spookygloom
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2019
- Poena
- 54
Ajde vas Novosadjane i razumem ali ja potpadam pod bg carinu
Meni se ponavljaju 10250 statusi od 23.1.... Imam tri singapurćana. Stiglo u Srbiju za 13 dana od dana naručivanja, i na carini je evo 15ti danImali su mesec dana vremena da očiste GPC od onog što su napravili sa štrajkom i dalje ništa nisu učinili nego NS mora da čeka mesec dana. Strašno.
Juče mi je prispeo neki paket iz Kine, koliko se sada otprilike čeka na BG carini? Dobio sam 10250 status juče.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ista situacija I kod mene. Imam jedan paket iz GB - CISS za Canon stampac sa 5x100 ml farbe, stoji od 23.01 na carini, drugi paket iz Kine preko Singapura, od 25.01. I treci elektronski sat na sklapanje (DIY) 2 kom. sve ukupno 18evra sa prevozom, koji je stigao juce, poslat na carinu, nemam predstavu zasto.Meni se ponavljaju 10250 statusi od 23.1.... Imam tri singapurćana. Stiglo u Srbiju za 13 dana od dana naručivanja, i na carini je evo 15ti dan
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ista situacija I kod mene. Imam jedan paket iz GB - CISS za Canon stampac sa 5x100 ml farbe, stoji od 23.01 na carini, drugi paket iz Kine preko Singapura, od 25.01. I treci elektronski sat na sklapanje (DIY) 2 kom. sve ukupno 18evra sa prevozom, koji je stigao juce, poslat na carinu, nemam predstavu zasto.
...poslat na carinu, nemam predstavu zasto.
Paket posle 60+ dana, odjednom promenio status, odnosno, stigao na carinuKod mene stoji samo jedanput, Security return. Nakon pola sata, exported directly sealed. No, 45 dana je tamo. I cekacu jos 15 dana, ima da otvorim dispute.
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Danas mi je stigao paket iz Kine,sestrami slala.Bio je na carini 15dana,*mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i
Naplatili sumi 5000din ,sto se nikada nije desilo,uvek je bilo oko 400din.Uzas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari