod mene su registrovan jedan webos lg i jedan eon box, i ostalo 5 mesta za ostale uredjaje. Pokusao sam da registrujem drugi tv ali nece, ukucas kod i nista se ne desava, medjutim kada na to mesto registrujem eon box odmah prodje registraciju.
Meni se daljinac za EOB box vrlo cesto zabaguje, ne reaguje sve dok trepce zelena led, ili sam nastavi da menja kanale.
Moram da sacekam neko vreme da se deblokira da ga koristim.
Jel to uobicajeno ili da ih zovem da menjaju daljinac?
E moguce. Provericu.
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Brale stoji mi da je samo jedan tv aktivan, eon box ne prikazuje.. I jos jedan slobodan.
Telekom su tek prevaranti, vozaju mi gospodzu da mora 3 meseca da ceka da prebaci broj kod konkurencije posle raskida ugovora kojem je istekla UO.
Sve je to bagra koju treba opaliti opasnim penalima da se opamete. I onda je mrmot zamotao cokoldau u foliju. Zivimo u diznilendu.
@emaremareako vec imas razvucene kablove zbog cega bi ponovo razvlacio. Svi provajderi u kucu ulaze optikom i onda od mesta gde im ti kazesh da postave glavni ruter odatle na dalje ide koaksijalac, veza za telefon itd.
+1Наравно да јесте, као неко ко је са 300/15 прешао на 320/100 могу рећи да прогледаш са већим упом.
Proveri baterije u daljincu i prodji ponovno uparivanje daljinca sa boxom, kada ih uparis on koristi bluetooth vezu. Proveri kada pretiskas dugmice da li svetli na daljincu plava ili zelena sijalica, jedna je za box a druga za tv. Ukoliko ustanovis da si dobio falican daljinac odmah zovi i zamenice ti bez problema. Pre par godina sam imao problem sa daljincem za d3, prijavio u 16h problem a daljinac mi doneli serviseri na kucnu adresu vec u 18h.
Kablovi su u zidovima a signal dolazi do njih iz sbb centralne kutije u zgradi. Pa zato pitamako vec imas razvucene kablove zbog cega bi ponovo razvlacio. Svi provajderi u kucu ulaze optikom i onda od mesta gde im ti kazesh da postave glavni ruter odatle na dalje ide koaksijalac, veza za telefon itd.
Ne bi, pomesao si tehnologijeKablovi su u zidovima a signal dolazi do njih iz sbb centralne kutije u zgradi. Pa zato pitam
Edit. Sad kad razmislim meni bi onta televizori dobijali signal preko koaksa iz te kutije u zgradi a ruter net preko optike. Znaci izvodljivo, samo jos da dovedu optiku
Zato sam i prvobitno pitao ali gledaj u celoj zgradi je sbb signal ziv u tim kablovima u zidu. To znaci da bi i dalje mogao da gledam tv putem tog signala. Nemaju opciju da npr. meni iskljuce signal a drugima u zgradi ne.Ne bi, pomesao si tehnologije
Ako ide optika, onda kroz nju dobijas sve, ne moze malo ovako malo onako.
Opticki kabl ide do rutera, iz rutera izlazi 1 coax i 4 utp kabla. Mogao bi da iskoristis svoju infrastrukturu ukoliko bi prevezao taj coax iz rutera u tvoju mrezu..
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari