Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Mislim da je VIP u odnosu na druga dva operatera najteži po tom pitanju...

Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока

Mislim da je VIP u odnosu na druga dva operatera najteži po tom pitanju...

Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока

Da bas tako.Meni je istekao ugovor u vip-u pre desetak dana i zvali su me i nude one standardne ponude koje su sada skuplje za nekih 20 posto u odnosu na onu koju sam potpisao ranije.
Naveo sam im da cu preci kod drugog operatera i podneo sam zahtev 13.01.
Nisu me zvali i samo su odobrili prelazak u telenor.
Tako da sam od 20.01 u telenoru za pocetak na prepaid paketu a za posle cemo videti koji cu postpaid paket uzeti.
Koliko znam nikog ne zovu u poslednje vreme i ne pregovaraju vezano za neke pogodnosti.
E sad mozda je neko imao drugacije iskustvo sa vip-om?

Ја ћу видјети ускоро,за члана породице,па ћу јавити.Покушаћу оно преко сајта,тарифа уз телефон,бар неки попуст.

Da li VIP daje neki popust na pretplatu ili popust na neki tel. da li moze nesto da se trazi neki benefit ako Telenor broj prebacis kod njih ?

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Imaju popust bez uređaja, imaš na sajtu, ali ako ideš na tu verijantu ne daju 366GB do kraja ove godine, samo ako se uzima telefon.
Najlošija VIP ponuda ubedljivo ove godine, Telenor i krnjavi MTS mnogo bolje ponude, oba imaju poust i dupe MB, plus i app.

Realno Vip je najpovoljni tako da nema bas puno prostora za snizavanje. Ja sam obnovio dva neo 2 na neo3 po istoj ceni od 1000din u decembru. Telenor i Telekom sa najboljim popustima izadju toliko.

Da bas tako.Meni je istekao ugovor u vip-u pre desetak dana i zvali su me i nude one standardne ponude koje su sada skuplje za nekih 20 posto u odnosu na onu koju sam potpisao ranije.
Naveo sam im da cu preci kod drugog operatera i podneo sam zahtev 13.01.
Nisu me zvali i samo su odobrili prelazak u telenor.
Tako da sam od 20.01 u telenoru za pocetak na prepaid paketu a za posle cemo videti koji cu postpaid paket uzeti.
Koliko znam nikog ne zovu u poslednje vreme i ne pregovaraju vezano za neke pogodnosti.
E sad mozda je neko imao drugacije iskustvo sa vip-om?

Meni nisu dali da pređem sa post paid na prepaid. Podneo zahtev, očekujem noćas prenos na Telenor prepaid. Niko u poslovnici se nije ni potrudio, samo kažu ne može. Možda nije moglo pre 10 godina, sad itekako može, ali kod drugih.

Realno Vip je najpovoljni tako da nema bas puno prostora za snizavanje. Ja sam obnovio dva neo 2 na neo3 po istoj ceni od 1000din u decembru. Telenor i Telekom sa najboljim popustima izadju toliko.

Najpovoljniji nije, isto izađu, ali definitivno daje najmanje. Bez telefona VIP ne daje 366GB (opet loša ponuda je to važi do kraja godine a ne tokom trajanje ugovorne obaveze 2 god), što znači 1200 din za 3GB neta (4GB ako ideš online). Kod Telenora Total 4 toliko izađe sa popustom od 50%, ali imaš duplo više interneta 8GB + 3 aplikacije po izboru + 10GB po aplikaciji, znači još 30GB. Meni je tu odmah došla ušteda jer ne plaćam više Deezer, dodao sam kroz Telenor i tako sam smanjio troškove, plus imam 10GB za njega odvojeno. Mnogo više se dobije sa Telenorom, nisam ovo očekivao, VIP je bio bolji do sada sa ponudama, vidi se da se ne trude više.

Nije da se VIP ne trudi nego je Telenor počeo da se trudi. U mom okruženju i najzagrizeniji korisnici Telenora su ih napustili. Telenor se do skoro ponašao kao da treba da ti je čast što si njihov korisnik . Valjda im je došlo iz u glavu.

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

Meni nisu dali da pređem sa post paid na prepaid. Podneo zahtev, očekujem noćas prenos na Telenor prepaid. Niko u poslovnici se nije ni potrudio, samo kažu ne može. Možda nije moglo pre 10 godina, sad itekako može, ali kod drugih.

Moj drugar koji je na vip-u bio na neo 2 je taj isti broj prebacio na prepaid u vip-u bez ikakvih problema.
A ja sam svoj broj koji je isto bio na neo 2 prebacio u telenor na prepaid i od danas je broj u telenor mrezi.Tako da mislim da se moze preci sa postpaid-a na prepaid.
Sad zasto tebi nisu dali ne znam.

Ja sam pre mesec dana presao sa postpaid na prepaid u vip-u bez problema.

Sent from my P10 lite using Tapatalk

Najpovoljniji nije, isto izađu, ali definitivno daje najmanje. Bez telefona VIP ne daje 366GB (opet loša ponuda je to važi do kraja godine a ne tokom trajanje ugovorne obaveze 2 god), što znači 1200 din za 3GB neta (4GB ako ideš online). Kod Telenora Total 4 toliko izađe sa popustom od 50%, ali imaš duplo više interneta 8GB + 3 aplikacije po izboru + 10GB po aplikaciji, znači još 30GB. Meni je tu odmah došla ušteda jer ne plaćam više Deezer, dodao sam kroz Telenor i tako sam smanjio troškove, plus imam 10GB za njega odvojeno. Mnogo više se dobije sa Telenorom, nisam ovo očekivao, VIP je bio bolji do sada sa ponudama, vidi se da se ne trude više.
Pa realno gledano ta ponuda 50% + dupli gb na Telenoru niti važe za svakoga niti važe uvek. To je trenutna promocija i obuhvata samo period od mesec, dva i jedan deo korisnika.

Ovu ponudu u Vipu mozes da uzme kada hoces, bio novi ili stari korisnik.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Dali je neko uzimao u vip telefon Xiaomi redmi note 8 pro, dali su ti telefoni kodirani za vip mrežu ili su sim free?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Da, odgovorili su mi na meil da telefone od 2015 godine ne zaključavaju.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Da li se u Vipu i dalje za online dobija 4gb bez telefona uz Neo3 ili 3gb + ovaj navodni poklon vaučer od 5000?

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Mene zvali danas iz Vipa,kao posto sam stari korisnik,bla,bla, daju mi ako hocu da uzmem jos jedan broj,i za njega imam tarifu koju ja izaberem i sledecih godinu dana je koristim besplatno.A posle toga kao nesto umanjeno,ne po punoj ceni.

Licno mi ne treba sada jos jedan broj,nego sam hteo da pitam dali je jos nekom ponudjena ovakva opcija?

I kazem joj da nisam zainteresovan,a ona kaze da mogu na taj broj sa kog me je zvala da do kraja meseca zovem ako se predomislim.

Van pameti ponuda. Sto mi ne daju neki popust,benefit na ovaj broj koji imam a ne da uzimam novi broj...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Ponuda je takva zato što je njihov cilj da povećaju "market share" odnosno broj korisnika, a ne da smanje prihod/zaradu sa istim brojem korisnika.
Pozdrav

Ja sam imao takvu ponudu i uzeo za klinca in tarifu bez telefona. Godinu dana 1din posle 999din valjda

Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka

Ja sam na Neo 2 i placam ga sada 999. Posto Neo 2 vise ne postoji, a trebalo bi da obnovim ugovor, jel to znaci da ce mi sada Neo 3 biti po ceni od 1199 ili mi ostaje cena od Neo 2?

Ponuda je takva zato što je njihov cilj da povećaju "market share" odnosno broj korisnika, a ne da smanje prihod/zaradu sa istim brojem korisnika.
Pozdrav
Pa ne vidim logiku, ali neka ih. Od mene i mojih nece dobiti povecanje, keva podnela zahtev za prelazak u Telenor, kod njih je od dolaska Vipa, i nasta nisu hteli da daju za obnovu UO za sve ove godine lojalosti. Takodje i zet ih napusta, za par dana mu istice ugovor... No nebitno, svako ima svoju racunicu, i ide za svoje pare tamo gde mu je bolje...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Ja sam na Neo 2 i placam ga sada 999. Posto Neo 2 vise ne postoji, a trebalo bi da obnovim ugovor, jel to znaci da ce mi sada Neo 3 biti po ceni od 1199 ili mi ostaje cena od Neo 2?
Ako potpišeš Neo 3 bez uređaja da. Ako ne potpišeš ostaje Neo 2 ali bez popusta, dakle skuplja varijanta.

Та понуда за нови број им и није нова,радили су и раније.Ми смо прије скоро 2 године узели нови број уз 6 мјесеци бесплатно.

Ako potpišeš Neo 3 bez uređaja da. Ako ne potpišeš ostaje Neo 2 ali bez popusta, dakle skuplja varijanta.

Izvini nisam razumeo. Obnovicu ugovor na nova 24m bez uredjaja. Dakle NEO 3, posto 2 vise nema, Cena je dakle ona za NEO 3 bey uredjaja 1199 ili mi ostaje ista kao ova do sada od 999?

Ovih dana nije moguće prebaciti broj iz VIP u Telenor, poludeo sam.
3x podnosio zahtev, je*em se sa call center ne govore koji je razlog.
Ne mogu ni sa drugih mreža na VIP da pređu.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Ovih dana nije moguće prebaciti broj iz VIP u Telenor, poludeo sam.
3x podnosio zahtev, je*em se sa call center ne govore koji je razlog.
Ne mogu ni sa drugih mreža na VIP da pređu.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Mislim da to nije tacno da se sa drugih mreza ne moze preci u vip.Moja majka je bila u telenoru na nekom paketu prenesi kredit i 20.01 joj je istekao ugovor.

21.01 smo bili u vip-u i podneli zahtev da predje kod njih na prepaid i danas je dobila poruku od vip-a da ce prenos broja biti odradjen 27.01.
U vip-u nisu bili odusevljeni sto ide na prepaid ali su nekako nasli karticu na moje insistiranje da je samo prepaid interesuje.Navodno nestasica prepaid kartica ako im je verovati.

Inace ja sam bio u vip-u na neo 2 paketu do 09.01 i podneo sam zahtev 13.01 da predjem iz vip-a na telenor prepaid i 20.01 su mi odobrili prenos broja.
Tako da sam vec 4 dana u telenoru na prepaid-u.
Sad sta je kod tebe problem ne znam?

Poslednja izmena:
Ja sam predao zahtev za pripejd broj iz Telenora da se prebaci na VIP postpaid, podnesen zahtev u subotu rekli mi u ponedeljak kad sam isao po onu karticu privremeni broj da ce do petka biti sve gotovo, ako me ne lazu.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Vrh Dno