Meni od kad je supernova startovala pise ISP TELEKOM, a pre je pisalo Kopernikus. Mozda kopernikus ne moze da postigne obecanu brzinu pa koristi infrastrukturu Telekoma.
I ja sam ovo cuo da se krenuli da nude ugovore u kg-u i to navodno preko optike. A takodje sam cuo da su pre neki dan nudili ugovor i pricali da imaju i sport klub kanale samo da navuku.A sa kim potpisujem ugovor tamo gde nema ni kopernikusa i radijusvektora? Pre par dana je supernova uradila liniju kod mene u Kg. Promoter mi je nudio ugovor. Do sad je postojao telekomov bakarni kabl i sbb koaksijalni.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
I ja sam ovo cuo da se krenuli da nude ugovore u kg-u i to navodno preko optike. A takodje sam cuo da su pre neki dan nudili ugovor i pricali da imaju i sport klub kanale samo da navuku.
Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka
I ja sam ovo cuo da se krenuli da nude ugovore u kg-u i to navodno preko optike. A takodje sam cuo da su pre neki dan nudili ugovor i pricali da imaju i sport klub kanale samo da navuku.
Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka
kako da znam da li sam pod natom ili ne
tnx
Rade baš brzo linije, čak postavljaju i nove bandere (drvene). Promoter mi nije ništa rekao za sportklub. Pitao me je da li sam zadovoljan sa SBB-om. Rekao je da im je cilj da ponude bolji internet po povoljnijoj ceni.
Ja sam u centru Grocke. Imam dva njihova naloga (jedan privatni 1000/100 i poslovni 60/5)Oo i ti si negde u opštini Grockoj.. ja takođe
Inače hvala na odgovoru, drago mi je da su napokon uveli jače pakete ali nije me ni malo iznenadilo to da još uvek ne mogu da doguraju downlink do 1gbps
Ja sam inače u mts-u, imam onaj njihov najbedniji 10/1 paket i skoro sam prešao na BOX 4 Plavi paket i dvoumim se da li da uzmem supernovin pojedinačni internet paket od recimo 100/10 za 2k dinara mesečno, jer koliko sam čuo, po ugovoru iz onoga što BOX 4 Plavi paket nudi mts, ja imam pravo na 200/80 brzine od telekoma, ali neko mi je rekao da telekom ne može da instalira svoj servis preko supernovine optike/infrastrukture jer to navodno nisu iste firme iako formalno jesu jer je navodno telekom kupio i gronet i sve one druge provajdere.. :/ Ne znam šta učiniti
Ja imam super par, ovaj prvi paket što je brzina neta 60/8 doplaćujem posebno 299 mesečno.Da li se dobija usluga TV unazad za Super Par paket ili se doplacuje? Na Info kanalu pise da je dostupno ali ne pise da li se placa dodatno.
Kupovinom ove usluge, dobijate IP STB uređaj za televizor
Ništa samo pismeno da si svu opremu razdužio.Pozdrav kolege forumaši, imam jedno da kažem pravno pitanje. Naime podneo sam zahtev za preseljenje supernova priključka na drugu adresu gde se selim, međutim oni tu nemaju tehničkih mogućnosti ( AVcom ) . Zvali su me iz supernove, i bili su u fazonu pa ništa, platite penale za priključak i mesece po dinar gratis, da bi nakon mog pitanja po kom osnovu, teta preko telefona rekla pa uzmite onda mts tv i internet na novoj adresi preko telekoma, dostavite nam te ugovore prilikom vraćanja opreme, i niste dužni da platite penale za raskidKoliko se ja razumem, oni nemaju osnova da me ucenjuju jer je stvar jasna. Adresa u ličnoj karti je promenjena, oni na toj adresi nemaju uslugu, tako da po meni ide raskid bez penala.
Na sve su spremni samo da izvuku neki dinar od naivnih korisnika. Mene samo zanima kakav papir da im tražim prilikom vraćanja opreme,da ne bi posle stigli neki penali itd.
Nazalost mi je istekao trial 15 dana, zna li neko kako moze da se prati Sci Fi online?
Imam ja besplatan link za taj kanal. Neograničeno gledanje i bez logovanja i placanja.
Pristup preko kompa može, dok aplikacija za smart tv ne možeDefinitivno ne može Supernova Smart TV app da radi preko SBB mreže.
![]()
Proveri IP ovde, moja je na nekoj listi i zahtevao sam od SN da mi resetuju IP.Sta je sad DNS-om i Playstation Mrezom, dokle vise da ne mogu da se konektujem, bice problema...
Jos 2 dana za raskid bez penala zbog
https://mojasupernova.rs/a811/Vesti/Obavestenje-za-korisnike-o-gasenju-United-Media-kanala-SBB.html
Supernova Srbija info
11:06 (пре 7 сати)
коме ја
Poštovani,
Obaveštavamo Vas da u skladu sa Opštim uslovima Ugovora, vlasnik KDS-a zadržava pravo izmene izbora i pozicija TV programa u okviru izabranih digitalnih paketa.
Prema Opštim uslovima poslovanja, vlasnik KDS-a zadržava pravo izmene izbora i pozicija TV programa u okviru izabranih digitalnih paketa. Takođe, vlasnik KDS-a preuzima obavezu da, u toku trajanja ugovornog odnosa, korisniku, u okviru izabranog paketa, obezbedi korišćenje minimalnog broja kanala.
Obaveštavamo Vas da u skladu sa članom 11, stav 4. Opštih uslova Ugovora, vlasnik KDS-a ima pravo izmene izbora TV programa u okviru izabranih digitalnih paketa.
Takođe, u skladu sa članom 37. Opštih uslova Ugovora, vlasnik KDS-a ima obavezu da, u toku trajanja ugovornog odnosa, korisniku, u okviru izabranog paketa, obezbedi korišćenje minimalnog broja kanala (vrsta kanala).
Radijus vektor je u najboljem interesu svojih korisnika, radi omogućavanja nastavka korišćenja ukinutih kanala, do poslednjeg trenutka vodio pregovore sa njihovim vlasnikom, sve sa ciljem da se postigne dogovor i izbegne nastala situacija. Nažalost, dogovor nije postignut.
Želimo da Vam napomenemo da član 13. Ugovora o priključenju na KDS i zasnivanju korisničkog odnosa, propisuje da smo u obavezi da Vas obavestimo mesec dana unapred u slučaju promene, između ostalog sadržaja svojih usluga. Međutim, u skladu sa članom 105. Zakona o elektronskim komunikacijama, sadržaj paketa usluga ne obuhvata konkretnu programsku šemu.
Shodno tome, Radijus vektor je u konkretnom slučaju, postupio u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima Republike Srbije.
Shodno članu 105. Zakona o elektronskim komunikacijama, stav 1. tačka 1. specifikacija usluga – sadržaj paketa (a to su usluge televizije/internet/fiksne telefonije, u zavisnosti od toga šta obuhvata konkretan paket izabranih usluga),obuhvata naročito podatke o mogućnosti za upućivanje poziva službama za hitne intervencije, uslovima za pristup i korišćenje usluga (uključujući i ograničenja), minimalnom nivou kvaliteta pružanja usluga i primenjenim merama za sprečavanje preteranog opterećenja mreže, vremenu potrebnom za otpočinjanje korišćenja usluga, ponuđenim uslugama održavanja i podrške, kao i ograničenjima u korišćenju terminalne opreme. Imajući u vidu navedeno, programska šema i garancija tačno određenih kanala nisu obhvaćeni sadržajem paketa, tako da to ne predstavlja osnov za raskid korisničkog ugovora shodno članu 107. Zakona o elektronskim komunkacijama, bez obaveza plaćanja troškova u vezi sa raskidom.
Koji BS od odgovora:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari