Ja bih da prenesem svoje ULTRA NEGATIVNO iskustvo sa SBB-om, molim admina da ako smatra da sam pogresio temu da stavi ipak negde gde ljudi mogu zapravo da vide.
Pre odprilike 20 dana mog oca, kod njegove kuce (na njega se vodi ugovor) pozove doticna iz SBB-a koja mu nudi ANEKS ugovora (nigde ne spominje da je to novi ugovor) kojim bi on dobio na svoj postojeci paket dodatne Pink kanale i sta ti ga ja znam sta jos (trio gold paket ima, njemu i kevi je jedino bitno vracanje unazad tv programa). Posto covek zna sta je aneks jer je skoro ceo svoj radni vek proveo u upravnom odboru, kaze nema problema posaljite mi to da potpisem. To stize 10.2. naravno kurir nema vremena da on procita o cemu se radi i to uzima i vraca nazad za Bg. U medjuvremenu otac to procita i posalje meni uslikano da i ja procitam i imam sta da vidim. Ugovor na 2 godine po ceni koja je trenutno ali ONI IZGLEDA KAO DA NISU VIDELI kako on ne placa 3800 nego 3100 jer, posto ja obavljam za oca stvari tog tipa, "izborio" sam mu promociju da dobije sve sto ima po manjoj ceni 12 meseci i taj ugovor traje do juna (eon mu ne treba, ima nVidia Shield koji koristi samo za **** da gleda utakmice). Naravno, ja ih odmah zovem da vidim sta i kako je, javlja mi se operater uz obrazlozenje da moze da se prekine to u roku od 14 dana uz odlazak u najblizu poslovnicu. Otac saceka 2-3 dana kako bi i ugovor stigao kod njih u Bg pa onda ode u poslovnicu gde mu radnica kaze kako ona NE ZNA NITI JOJ JE BILO KO REKAO DA TO MOZE DA SE RADI. Opet ja zovem, javlja se operater uzima moj broj i kaze da ce me kolege iz nadlezne sluzbe pozvati. Posle nedelju dana ja opet zovem, opet isti odgovor dobijam- da ce me kolege iz nadlezne sluzbe pozvati. Dao sam im 24h vremena da se jave, opet sam zvao i operater mi u prosli petak kaze kako stoje tamo 2 upita i da ce ME SIGURNO POZVATI. Do danas se to nije desilo. Naravno, pismenim putem im je pre isticanja roka od 14 dana upucen dopis u kome je navedeno sve potrebno pa cemo videti sta ce genijalci preduzeti. Iskreno, mnogo vise bih voleo da ih isteram na sud jer imam strasne advokate za bas ovu priliku. To sto neko zeli da ustedi i sto posteno zivi, ma koliko novca da ima i/ili zaradjuje, a za svog oca mogu da tvrdim da je jedini posteni sef nabavke koga sam ja upoznao a upoznao sam ih 50-tak, svakako ne znaci da neko misli da moze ovako nesto da uradi i da se izvuce sa tim. Veliki pozdrav za SBB tim.