Vidim za ovu listu snizena cena vazi do kraja meseca. Koliko si dugout korisnik ove liste? Da li je cena bila uvek okvirno ista? Pitam jer bi je ja pazario pocetkom sledeceg meseca kad legne plata.Ova
https://www.aliexpress.com/item/32892887265.html
daju ti m3u pa radi sa njom šta želiš
Možeš platiti dinarskom visom bez problema, ja tako radim (RF banka)
Dve godine koristim, prvi put sam platio 24$ šest meseci, sada 23$ godinu dana
@rene ti koristis https://www.aliexpress.com/item/32892887265.html ovu Gotit listu?Kako si zadovoljan sa kvalitetom slike?Da li je gledas na smart tv ili na android boxu?Kako se ponasa ima li buferinga kada su jace utakmice?
Jeste al mnogo je bolji...mnogo brze ucitava listeZar aceplayer nije modovani vlc?
To je ta lista. Na LG tv-u gledam preko Smart IPTV aplikacije. OK je slika, ima i 4k kanala. Jako retko se desi bufferig, ali prebaciš na sledeći kanal sa istim sadržajem, i ovako ih ima mali milion
Imaju dva izvora za srpske arene (i hrvatske). Ove druge počinju sa VIP RS i VIP CRO. Nekad bolji jedan, nekad drugi izvor. Ono što sam primetio je da hrvatske kasne u odnosu na srpske (ista utakmica) ali zato uvek bolja slika...Ja juce zatražio i dobio na test Gotit listu IPTV World sa linka gore. Maltene odmah dobio.
Imam Mi box i preko Simple IPTV player radi korektno. Onda sam probao aplikaciju na mobilnom i radi mnogo brze. Nisam stigao da testiram app na boxu, isteklo mi vreme.
Svi sportski i filmski kanali rade korektno. Nekas meša hrvatske i naše arene, sk. Neprijatno sam se iznenadio kvalitetom slike AS1 srb, za vreme nba utakmice sinoc, format 4:3, kvalitet daleko ispod SD. Dok je hrvatska arena 1 imala stabilan SD kvalitet.
Probam oko ponoći ponovo nasu arenu, slika HD, sa normalnim 16:9 ratiom.
Sve u svemu, za 23$ koliko sada kosta preko aplikacije, mislim da je baš povoljno. Ali kao sto neko reče gore, samo kao pomoćna varijanta.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Hvala lepo, iščitao temu i sad je sve jasno!Ima preko 300
Bruka je krasti nešto što košta 2$ mesečno. Kafa i kisela u kafiću su skuplji od toga.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari