Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Watch faces ne radi na Huaweiu. Samo jedno predloženo lice imam za gt?

Послато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока

Gde mogu da se nabave narukvice za GT2 u Srbiji, moze li neka preporuka?

Honor 8 X

Narode, reinstalirah huawei health aplikaciju i trika nema da mogu da vratim da u njoj prikaze Huawei ID, a samim tim i mogucnost dodavanja watchface za gt2. Zna li ko sta da radim?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Deinstaliras stari Huawei health, uradiš celar data and cash za app Hicare. Prebacis telefon na engleski, region ja sam stavio Kineski za svaki slučaj. Skini health beta, uključi airplane mod, instaliraj je, odaberi region kina. U hicare treba da se ulogujes sa nalogom koji si napravio na kineski Huawei ID. Restartuj telefon nakon deinstalacije health, nakon toga sat Restartuj. Povezi sat i telefon i trebalo bi da radi. Barem je meni na ovaj nacin proradilo.

Deinstaliras stari Huawei health, uradiš celar data and cash za app Hicare. Prebacis telefon na engleski, region ja sam stavio Kineski za svaki slučaj. Skini health beta, uključi airplane mod, instaliraj je, odaberi region kina. U hicare treba da se ulogujes sa nalogom koji si napravio na kineski Huawei ID. Restartuj telefon nakon deinstalacije health, nakon toga sat Restartuj. Povezi sat i telefon i trebalo bi da radi. Barem je meni na ovaj nacin proradilo.
A sto je to brate moj...jel realno da moram sve to. Telefon mi jes na eng..al ovo za region isto ne vidim dje bi promijenio.

Meni je jedino tako proradilo. Moras uneti u hicare kineski Huawei ID. Region menjas u app, tamo gde ti je nalog tvoj, settings, region.

Ovo nemas u Hicare?
b9c392a30fabd31f33ead8463cd78c4a.jpg
7acbd2d6fe4236613395f6ca1c537782.jpg

Ima...no sam glup..gledao sam sve u settings pa tamo u huawei id

Iste su app, nema neke bitne razlike. Samo moras uvek pri ulasku u health app, uključiti airplane mod, inace neces moći da instaliraš custom skinove.
Mada sad ima i neka caka, da instaliraš 2 health app, običnu I beta, koliko mi se cini. Neko je ovde postavljao link ka xda forumu.

Iste su app, nema neke bitne razlike. Samo moras uvek pri ulasku u health app, uključiti airplane mod, inace neces moći da instaliraš custom skinove.
Mada sad ima i neka caka, da instaliraš 2 health app, običnu I beta, koliko mi se cini. Neko je ovde postavljao link ka xda forumu.
Probacu ovu gimnastiku ovih dana. Hvala puno

Gde mogu da se nabave narukvice za GT2 u Srbiji, moze li neka preporuka?

Honor 8 X
Ja uzeh ovu na Ali...odlicna je. Prava koža...i predobro izgleda za crnim GT2

#Aliexpress € 10,57 23%OFF | Italian Oily Leather Watchband for Huawei Watch GT Quick Release Band Sports Strap Replacement Bracelet Wristband Black Brown
https://a.aliexpress.com/_sUFaou

A danas ovu narucih za neku sport varijantu

#Aliexpress € 5,49 40%OFF | NEW Original Strap Huami Amazfit Smart Watch Strap for Xiaomi Original Amazfit Bip Pace Stratos GTR Watch Amazfit Smartwatch
https://a.aliexpress.com/_snfQwy

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Instalirao sam prethodnu verziju huawei health i vratile se opcije za watchface...e cudo

Koliko lep sat.. samo da qualcomm nije skoro pa digao ruke od SoC za satove. :( Ovaj sat plače za baterijom od 3,4dana.

[YouTube]K975Wb-3quE[/YouTube]

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ahaa, znaci R800 samo blutut i wifi, a jel rade kod nas ti modeli sa LTE, jel ima podrske?

Radi sat kao sat, ali eSim funkcija ne radi, jer naši operatori to ne podržavaju još uvek.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ok,znaci Telenor,Mts, Vip, nista od toga za sada...onda nema potrebe juriti te modele

Stiglo neko ažuriranje za gt watch, o čemu se radi i koliko vidim jedan novi watch face.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Moze li jedna mala pomoc. Od pre 3 dana GT2 mi ne pokazuje temperaturu. Pise da proverim internet konekciju. Naravno interneta ima ali sam video da i u samom healthu kada hocu da proverim firmware update sata pice da je check failed i da je network error.

Moze li jedna mala pomoc. Od pre 3 dana GT2 mi ne pokazuje temperaturu. Pise da proverim internet konekciju. Naravno interneta ima ali sam video da i u samom healthu kada hocu da proverim firmware update sata pice da je check failed i da je network error.
Isti slučaj

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno