Samo da pokušam da se vratim na temu:
Ja, kao i mnogi drugi, imam potpisan ugovor/UO sa radijus vektorom, uz njihovu reklamu "svi sportski kanali..." itd. itd.
Za mene oni su znatno izmenili programsku šemu. Oni su mene prevarili. Ja sam njima uredno plaćao pretplatu koju smo dogovorili a oni meni nisu omogućili da pratim kanale koje su reklamirali. Radijus vektor nije obezbedio da imam kontinuitet.
Ponavljam: Radijus Vektor koristim godinama unazad, da ne kažem 10-12 godina (toliko dugo da sam i zaboravio od kada). Nije se desilo da znam kada i sa kim pregovaraju uspešno ili neuspešno. Ja njima plaćam, oni pregovaraju. To je njihov posao. Kada ihe je preuzeo Telekom dolazimo do toga da ne pregovaraju i ne rade svoj posao već se prepucavaju i pokušavaju da naprave pritisak javnosti kako bi dobili nešto jeftino da prodaju skupo.
Telekom kuka na teritorijalnu ograničenost??? Pa naravno kada nisu sposobni da posluju normalno, već im je stalno potreban pristisak i asistencija države. Probajte da uzmete Adobe CC u Srbiji uz mesečno plaćanje, npr. Ne može. Takav servis nije dostupan u Srbiji. Teritorijalno ograničen servis.
Da li je SBB pravičan ili ne oni pokušavaju da vrate svoje ivesticije i, naravno, uz to zarade. Neko hoće njihov servis? OK. Ovo su njihovi uslovi. Ne sviđaju se? OK. Onda počni da pregovaraš, za to te plaćam. A ne da počenš da kukaš kao Kalimero, a i dalje uzimaš iste pare.
Ovo je srž problema. Radijus Vektor i ostali su firme i ako im prođe ovo, a hoće, šta da ubuduće očekujemo od njihovog poslovanja? Baš ih briga za korisnike, uvek će da za svoju poslovnu nesposobnost da angažuju armiju tabloida da "oblati" nekog i vozi dalje.....