Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema ga, da....napomenuh gore da su praznici kod njih, pa je to verovatno razlog.
Ja takodje jos uvek cekam da dobijem test, da proverim pre kupovine, pa u medjuvremenu testiram i ostale.. :)

Dve godine koristim, prvi put sam platio 24$ šest meseci, sada 23$ godinu dana

Trazio sam i ja test, ali kasno sam video da su odgovorili tako da sam imao samo 2h da testiram...

Ono sto sam zapazio, m3u lista na PC sa potplayer-om, dosta kanala ne otvara, neke otvori posle 2 ili 3 pokusaja, dok neke nece uopste.... ali kad sam instalirao android app, ti kanali se najnormalnije otvaraju :trust: Da li postoji neki fix za ovo? Probao sam i sa VLC, ista prica.

Vlc je "prebrz". Cim u momentu ne otvori kanal, prebacuje na sledeci.
SimpleTV je resenje.

...riding on 720p...

Probaj aceplayer meni je on najbolji i najbrze otvara, pogotovo te velike liste sa 5000+ kanala

@rene ti koristis https://www.aliexpress.com/item/32892887265.html ovu Gotit listu?Kako si zadovoljan sa kvalitetom slike?Da li je gledas na smart tv ili na android boxu?Kako se ponasa ima li buferinga kada su jace utakmice?

To je ta lista. Na LG tv-u gledam preko Smart IPTV aplikacije. OK je slika, ima i 4k kanala. Jako retko se desi bufferig, ali prebaciš na sledeći kanal sa istim sadržajem, i ovako ih ima mali milion

Знам да сам већ једном пре пар месеци питао и добио одговор, али не могу сад на телефону да трагам уназад.
Како гласи ИП:ПОРТ од готита? Хвала!

Послато са GT-I9505 помоћу Тапатока

To je ta lista. Na LG tv-u gledam preko Smart IPTV aplikacije. OK je slika, ima i 4k kanala. Jako retko se desi bufferig, ali prebaciš na sledeći kanal sa istim sadržajem, i ovako ih ima mali milion

Interesantno deluje!
Koliko ima kanala iz ex-yu?

Ima preko 300

Ja juce zatražio i dobio na test Gotit listu IPTV World sa linka gore. Maltene odmah dobio.
Imam Mi box i preko Simple IPTV player radi korektno. Onda sam probao aplikaciju na mobilnom i radi mnogo brze. Nisam stigao da testiram app na boxu, isteklo mi vreme.
Svi sportski i filmski kanali rade korektno. Nekas meša hrvatske i naše arene, sk. Neprijatno sam se iznenadio kvalitetom slike AS1 srb, za vreme nba utakmice sinoc, format 4:3, kvalitet daleko ispod SD. Dok je hrvatska arena 1 imala stabilan SD kvalitet.
Probam oko ponoći ponovo nasu arenu, slika HD, sa normalnim 16:9 ratiom.
Sve u svemu, za 23$ koliko sada kosta preko aplikacije, mislim da je baš povoljno. Ali kao sto neko reče gore, samo kao pomoćna varijanta.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Ja sam isto juce zatrazio ali jos uvek nisam dobio, pise da nisu ni procitali.

Ja juce zatražio i dobio na test Gotit listu IPTV World sa linka gore. Maltene odmah dobio.
Imam Mi box i preko Simple IPTV player radi korektno. Onda sam probao aplikaciju na mobilnom i radi mnogo brze. Nisam stigao da testiram app na boxu, isteklo mi vreme.
Svi sportski i filmski kanali rade korektno. Nekas meša hrvatske i naše arene, sk. Neprijatno sam se iznenadio kvalitetom slike AS1 srb, za vreme nba utakmice sinoc, format 4:3, kvalitet daleko ispod SD. Dok je hrvatska arena 1 imala stabilan SD kvalitet.
Probam oko ponoći ponovo nasu arenu, slika HD, sa normalnim 16:9 ratiom.
Sve u svemu, za 23$ koliko sada kosta preko aplikacije, mislim da je baš povoljno. Ali kao sto neko reče gore, samo kao pomoćna varijanta.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Imaju dva izvora za srpske arene (i hrvatske). Ove druge počinju sa VIP RS i VIP CRO. Nekad bolji jedan, nekad drugi izvor. Ono što sam primetio je da hrvatske kasne u odnosu na srpske (ista utakmica) ali zato uvek bolja slika...

Via mi8

Poslednja izmena:
Mene lista sa onim ali kuponom izasla 21$ za godinu dana... kao 2 meseca pretplate kablovske [emoji16]
Taman i da ne gledam nista, ali da imam [emoji16]

Bože, ljudi, na šta vi dajete pare. Doduše - nije skupo, ali se brate preskenira dok kažeš KEKS :d
Za par minuta došao do nekoliko naloga koji su do kraja ove godine. Cccc

Primer: ActiveCons: 1 | MaxConnections: 1 | Username: wnhcC**********| Password: BY7X************

Poslednja izmena:
Dobro, i šta sad s tim?

@salacue slabije se ovde skenira :)

Sent from my MIX 2 using Tapatalk

Bruka je krasti nešto što košta 2$ mesečno. Kafa i kisela u kafiću su skuplji od toga.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Где овде? Мислиш на бенч форуму?
На десетине хиљада људи по Европи + Русији скенира једно те исто. Наравно, балканцима су интересантније "домаће" листе ( да их не набрајам), али зато италијанима, шпанцима, русима, турцима, французима...
Верујте ми на реч, знам шта причам. Својевремено сам био активан на многим форумима из дотичних земаља, тако да знам шта се ради. Е сад, што овде, на овом форуму људи за то не знају, не значи да тога нема.
Узгред, ја сам се пре 2 године пензионисао из те приче. Једини форум где сам активан је баш овај и драго ми је да мало људи зна за скенере листи.

Послато са GT-I9505 помоћу Тапатока

Ma znam da ima toga kod nas, clan sam par foruma sa tom tematikom :) Ali vec sve vise njih kupuje gotove mac skenere, pa videcemo koliko ce da potraje skeniranje, ali opet svaka zastita se moze razbiti :)

Sent from my MIX 2 using Tapatalk

Kratak je život da bi se neko bavio time za 2$ mesečno :)

Meni je interesantna cela priča jer po Facebook grupama za skandinaviju ima sigurno njih 20 što nude IPTV "usluge" :)

Nešto kontam da je za moje potrebe najbolja opcija EON + VPN + Polaris za Arena kanale.

Poslednja izmena:
Imao sam ja taj Gotit, lista je obično smeće, ali šta očekivati za 2 dolara mjesečno.
Ne vredi se zafrkavati sa skenerima
Imati nordic ili clientportal listu koje su mnogo skuplje se vredi zafrkavati.
A naši što su na zapadu, njima ništa ne predstavlja 10 do 15 evra.
Ni ja se ne bih mučio.

Šta je uopšte legalno od ovih IPTV van Srbije?

NetTV Plus (SBB)
Go4YU (MTS)
BalkaniYUm

Ima li nešto bolje?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno